ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فتاح: پرداخت وام ۵ میلیونی به آسیب دیدگان کرونا/ اهدای کارت هدیه به ۳۸ هزار زندانی نیازمند

  • کد خبر: ۲۴۳۳۵
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۷
فتاح: پرداخت وام ۵ میلیونی به آسیب دیدگان کرونا/ اهدای کارت هدیه به ۳۸ هزار زندانی نیازمند
رئیس بنیاد مستضعفان، از پرداخت وام به اقشار آسیب دیده از کرونا از هفته جاری خبر داد و گفت: سقف این وام ۵ میلیون تومان است.
به گزارش شهرآرانیوز، پرویز فتاح، روز یکشنبه در نشست خبری به اقدامات بنیاد مستضعفان در مقابله با ویروس کرونا اشاره و اظهار داشت: از بدو شروع کرونا از اول اسفند بنیاد مستضعفان همکاری‌های لازم را با دولت و وزارت بهداشت آغاز کرد و اقدامات ما از آن زمان آغاز شد و تا کنون بعد از دو ماه اقدامات بدون وقفه ادامه دارد.

وی افزود: همه اقدامات ما با هماهنگی‌های دولت و وزارت بهداشت است و در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم و وزیر رفاه نیز حضور داشت، هماهنگی‌های لازم صورت گرفت و طی دو مرحله گزارش عملکرد به رئیس جمهور اعلام شد.

فتاح تصریح کرد: هر روز با استانداران در ارتباط هستیم و با رئیس بهزیستی و شهرداری تهران هماهنگ هستیم و اقدامات موازی و غیر هم جهت انجام می‌شود.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه بنیاد مستضعفان با تمام امکاناتی که دارد از املاک تا نقدینگی آماده ارائه خدمات برای مقابله با شیوع کرونا است و تا پایان کرونا و این بحران در کنار مسئولین و نظام خواهیم بود.

وی افزود: در ابتدا اجاره‌های تمام املاک تجاری فروردین و اسفند را بخشیدیم و در حال حاضر نیز اعلام می‌کنیم تمامی ادارات املاک تجاری اردیبهشت ماه نیز بخشیده می‌شود.

فتاح به توزیع وام قرض‌الحسنه به نیازمندان و آسیب دیدگان ناشی از کرونا اشاره کرد و گفت: با همکاری بانک سینا و صندوق امداد ولایت ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اختصاص وام در نظر گرفته‌ایم که سقف وام ۵ میلیون تومان است که البته در برخی از موارد تا ۱۰ میلیون تومان نیز پرداخت می‌شود.

وی توضیح داد: پرداخت این وام ۲۴ ماهه و بازپرداخت آن ۴ درصد است که البته صندوق امداد ولایت اعلام کرده که بازپرداخت آن از طریق این بانک صفر خواهد بود.

به گفته رئیس بنیاد مستضعفان، عملیات اجرایی این وام از هفته آینده شروع می‌شود. تاکنون ۱۶۰ میلیارد تومان به کمیته امداد و ۴۶ میلیارد تومان به بهزیستی پرداخت کردیم و همچنین ۵ میلیارد تومان به صورت جداگانه برای کودکان کار اختصاص داده‌ایم.

فتاح گفت: ۱۳ میلیارد تومان طی سه مرحله به صورت کارت هدیه در اختیار شهرداری تهران قرار گرفته تا میان کارکنان پسماند، بهشت زهرا، دست فروشان و زنان سرپرست خانوار پرداخت شود.

رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص ارائه کارت هدیه به زندانیان گفت: بر اساس تعامل با رئیس قوه قضائیه و سازمان امور زندان‌ها، کارت هدیه به ۳۸ هزار زندانی نیازمند با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان از هفته گذشته توزیع شده و در حال اجراست.

وی همچنین برای کولبران سه استان آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه نیز با تقاضای استاندار‌های آن‌ها ۲۵ میلیارد تومان اختصاص داده شده است و با توجه به تقاضای استاندار سیستان، اعتباری را نیز برای افرادی که فاقد شناسنامه بودند و همچنین نیازمندان و مهاجران خارجی که پشت مرز گرفتار شده بودند، اختصاص دادیم.

