۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

افشاگری یک رسانه اسرائیلی: آزار جنسی علیه زندانیان فلسطینی فراتر از این است

  • کد خبر: ۲۴۴۵۹۷
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
افشاگری یک رسانه اسرائیلی: آزار جنسی علیه زندانیان فلسطینی فراتر از این است
یکی از رسانه‌های رژیم اسرائیل با استناد به یک تحقیق انجام شده بعد از رسوایی ماجرای تجاوز جنسی در زندان این رژیم نوشت که این موارد تنها بخش بسیار کوچکی از نقض حقوق زندانیان و تجاوز به آن‌ها در زندان‌های اسرائیل است.

به گزارش شهرآرانیوز، هرچه از جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه می‌گذرد و روز‌های بیشتری از تاریخ جنگ‌ها بین ساکنان اصلی فلسطین و اشغالگران رکورد زده می‌شود، به همان مقدار نیز جنایت‌های بیشتری چه در میدان جنگ و چه پشت جبهه جنگ به کارنامه شوم رژیم اسرائیل افزوده می‌شود.

به عنوان نمونه، ارتش رژیم اسرائیل بامداد دیروز شنبه به هنگام زمان برگزاری نماز صبح، نمازخانه مدرسه التابعین در محله «الدرج» واقع در شرق شهر غزه (شمال غزه) را هدف حمله هوایی خود قرار داد که در اثر آن، ۱۲۰ نفر که عمدتا کودکان و زنان بودند، به شهادت رسیدند.

با این حال، جنایت صهیونیست‌ها محدود به میدان جنگ علیه غزه نمی‌شود که طی آن، یک ارتش مجهز با حمایت تسلیحاتی و فناوری و اطلاعاتی آمریکا و غرب، به یک باریکه کوچکی در ساحل دریای مدیترانه، بعد از محاصره کامل چند ساله و قطع برق، آب و گاز یورش همه جانبه زمینی و هوایی می‌کند که حاصل این تجاوز، تاکنون ۴۰ هزار شهید و نزدیک به ۱۰ هزار نیز زخمی و مصدوم شده است و از آمار مفقودی‌ها و زیر آوارمانده‌ها خبری نیست.

انتشار خبر تجاوز جنسی نظامیان رژیم اسرائیل به برخی از زندانیان فلسطینی طی هفته‌های اخیر، نشان داد صهیونیست‌ها، برخلاف ادعای خود مرز‌های خشونت و اقدامات غیرانسانی را هر روز جابه‌جا می‌کنند و هر روز رکورد جدیدی در این باره ثبت می‌کنند.

روزنامه هاآرتص رژیم اسرائیل بعد از رسوایی این رژیم در قضیه زندان سده تیمان که ۹ تن از نظامیان صهیونیست به برخی اسرا و بازداشتی‌های فلسطینی از غزه، تجاوز جنسی کردند، با استناد به گزارشی که اخیرا در این باره جمع آوری شده، اذعان کرد که گزارش‌های منتشر شده در این باره تنها نوک کوه یخی از جنایت‌هایی است که به دست صهیونیست‌ها در پشت میله‌های زندان علیه فلسطینیان رخ می‌دهد.

این روزنامه امروز یکشنبه نوشت: تحقیقات امنیتی داخلی که بعد از این حادثه انجام شد، نشان می‌دهد که آزار و اذیت جنسی علیه زندانیان فلسطینی بیش از آن چیزی است که سازما‌ن‌های حقوق بشری ثبت کرده اند.

علی رغم این رسوایی و جنجالی که پیرامون آن ایجاد شده، رژیم اسرائیل در اقدامی مشمئز کننده یکی از ۹ نظامی صهیونیست را که تجاوز جنسی او به وسیله دوربین‌ها ثبت شده است، با حضور در یکی از شبکه‌های تلویزیونی این رژیم، از این اقدام غیرانسانی خود دفاع کرد و تجاوز و شکنجه زندانیان فلسطینی را حق صهیونیست‌ها دانست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->