اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

دعوای مالک و مستاجر در صدر پرونده‌های شورای حل اختلاف مشهد

  • کد خبر: ۲۴۴۴۱۱
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
دعوای مالک و مستاجر در صدر پرونده‌های شورای حل اختلاف مشهد
بررسی آمار پرونده‌هایی که طبق سنوات مختلف، برای رسیدگی به شورای حل اختلاف وارد می‌شوند، نشان از افزایشی دارد که درخورتأمل است.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اداره توسعه حل اختلاف خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا در‌این‌باره بیان کرد: آمار ورودی پرونده‌ها هر‌سال حدود ۲۰‌درصد افزایش دارد، در‌حالی‌که با وجود افزایش پرونده‌ها، افزایش جذب قاضی در قوه قضاییه نداریم.

هادی ولایتی با اشاره به افزایش آمار‌ها گفت: این مسئله نشان می‌دهد هدایت مردم به شعبه‌های صلح یک ضرورت است. این شعبه‌ها مراجع غیرقضایی هستند که هزینه دادرسی ندارند، یا این هزینه بسیار اندک است. سرعت رسیدگی در این شعب بسیار بیشتر است و نتیجه قطعی نیز زودتر میسر می‌شود.

وی ادامه داد: کسانی که نیاز به حل مشکل و مشاوره دارند و تمایل ندارند به دستگاه قضایی مراجعه کنند، می‌توانند به این شعب مراجعه کنند. در شهر چهار حوزه در این زمینه داریم و مراجعان می‌توانند درخواست خود را مطرح کنند.

رسالت هدایت مردم به شعبه‌های صلح

ولایتی با اشاره به فرایند طولانی دادگاه تصریح کرد: خیلی از آرا در دادگاه‌ها نیاز به طی کردن فرایندی دارند که شامل تجدیدنظر‌خواهی، اعاده‌دادرسی و اعمال ماده‌۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری است و همه اینها می‌توانند فرایند صدور رأی را به تأخیر بیندازند، در‌حالی‌که در شعب صلح، یک پروسه دو‌ساله می‌تواند در یک روند یک‌ماهه حل شود؛ بنابراین یکی از رسالت‌های ما ارجاع مردم به این شعب است.

تعیین اجاره‌بها بدون قاعده

رئیس اداره توسعه حل اختلاف خراسان‌رضوی درباره مهم‌ترین مسائلی که در صدر پرونده‌های شورا‌های حل اختلاف‌اند، گفت: اختلافات مالی به‌دلیل بدهی یا کلاهبرداری در رتبه اول است و موضوع موجر و مستأجر دومین موضوع است. به‌طور طبیعی وضعیت اجاره‌ها نابسامان است. مبلغ اجاره‌هایی که تعیین می‌شوند استاندارد نیست. زمانی مردم این موارد را رعایت می‌کردند و به میزانی اندک اجاره را افزایش می‌دادند. اما اکنون استانداردی برای اجاره‌ها تعریف نشده است. 

ولایتی افزود: یک مالک ۲۰‌درصد و مالک دیگری ممکن است تا ۳۰‌درصد اجاره را افزایش دهد و همین مسئله محل اختلاف و مشکل می‌شود. مالک از مستأجر می‌خواهد ملک را تخلیه کند و مستأجر هم با پولی که دارد، نمی‌تواند در همان محل خانه اجاره کند و این مسئله به‌عنوان مشکل جدی این روز‌ها مطرح است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->