حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تمهیدات جاده‌ای برای تسهیل تردد زائران اربعین

  • کد خبر: ۲۴۴۸۱۶
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
تمهیدات جاده‌ای برای تسهیل تردد زائران اربعین
برنامه‌ریزی‌های لازم در‌زمینه سفر‌های اربعین آغاز و اقداماتی از‌جمله بهسازی محور‌ها و پل‌ها و اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های منتهی به مرز‌های عراق انجام شده است.
جعفر شهامت
نویسنده جعفر شهامت

در آستانه اربعین حسینی با هدف ارائه خدمات شایسته به زائران، در راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای تمهیداتی در نظر گرفتیم تا بتوانیم به زوار در اربعین حسینی و همچنین دهه پایانی صفر خدمات شایسته‌ای ارائه بدهیم. برنامه‌ریزی‌های لازم در‌زمینه سفر‌های اربعین آغاز و اقداماتی از‌جمله بهسازی محور‌ها و پل‌ها و اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های منتهی به مرز‌های عراق انجام شده است.

سرویس‌دهی اتوبوس‌ها را افزایش داده‌ایم و با ارزیابی ناوگان حمل‌ونقل و حجم سفر‌ها، در مجموع به ۱۱۰۰ ناوگان که بتواند هزار کیلومتر مسافت را طی کند، نیاز داریم که از این تعداد ۶۵۰ ناوگان برای این ایام و خدمت‌رسانی به زوار حسینی تأمین شده است. امسال ناوگان‌های خارجی از کشور‌های عراق، افغانستان و پاکستان به مساعدت حمل‌ونقل جاده‌ای در ایام اربعین خواهند آمد و دست‌کم ۲۱۰ دستگاه اتوبوس در مرز دوغارون برای این مهم مساعدت خواهند کرد. 

شهروندان توجه داشته باشند در ایام اربعین، خارج از نرخ مصوب، با اتوبوس‌ها قراردادی نبندند. سعی کردیم امسال هزینه رفت‌و‌برگشت زائران در ایام اربعین عادلانه باشد و با توجه به کمبودی که در ناوگان جاده‌ای داریم، انگیزه‌ای برای راننده باشد که طی‌مسیر کند؛ بنابراین افزایش قیمت اتوبوس‌ها در این ایام، فقط به جهت تأمین بیشتر ناوگان است و ممکن است بین ناوگان خارجی و ایرانی تفاوت قیمت وجود داشته باشد. 

رانندگان ناوگان خارجی اعزامی از عراق و افغانستان برپایه هزینه تمام‌شده بر دینار و دلار، هزینه سفر را محاسبه می‌کنند؛ بنابراین افزایش هزینه دارند، اما کرایه رفت‌وبرگشت ناوگان ایرانی با محاسبه دوبرابری نسبت به دیگر‌ماه ها‌ی سال، محاسبه می‌شود. لازم‌به‌ذکر است کمیسیون شرکت‌های حمل‌ونقل در مبالغ دریافتی هیچ نفعی ندارد و تمام نفع برای مالک اتوبوس است. 

با توجه به هزینه‌های ناوگان و تعداد کم ناوگان اتوبوسی، باید کاری کنیم تا انگیزه رانندگان برای انجام تور‌های اتوبوسی افزایش یابد؛ چرا‌که هدف دولت این است که حداکثر امکانات را پای کار بیاورد. خط منظم مسافری مشهد-نجف با استفاده از ناوگان اتوبوسی و ون از یک ماه گذشته فعالیت خود را با دو سرویس در هفته آغاز کرده است. در مسیر مشهد به نجف به‌طور‌روزانه با استفاده از ناوگان اتوبوسی و ون امکان ارائه سرویس به زائران وجود دارد. طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته تا اربعین حسینی در نظر داریم روزانه در مسیر مشهد به نجف از طریق مرز مهران تردد کنند. 

البته برخی زائران در هنگام برگشت از سفر‌های اربعین به‌علت خستگی و عجله موجب ایجاد مخاطرات جبران‌ناپذیری می‌شوند، به‌همین‌دلیل از زوار درخواست می‌کنیم پس از ورود به کشور، ساعاتی در مرز‌ها استراحت کنند تا در جاده‌ها با اختلال مواجه نشوند؛ ایمنی تردد بسیار حائز‌اهمیت است. امید است با هماهنگی بیشتری در‌راستای تسهیل در ورود زوار به کشور تلاش و جمعیت زوار در هنگام اربعین حسینی در مرز کنترل شود تا برای خدمات‌رسانی بتوانیم در خدمت زوار باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->