قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

تحویل گذرنامه‌های زیارتی اینترنتی چقدر زمان می‌برد؟

  • کد خبر: ۲۴۲۳۰۷
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
تحویل گذرنامه‌های زیارتی اینترنتی چقدر زمان می‌برد؟
جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا گفت: برای درخواست صدور گذرنامه‌های زیارتی، نیازی به حضور فیزیکی شهروندان در مکان‌هایی مانند پلیس گذرنامه یا پلیس+۱۰ نیست و متقاضیان می‌توانند به صورت اینترنتی درخواست خود را ثبت کنند و حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت آن را تحویل بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمد شرفی در حاشیه بازدید از مرز سومار از آمادگی پلیس برای مدیریت سفر‌های زائران اربعین به کربلای معلی و عتبات عالیات خبر داد و اظهار کرد: با وجودی که سفر معنوی اربعین ۱۴۰۳ هنوز به صورت رسمی آغاز نشده، اما خدمات پلیس به زائران آغاز شده و هر روز هم گسترش پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: پلیس از همان سال گذشته در پایان مأموریت اربعین ۱۴۰۲، اقدامات عملیات و اجرایی خود را برای اربعین ۱۴۰۳ آغاز کرد. در این مدت ضمن شناسایی آسیب‌ها و مشکلات سال‌های گذشته، اقدامات لازم برای تردد هرچه بهتر و ایمن‌تر زائران انجام شد.

شرفی خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته تلاش خواهیم کرد مأموریت اربعین ۱۴۰۳ را بهتر از سال‌های گذشته به انجام برسانیم و در این راستا نیز تاکنون همه چیز طبق روال و برنامه پیش رفته است. برای مراسم اربعین سال ۱۴۰۳ تلاش شده تا خدمات گذرنامه‌ای را گسترش دهیم و علاوه بر تمدید گذرنامه‌های قبلی زائران، گذرنامه‌های زیارتی نیز برای حضور در این مراسم صادر می‌شود.

رئیس قرارگاه اربعین فرماندهی انتظامی کل کشور ادامه داد: برای درخواست صدور گذرنامه‌های زیارتی، نیازی به حضور فیزیکی شهروندان در مکان‌هایی مانند پلیس گذرنامه یا پلیس+۱۰ نیست و متقاضیان می‌توانند به صورت اینترنتی درخواست خود را ثبت و حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت آن را تحویل بگیرند. برای صدور گذرنامه‌های زیارتی توافق لازم با مسئولان کشور عراق نیز صورت گرفته و هموطنان برای حضور در این کشور و زیارت اربعین با داشتن این گذرنامه‌ها مشکلی نخواهند داشت. تاکنون بیش از یک میلیون جلد گذرنامه برای زائران صادر شده است.

وی با اشاره به امکانات خوب ایجاد شده در مرز خسروی و مرز سومار تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنیم زائران با توجه به ازدحام جمعیتی که در مرز مهران وجود دارد، پایانه خسروی را که از امکانات و ظرفیت‌های خوبی برخوردار است را برای سفر خود انتخاب کنند. مرز سومار نیز از شرایط و امکانات خوبی برخوردار است و موکب‌داران از این مرز تردد خواهند کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->