معاون وزیر علوم در مشهد: از جمله ویژگی‌های شاهنامه «اعتدال» شاهنامه است آشنایی با اختلالات غده تیروئید و راه های پیشگیری از آن | تیروئید، مغز دوم بدن قتل فجیع سه کودک توسط پدر در شهرستان میانه | قاتل خودکشی کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) آلودگی هوا استان یزد را فردا (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل کرد سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای مرگ تلخ تاجر مقیم آلمان با اعتراف هولناک مادر: جسد را آتش زدیم ۵۰ بار قسم برای اثبات بی گناهی در پرونده قتل هشدار کمیسیون بهداشت مجلس به دولت درباره خطر فروپاشی نظام سلامت کشف ۱۸۰ میلیارد ریال دارو و ملزومات پزشکی در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر عرضه مواد دخانی انتشار نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد بیماران آسمی تا چه زمانی باید دارو مصرف کنند؟
سرخط خبرها

۲۵ میلیارد ریال لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در تهران کشف شد

  • کد خبر: ۲۴۳۷۳۴
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
۲۵ میلیارد ریال لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در تهران کشف شد
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵۰۰۰ قلم لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۵ میلیارد ریال از انباری در جنوب تهران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در پی کسب خبری مبنی بر اینکه یک قاچاقچی کالا در محدوده جنوب تهران مقادیری لوازم آرایشی و بهداشتی را در یک انبار کالا دپو کرده است، رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی با بیان اینکه پس از اطمینان از صحت گزارش دریافتی، مجوزهای قضایی برای انجام عملیات دریافت شد، عنوان کرد: در ادامه تیم‌های عملیاتی پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ برای بررسی موضوع به نشانی اعلامی در محدوده باقرشهر تهران اعزام شده و به انجام تحقیقات پلیسی در این زمینه پرداختند که در نتیجه این اقدامات مشخص شد، محل مذکور یک باب انبار کالای بازرگانی است، اما کالاهای موجود در آن که شامل لوازم آرایشی و بهداشتی است که در سامانه های وزارت بهداشت ثبت نشده و فاقد مجوزهای قانونی و گمرکی است.

افشاری با اشاره به اینکه در این عملیات پلیسی پنج هزار و ۴۸۹ عدد لوازم آرایشی و بهداشتی کشف و تحویل نماینده وزارت بهداشت و درمان شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش اموال قاچاق کشف شده را بیش از ۲۵ میلیارد ریال برآود و اعلام کردند. در این خصوص پرونده‌ای تشکیل و به همراه متهم برای ادامه روند رسیدگی به جرم به دادسرا ارجاع شده که تحقیقات تکمیلی در این خصوص نیز در حال انجام است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ضمن هشدار درباره مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق گفت: مصرف‌کنندگان داروها و لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق به دلیل انقضای تاریخ مصرف و فاقد استاندارد لازم بودن، معمولا به انواع بیماری‌ها و امراض پوستی دچار می‌شوند و این خسارات علاوه بر خسارتی است که مصرف کالای قاچاق بر اقتصاد کشور وارد می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->