پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل زن صیغه ای به دلیل فحاشی| قاتل: من مشروب خورده بودم

  • کد خبر: ۲۴۴۳۳۱
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۴
قتل زن صیغه ای به دلیل فحاشی| قاتل: من مشروب خورده بودم
مردی که متهم است همسر دومش را به قتل رسانده، پس از اعترافات اولیه و قبول جرم، در دادگاه اتهامش را انکار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ۲۰ شهریور سال ۱۴۰۲ مرد جوانی در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی مدعی شد چند روز قبل همسر صیغه‌ای‌اش به نام مریم را به قتل رسانده و جسدش را زیر تخت پنهان کرده است.

پس از آن مأموران به محل اعلام شده که خانه‌ای در شهر قدس بود، رفتند و جسد زن جوان را داخل تابوت و زیر تختخواب در حالی کشف کردند که چند روزی از قتل گذشته و جسد بوی تعفن گرفته بود. جسد به دستور مقام قضایی به پزشکی قانونی منتقل و مرد میانسال در همان محل بازداشت شد و به قتل همسرش اعتراف کرد.

وی در تشریح ماجرا به مأموران گفت: ۲۰ سال قبل با زنی ازدواج کردم و از او فرزند هم دارم. اما ۱۳ سال قبل با مقتول آشنا شدم که او هم یک پسر از همسر سابقش داشت. بعد از مدتی به خاطر علاقه‌ای که بین ما ایجاد شد، او را صیغه کردم و چند روزی در هفته به خانه‌اش می‌رفتم. اما مریم زن بداخلاقی بود و سر هر موضوعی فحاشی می‌کرد.

متهم افزود: روز حادثه مشروب خورده بودم و حالت طبیعی نداشتم که به خانه مقتول رفتم. نمی‌دانم از کجا عصبانی بود که به یکباره شروع به فحاشی کرد و به زن و بچه‌هایم ناسزا گفت. اول سعی کردم او را آرام کنم، اما دست‌بردار نبود. وقتی زن و بچه‌هایم را نفرین کرد، عصبانی شدم و هُلش دادم و به دیوار خورد. بعد عصبانی‌تر شد و به فحاشی‌هایش ادامه داد و با داد و فریاد تهدیدم کرد که عکس‌های دو نفره‌مان را برای همسرم می‌فرستد. من هم برای اینکه ساکتش کنم، گلویش را فشار دادم و او را روی تخت انداختم و از خانه‌اش بیرون رفتم.

وی گفت: یک ساعت بعد به آنجا برگشتم و دیدم فوت کرده و دیگر کاری از دستم برنمی‌آید. ۲ روزی جسد روی دستم مانده بود که رفتم تابوت خریدم و جسد را با نایلون بسته‌بندی کردم و داخل تابوت گذاشتم و آن را زیر تختخواب جاسازی کردم. خواهرش هم چند باری با من تماس گرفت و پیگیر او بود و من هر بار او را دست به سر می‌کردم. تا اینکه برادرش تماس گرفت؛ او هم دنبال خواهرش می‌گشت. می‌خواستم ماجرا را برایش بگویم، اما نتوانستم و بوی جسد آنقدر زیاد شده بود که مطمئن شدم به‌زودی همه ماجرا را می‌فهمند به همین خاطر خودم با پلیس تماس گرفتم و موضوع قتل را گفتم.

با اعترافات صریح متهم، وی صحنه جرم را بازسازی کرد و با تکمیل تحقیقات، پرونده با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت

در ابتدای جلسه پدر و مادر مقتول درخواست قصاص کردند.

پس از آن پسر نوجوان مقتول به جایگاه رفت و گفت: از زمانی که به خاطر دارم، رابطه متهم و مادرم خوب بود و او همیشه به من و مادرم محبت می‌کرد. وقتی فهمیدم او مادرم را کشته، تعجب کردم. با این حال درخواستم قصاص اوست.

سپس متهم به جایگاه رفت و ضمن رد اتهام قتل به قضات گفت: از همان زمانی که با مقتول صیغه کردیم رابطه خوبی داشتیم و حتی من خرج فرزند معلول او را هم که در یک مرکز نگهداری افراد معلول بود، می‌دادم. روز حادثه وقتی وارد خانه‌اش شدم، مست بودم و او هم قرص مصرف کرده بود. من قبول دارم که هُلش دادم، اما مصرف بی‌رویه قرص‌ها باعث مرگش شده بود. به همین خاطر من اتهامم را قبول ندارم و بی‌گناه متهم به قتل شده‌ام.

قاضی از متهم پرسید: چرا تابوت خریدی و جسد را بسته‌بندی و جاساز کرده بودی؟

متهم جواب داد: من تابوت نخریدم و جسد را هم بسته‌بندی نکرده بودم. فقط وقتی دیدم او فوت کرده، از ترسم جسد را زیر تخت گذاشتم.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->