استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است
سرخط خبرها

افشاگری یک رسانه اسرائیلی: آزار جنسی علیه زندانیان فلسطینی فراتر از این است

  • کد خبر: ۲۴۴۵۹۷
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
افشاگری یک رسانه اسرائیلی: آزار جنسی علیه زندانیان فلسطینی فراتر از این است
یکی از رسانه‌های رژیم اسرائیل با استناد به یک تحقیق انجام شده بعد از رسوایی ماجرای تجاوز جنسی در زندان این رژیم نوشت که این موارد تنها بخش بسیار کوچکی از نقض حقوق زندانیان و تجاوز به آن‌ها در زندان‌های اسرائیل است.

به گزارش شهرآرانیوز، هرچه از جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه می‌گذرد و روز‌های بیشتری از تاریخ جنگ‌ها بین ساکنان اصلی فلسطین و اشغالگران رکورد زده می‌شود، به همان مقدار نیز جنایت‌های بیشتری چه در میدان جنگ و چه پشت جبهه جنگ به کارنامه شوم رژیم اسرائیل افزوده می‌شود.

به عنوان نمونه، ارتش رژیم اسرائیل بامداد دیروز شنبه به هنگام زمان برگزاری نماز صبح، نمازخانه مدرسه التابعین در محله «الدرج» واقع در شرق شهر غزه (شمال غزه) را هدف حمله هوایی خود قرار داد که در اثر آن، ۱۲۰ نفر که عمدتا کودکان و زنان بودند، به شهادت رسیدند.

با این حال، جنایت صهیونیست‌ها محدود به میدان جنگ علیه غزه نمی‌شود که طی آن، یک ارتش مجهز با حمایت تسلیحاتی و فناوری و اطلاعاتی آمریکا و غرب، به یک باریکه کوچکی در ساحل دریای مدیترانه، بعد از محاصره کامل چند ساله و قطع برق، آب و گاز یورش همه جانبه زمینی و هوایی می‌کند که حاصل این تجاوز، تاکنون ۴۰ هزار شهید و نزدیک به ۱۰ هزار نیز زخمی و مصدوم شده است و از آمار مفقودی‌ها و زیر آوارمانده‌ها خبری نیست.

انتشار خبر تجاوز جنسی نظامیان رژیم اسرائیل به برخی از زندانیان فلسطینی طی هفته‌های اخیر، نشان داد صهیونیست‌ها، برخلاف ادعای خود مرز‌های خشونت و اقدامات غیرانسانی را هر روز جابه‌جا می‌کنند و هر روز رکورد جدیدی در این باره ثبت می‌کنند.

روزنامه هاآرتص رژیم اسرائیل بعد از رسوایی این رژیم در قضیه زندان سده تیمان که ۹ تن از نظامیان صهیونیست به برخی اسرا و بازداشتی‌های فلسطینی از غزه، تجاوز جنسی کردند، با استناد به گزارشی که اخیرا در این باره جمع آوری شده، اذعان کرد که گزارش‌های منتشر شده در این باره تنها نوک کوه یخی از جنایت‌هایی است که به دست صهیونیست‌ها در پشت میله‌های زندان علیه فلسطینیان رخ می‌دهد.

این روزنامه امروز یکشنبه نوشت: تحقیقات امنیتی داخلی که بعد از این حادثه انجام شد، نشان می‌دهد که آزار و اذیت جنسی علیه زندانیان فلسطینی بیش از آن چیزی است که سازما‌ن‌های حقوق بشری ثبت کرده اند.

علی رغم این رسوایی و جنجالی که پیرامون آن ایجاد شده، رژیم اسرائیل در اقدامی مشمئز کننده یکی از ۹ نظامی صهیونیست را که تجاوز جنسی او به وسیله دوربین‌ها ثبت شده است، با حضور در یکی از شبکه‌های تلویزیونی این رژیم، از این اقدام غیرانسانی خود دفاع کرد و تجاوز و شکنجه زندانیان فلسطینی را حق صهیونیست‌ها دانست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->