ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو
سرخط خبرها

اعتراف یک رسانه انگلیسی به شکست غرب در متوقف‌کردن جنایات جنگی اسرائیل

  • کد خبر: ۲۴۴۸۰۴
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
اعتراف یک رسانه انگلیسی به شکست غرب در متوقف‌کردن جنایات جنگی اسرائیل
در یادداشتی در یک رسانه انگلیسی عنوان شده که متحدان غربی رژیم صهیونیستی در اقدامات دیپلماتیک خود برای متوقف کردن جنایات جنگی این رژیم در غزه علیه فلسطینیان شکست خورده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در یادداشتی که با تیتر «شکست دیپلماتیک شرم‌آور جی‌۷ (گروه هفت) بر سر جنایات جنگی در غزه» منتشر شده، آمده است، تمام جهان در حال نابودی است و به نظر می‌رسد که حتی یک رهبر خارجی هم نیست که کشتار‌ها و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را متوقف کند.

در این یادداشت که در وبگاه خبری-تحلیلی میدل ایست مانیتور منتشر شده، آمده است: «به نظر می‌رسد که اسرائیل این روز‌ها مقصر همه چیز است و همیشه در کانون امور خشونت آمیز جهانی قرار دارد و آشکارا نسبت به قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی دهن‌کجی می‌کند و نزدیکی آن به تقریباً هر ناآرامی‌ای که در جهان رخ می‌دهد، نمی‌تواند تصادفی باشد.

به طور مثال شورش راست‌های افراطی در انگلیس و ایرلند شمالی از سوی تامی رابینسون، بنیان‌گذار گروه راست افراطی «لیگ دفاعی انگلیس» و حامی پر و پا قرص اقدامات ارتش اسرائیل صورت گرفته است. روابط رابینسون با تل‌آویو گرچه نامشخص است، اما ارتباط مستقیمی میان تبهکاران خشنی مانند او و گروه‌های لابی حامی اسرائیل وجود دارد.

اگر به او گفته شده باشد که در انگلیس در مقیاسی آشوب برپا کند که اسرائیل را از تیتر‌های مطبوعات و رسانه‌ها خارج کند، پس کارساز بوده است. اما این تنها تا زمان جنایت جنگی بعدی اسرائیل در غزه کارساز بود که در آن ۱۰۰ غیرنظامی فلسطینی که در مدرسه‌ای در غزه پناه گرفته بودند و در مراسم نماز صبح شرکت کرده بودند، کشته شدند. با این وجود، آنارشی در انگلیس چند روزی فشار‌ها بر این رژیم را کاست، در حالی که تلاش‌های زیادی برای مخدوش کرده چهره مسلمانان انگلیس و جوامع تحت فشار آنها انجام شد.»

اعتراف یک رسانه انگلیسی به شکست غرب در متوقف‌کردن جنایات جنگی اسرائیل

در ادامه این مطلب با اشاره به دعوت نشدن سفیر رژیم صهیونیستی در ژاپن به مراسم «روز صلح ناگازاکی» از سوی شهردار این شهر که در سالروز بمباران اتمی ناگازاکی توسط ارتش آمریکا برگزار شد، عنوان شده است: «روسیه و بلاروس نیز از سال ۲۰۲۲ به دلیل جنگ اوکراین به این مراسم دعوت نمی‌شوند، اما در مورد اسرائیل، واکنش‌ها به این تصمیم خارق‌العاده بود. سفرای آمریکا و انگلیس مدعی شدند که در تصمیم شهردار ناگازکی برای دعوت نکردن از اسرائیل، به اشتباه، جنگ آن علیه فلسطینی‌ها در غزه با حمله روسیه به اوکراین یکسان در نظر گرفته شده است.

رام امانوئل، سفیر آمریکا در ژاپن در بیانیه‌ای در این باره گفت: حمله روسیه به اوکراین و دفاع اسرائیل از خود از نظر اخلاقی هم‌سان نیستند. " ممکن است حق با او باشد، بالاخره، همسانی اخلاقی، اغلب، مقوله‌ای مبتنی بر دیدگاه فردی است. اگرچه، اسرائیل نیز مانند روسیه قوانین بین‌المللی را نقض کرده و روزانه نیز این کار را انجام می‌دهد. رژیم اشغالگر مراکز آموزشی و بیمارستان‌های فلسطین، همچنین بنا‌های تاریخی مهم و عبادتگاه‌های آن را ویران کرده است. زیرساخت‌های غیرنظامی در غزه، از جمله هزاران خانه مسکونی ویران شده‌اند.

افزون بر این، اسرائیل اردوگاه‌های آوارگان و پناهندگان را پس از دستور دادن به فلسطینی‌ها برای رفتن به چندین "مناطق امن" ویران کرده است. هزاران بازداشتی فلسطین به اردوگاه‌هایی منتقل شده و مورد شکنجه و سؤ استفاده جنسی قرار گرفته و تحقیر شده‌اند. ما می‌دانیم ارتش اسرائیل که از نظر اخلاقی منفور است، مرتکب کدام جنایات جنگی شده است.

اعتراف یک رسانه انگلیسی به شکست غرب در متوقف‌کردن جنایات جنگی اسرائیل

نگارنده این یادداشت در ادامه به کشته شدن شمار زیادی از روزنامه‌نگاران و کودکان در حملات رژیم صهیونیستی و شمار بالای تلفات غیرنظامیان که نزدیک به ۴۰ هزار نفر رسیده، همچنین گرسنگی دادن به جمعیت غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرده و آن را غیرقابل مقایسه با آسیب حملات روسیه به اوکراین به غیرنظامیان دانسته است.

او می‌نویسد: «اقدامات روسیه و اسرائیل برابر نیستند. اقدامات اسرائیل بسیار بدتر بوده و فراتر از "دفاع از خود" می‌رود و این حقی است که رژیم اشغالگری مانند اسرائیل از آن برخوردار نیست.»

در ادامه این مطلب آمده است: «آمریکا و انگلیس به همراه فرانسه، ایتالیا، آلمان، کانادا و استرالیا خواستار عدم مشارکت سفرای خود از مراسم صلح ناگازاکی شدند. به عبارت دیگر، کشور‌های جی‌۷ حمایت از اسرائیل را که نسل‌کشی می‌کند، بر روابط با ژاپن که متحدی مهم از نظر راهبردی است، ترجیح دادند.

شیرو سوزوکی، شهردار ناگازاکی خودداری‌اش از دعوت سفیر اسرائیل به این مراسم را تایید کرده و دلیل آن را تهدیدات امنیتی ناشی از اعتراضات احتمالی به نسل‌کشی آن علیه فلسطینیان غزه عنوان کرده بود. ناگازاکی در ماه ژوئن، در نامه‌ای به اسرائیل خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده بود.

من در کنار شهردار سوزوکی هستم. او سزاوار حمایت و ستایش ماست نه فقط به خاطر اینکه کار درست را انجام داده، بلکه به خاطر افشای اینکه چگونه وحشی‌گری و ددمنشی با بی‌شرمی و وقاحت غرب پاسخ داده شده است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->