سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

نیرو‌های بهداشت و درمان در مرز‌های کشور مستقر شدند

  • کد خبر: ۲۴۳۹۱۹
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
نیرو‌های بهداشت و درمان در مرز‌های کشور مستقر شدند
کاروان بهداشت و درمان اربعین حسینی، با حضور وزیر بهداشت به سمت مرز‌های کشور بدرقه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم بدرقه کاروان بهداشت و درمان اربعین حسینی و عزیمت پرسنل حوزه سلامت به سمت مرز‌های کشور برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زوار حرم سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله حسین (ع)، صبح پنج‌شنبه با حضور وزیر بهداشت برگزار شد.

بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، در این مراسم از فعالیت بیش از ۱۶۱ بیمارستان در مسیر راهپیمایی اربعین خبر داد و گفت: امسال نیرو‌های اورژانس و بهداشت و درمان کشور در مرز‌های ۸ گانه حضور دارند و در مرز خسروی یک مرکز درمانی مجهز علاوه بر مراکز دیگر، راه اندازی شده است.

وی افزود: با توجه به گرمای زیاد و گرمازدگی زائران، فعالیت این مراکز بسیار اهمیت دارد. یکی از قوی‌ترین سازمان‌های امدادی را در اورژانس کشور داریم که در راهپیمایی اربعین بسیار کمک کننده است.

وزیر بهداشت ادامه داد: در مرز‌های ۸ گانه و مسیر اربعین علاوه بر فعالیت بیمارستان‌ها، ۵۷۰ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی و ۲۶ واحد درمانی سیار در خدمت زائران اربعین خواهند بود.

حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز از فعالیت ۲۷ هزار تخت بیمارستانی، ۱۶ فروند بالگرد اورژانس و ۴ هزار و ۵۰۰ نیروی آموزش دیده در مرز‌های ۸ گانه و مسیر اربعین خبر داد و با اشاره به اهمیت نظارت بر مواد غذایی و مسائل بهداشتی در طول مسیر پیاده روی زائران اربعین، گفت: از نجف تا کربلا خدمات سلامت به زائران اربعین ارائه می‌شود تا از بروز بیماری و همه گیری آن در بین زائران پیشگیری شود.

وی افزود: سال گذشته ۳۲۸ کارشناس بهداشت در مسیر فعالیت کردند و ۲ هزار بازدید و بازرسی از مراکز تهیه مواد غذایی و ۶۰ هزار کنترل سلامت آب آشامیدنی صورت گرفت. همچنین ۷۰ تن ماده غذایی معدوم شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->