هیاتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران
سرخط خبرها

قاتل شهید امنیت «نادر بیرامی» قصاص شد

  • کد خبر: ۲۴۳۵۶۲
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸
قاتل شهید امنیت «نادر بیرامی» قصاص شد
قوه‌قضائیه از اجرای حکم قصاص غلامرضا رسایی، قاتل شهید مدافع امنیت «نادر بیرامی»، در زندان مرکزی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قوه‌قضائیه اعلام کرد: سال ۱۴۰۱، در جریان یکی از تجمعات غیرقانونی در شهرستان صحنه استان کرمانشاه، عده‌ای با شعار‌های هنجارشکنانه، این تجمع را به حاشیه و اغتشاش کشاندند و زمینه درگیری با نیرو‌های حافظ امنیت را به وجود آوردند.

در این حادثه، سرهنگ بیرامی که برای ایجاد امنیت و حفظ نظم در محل حضور داشت، بدون اینکه حتی از سلاح استفاده کند، مورد حمله افرادی قرار گرفت و با ضربات چاقو به شهادت رسید.

ضاربین شهید بیرامی پس از شناسایی، دستگیر و برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شد.

با تشکیل پرونده قضایی، پس از تحقیقات قانونی و تأیید شهادت ایشان با ضربات واردشده به‌وسیله سلاح سرد از سوی پزشکی قانونی اقدام به صدور رأی شد و پس از طی تشریفات قانونی و قطعیت رأی، حکم قصاص نفس قاتل این شهید بزرگوار صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۳) در محل زندان مرکزی کرمانشاه به مرحله اجرا درآمد.

حمیدرضا کریمی، دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه، درباره جزئیات این پرونده گفت: در آبان‌ماه ۱۴۰۱، عده‌ای از مردم شهرستان صحنه آیینی را برگزار می‌کنند که این مراسم منجر به تشنج و التهاب می‌شود و درنهایت مأموران اطلاعات سپاه برای حفظ امنیت و آرامش در محل حاضر می‌شوند. اراذل‌واوباشی که در جمع حضور داشتند، به مأموران حمله‌ور می‌شوند و شهید نادر بیرامی را به قتل می‌رسانند.

وی افزود: پس از وقوع قتل در روز واقعه، شاهدان حاضر قضیه را تشریح می‌کنند. همچنین ویدئو‌هایی از زمان وقوع حادثه وجود دارد که نشان می‌دهد چه‌کسانی حضور داشتند و چه سلاح‌هایی را حمل می‌کردند. درنهایت، چند نفر به‌عنوان مطلع احضار می‌شوند.

کریمی بیان کرد: با توجه به اینکه غلامرضا رسایی (متهم اصلی پرونده) در زمان وقوع جرم چاقو زردرنگی در دست داشت و چند ضربه بر پیکر شهید نادر بیرامی وارد کرده بود، پس از کسب اظهارات مطلعین، دستگیر شد و اقرار کرد با چاقویی که در دست داشت، دو ضربه بر پیکر شهید نادر بیرامی وارد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه بیان کرد: بر همین اساس کیفرخواست به دادگاه ارجاع و ۴ جلسه در شعبه دوم دادگاه کیفری یک برگزار می‌شود. با انجام اقدامات فنی و کارشناسی در خصوص پرونده، پزشکی قانونی نیز به جلسات دادگاه دعوت شد و در نهایت اعلام کرد که از میان ضربه‌های مختلف چاقو که بر پیکر شهید واردشده نوع جراحت از جهت وسعت و عمق به چاقویی که شاخصه آن دسته زردرنگ است تعلق دارد و شهود نیز اظهار کردند که در زمان وقوع جرم چاقوی زردرنگ در دست غلامرضا رسایی بوده است.

وی ادامه داد: بنابراین پس از برگزاری ۴ جلسه دادگاه براساس نظر پزشکی قانونی که کشندگی را منتسب به چاقوی زرد اعلام کرد و چاقو با دسته زردرنگ نیز متعلق به غلامرضا رسایی است همچنین به لحاظ اقراری که متهم در نزد بازپرس کرده بود علم برای قاضی حاصل شد که قاتل غلامرضا رسایی است.

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: بر همین اساس در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ حکم قصاص نفس غلامرضا رسایی به اتهام مباشرت در قتل عمد شهید نادر بیرامی در استان کرمانشاه با سلاح سرد (چاقو) در دادگاه کیفری یک شعبه دوم کرمانشاه صادر شد.

کریمی اظهار کرد: طبق تأیید پزشکی قانونی ضربه چاقو غلامرضا رسایی بر پیکر شهید بیرامی علت تامه فوت بوده است.

وی افزود: رأی صادره قصاص نفس علیه رضا رسایی در دیوان عالی کشور نیز بررسی و تایید شد.

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه تاکید کرد: پس از تایید حکم قصاص در دیوان عالی کشور، ۵ ماه برای اخذ رضایت از اولیای دم فرصت داده شد، علی‌رغم برگزاری جلسات صلح و سازش مختلف از سوی دادگستری استان و تلاش‌های انجام شده برای عفو و بخشش، نهایتا با درخواست اولیای دم حکم قصاص اجرا شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->