کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعای اوکراین درباره انهدام ۱۹ موشک و پهپاد روسی

  • کد خبر: ۲۴۳۶۱۹
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۱
ادعای اوکراین درباره انهدام ۱۹ موشک و پهپاد روسی
رویترز به نقل از منابع اوکراینی مدعی انهدام دو موشک بالستیک «ام اسکندر»، دو موشک کروز «خا ۵۹» و ۱۵ پهپاد روسی در ۲۴ ساعت گذشته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ادعای منابع اوکراینی درحالی صورت می‌گیرد که در تازه‌ترین گزارش یک خبرگزاری آمریکایی که با استناد به اظهارات شاهدان عینی نگاشته شده است، اواخر روز دوشنبه و پس از چندین انفجار در کی‌یف، در پایتخت اوکراین، آژیر حمله هوایی به صدا در آمده است.

رویترز در ادامه گزارش خود، ضمن پافشاری بر اظهارات شاهدان عینی نوشت: «اما با وجود شنیده شدن صدای انفجار، به گفته مقامات اوکراینی، پدافند هوایی در مقابله با تهدیدات موفقیت آمیز عمل کرده است.»

از طرفی، نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد که روسیه در مجموع چهار موشک بالستیک اسکندر-ام علیه مواضع این کشور شلیک کرده است و بدون اینکه اعلام کنند چه اتفاقی برای دو موشک دیگر افتاده است، آنها مدعی انهدام ۲ موشک بالستیک ام-اسکندر شدند.

«روسلان کراوچنکو»، فرماندار نظامی منطقه کی‌یف نیز در اظهاراتی گفت که هیچ ضربه مستقیمی به زیرساخت‌های مسکونی یا حیاتی گزارش وارد نشده است.

وی گفت که آوار‌های ناشی از انفجار به پنجره‌های یک ساختمان مسکونی، یک ساختمان اداری و دو پمپ بنزین در منطقه آسیب رساندند.

«سرهی پوپکو»، مسئول اداره نظامی پایتخت اوکراین نیز گفت که بر اساس گزارش‌های اولیه حملات شب گذشته روسیه کی‌یف خسارت یا تلفات جانی نداشته است.

مقامات کیف در بیانیه‌ای جداگانه نیز اعلام کردند که یگان‌های پدافند هوایی اوکراین در شهر و منطقه کی‌یف اطراف آن فعالیت می‌کنند.

فرماندار منطقه جنوبی «میکولائیف» نیز گفت: نیروی هوایی ۱۳ پهپاد تهاجمی را بر فراز منطقه وی منهدم کرده است.

ادعای مقامات اوکراینی در انهدام موشک‌ها و پهپاد‌های روسی درحالی است که به تازگی، به اذعان رئیس‌جمهور این کشور، اوکراین در تلاش است تا کشور‌های عضو ناتو را وادار به ایجاد ائتلافی کند که موشک‌های روسی را رهگیری کنند.

اوکراین مدت‌هاست که حامیان غربی خود را تحت فشار گذاشته تا در جنگ با روسیه درگیر شوند و پهپاد‌ها و موشک‌های این کشور را منهدم کنند، اما با این حال هنوز این متحدان، پاسخ مثبتی به درخواست کی‌یف نشان نداده و در تلاشند تا از رویارویی با روسیه خودداری کنند.

راشا تودی به نقل از «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گزارش کرد: «کشور‌های غربی همیشه نگران احتمال تشدید تنش بوده‌اند و ما در حال مبارزه با آن هستیم. دولت کی‌یف در حال بررسی امکانات فنی برای کشور‌های همسایه جهت استفاده از هواپیما‌های نظامی علیه موشک‌هایی است که به اوکراین حمله می‌کنند.»

وی در ادامه افزود: «ما از حامیان اوکراین می‌خواهیم تا موشک‌های روسی را رهگیری کنند، اما غرب شدیدا از رویارویی با روسیه می‌ترسد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->