فتاح گفت: برای ملوانان در استان‌های هرمزگان و بوشهر یک میلیون تومان کارت هدیه پرداخت شد که مسئولیت پرداخت آن برعهده استانداران است. همچنین برای ساکنان جزایر هرمز، لارک و هنگام ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شد.

وی در پاسخ به واگذاری شرکت‌های تحت پوشش بنیاد در بورس نیز گفت: در حال حاضر ۳۲ شرکت ما به بورس رفته و در حال عرضه این شرکت‌ها هستیم.

فتاح در خصوص پرداخت وام و کمک به اهالی رسانه‌ای که به دلیل شیوع کرونا بیکار شده‌اند نیز گفت: شأن اهالی رسانه آنقدر بالاست که ما جسارت نمی‌کنیم، اما اگر وزارت ارشاد با ما وارد تعامل شود، آمادگی پرداخت وام و هر گونه کمکی را داریم.

وی همچنین از تجهیز برخی از اماکن برای اقامت پرستاران و پزشکان خبر داد و گفت: ما آمادگی این کار را داریم و در ستاد کرونا نیز این موضوع را به آقای نمکی و زالی اعلام کرده‌ایم که هر کجا نیاز باشد می‌توانیم آن اماکن را تجهیز کنیم.

فتاح گفت: در حال حاضر هشت مکان را تجهیز کرده‌ایم و تمامی هزینه‌ها، نیرو، غذا و…، با ما است و حتی یک هتل بنیاد مستضعفان نیز آماده کرده‌ایم که در حال حاضر نیز دانشجویانی که از ایتالیا به تهران آمده‌اند، در این مکان حضور دارند.

وی در پاسخ به اینکه ارزش بسته حمایتی بنیاد مستضعفان در این دو ماه چقدر بوده است، افزود: به دلیل اینکه بحران هنوز تمام نشده، ارزش دقیق را هنوز برآورد نکرده‌ایم و در مجموع ۱۰۰ هزار پُرس در اماکن غذا توزیع کرده‌ایم.

فتاح در خصوص برنامه‌های بنیاد برای دوران پساکرونا، گفت: با مصوبه هیئت امنا دو برنامه داریم که یک برنامه مربوط به دوران کرونا است و در حال حاضر آن‌ها را اجرایی می‌کنیم و کاملاً همراه دولت هستیم و با این روندی که بیماری دارد و در حال نزول است، بخشی از کار تا پایان کرونا است.

وی ادامه داد: در عین حال همزمان برنامه‌های بنیاد را نیز انجام می‌دهیم، به طوری که کارخانجات ما در حال فعالیت هستند و برنامه‌های آن‌ها در زمان کرونا متوقف نشده است.

رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص برنامه‌هایی برای جهش تولید گفت: در این مورد نیز برنامه‌هایی داریم که به زودی آن‌ها را اعلام خواهیم کرد.

وی به برنامه‌های ماه رمضان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: پس از تأکید مقام معظم رهبری امسال برنامه‌های ما در سطح ملی هماهنگ شده و بسیار وزین و سنگین است که آن را نیز به زودی اعلام خواهیم کرد.
 
فتاح درباره مشکلات تحصیلی دانش آموزان در مناطق محروم گفت: ما متولی آموزش و پرورش نیستیم. آموزش و پرورش تقاضایی از ما در این زمینه نکرده است. اگر جزئیات برای کمک معلوم باشد می‌تواند کمک کننده باشد. البته از طریق بنیاد علوی در مناطق محروم حضور داریم و اقداماتی در حال انجام است و اگر کمکی از ما بربیاید مضایقه نخواهیم کرد.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: همچنین هفت میلیارد تومانی در سه نوبت به آسیب دیدگان ناشی از کرونا در استان قم پرداخت شد و برای خیریه‌هایی چون کهریزک که اعلام نگرانی کرده بودند نیز در حد توان پرداخت‌هایی داشته‌ایم. ۲۴دستگاه آمبولانس خریداری شده که هرکدام با سه راننده به صورت سه شیفت فعالیت می‌کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->