استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد
سرخط خبرها

خدمت‌رسانی ۱۶۱ موکب درمانی به زائران اربعین حسینی

  • کد خبر: ۲۴۵۰۹۴
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
خدمت‌رسانی ۱۶۱ موکب درمانی به زائران اربعین حسینی
دبیر قرارگاه اربعین بسیج جامعه پزشکی گفت: بنابر ارائه هرچه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی، ۱۶۱ موکب در حوزه سلامت (عمومی، تخصصی و فوق تخصصی) در ایران و عراق به خدمت‌رسانی می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، صابر جباری افزود: سازمان بسیج جامعه پزشکی در راستای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی به ویژه در حوزه سلامت تدابیر و برنامه‌های بسیاری را در نظر گرفته است؛ به همین منظور، ۲۹ استان از کشور ایران در این امر فعال و به خدمات رسانی مشغول هستند. همچنین بنابر ارائه هرچه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی، ۱۶۱ موکب در حوزه سلامت (عمومی، تخصصی و فوق تخصصی) در ایران و عراق به خدمت‌رسانی می‌پردازند.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه ارتقاء سلامت و بهداشت برای شرکت کنندگان در راهپیمائی عظیم اربعین حسینی امری ضروری تلقی می‌شود، از ۱۶۱ موکب برپا شده، ۳۵ موکب در ایران و مرز‌های ایران در مسیر راهپیمایی مستقر هستند ضمن اینکه ۱۲۵ موکب نیز در عراق مستقر است تا پزشکان در صورت نیاز به امدادرسانی به زوار اربعین حسینی بپردازند.

۲ بیمارستان صحرایی در مرز مهران و تمرچین برپا شده است

جباری ادامه داد: دو بیمارستان صحرایی در مرز مهران و تمرچین برپا شده است. همچنین از ۱۶۱ موکب برپا شده در حوزه سلامت، ۲۲ موکب خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارائه می‌کنند ضمن اینکه ۱۳۳ موکب هم درمانگاه سطح ۱ هستند و خدمات عمومی ارائه می‌کنند که این خدمات با همکاری بسیج جامعه پزشکی، هلال احمر، سازمان اورژانس در عراق و دانشگاه‌های علوم پزشکی در ایران نظر گرفته شده است.

دبیر قرارگاه اربعین بسیج جامعه پزشکی با اشاره به اینکه راهپیمایی اربعین یکی از بزرگترین تجمعات انبوه در جهان است و ارائه خدمات درمان و بهداشت برای ارتقای سلامت زائران از دغدغه‌های مهم به شمار می‌رود، اظهار داشت: یک موکب تخصصی ویژه هم در شهر کربلا (شارع عباس ع) برپا شده که با همکاری مرکز ویژه بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت و هلال احمر در نظر گرفته شده است که امیدواریم مجموعه این اقدامات انشالله منشأ خیر برای زوار اربعین حسینی باشد.

وی در خصوص تعداد پزشکان حاضر در موکب‌ها افزود: به طور متوسط در هر موکب سلامت، حدود ۴۰ نفر از پزشکان (عمومی متخصص یا فوق تخصص) پیراپزشک، پرستار، داخلی، طب اورژانس، قلب و ... حضور دارند. همچنین طی تجارب کسب شده از سال‌های گذشته در برخی از موکب‌ها متخصص ارتوپد و جراح هم حضور دارد تا در بیمارستان‌های صحرایی، بنابر ضرورت خدمات جراحی سرپایی انجام شود.

۶ هزار و ۳۰۰ نفر در کادر بهداشتی درمانی موکب‌های اربعین ۱۴۰۳ 

جباری تصریح کرد: به طور کلی در تمامی این موکب‌ها ۶ هزار و ۳۰۰ نفر کادر بهداشتی درمانی داریم که حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر پزشکان عمومی و متخصصین هستند. همچنین در زمینه تامین دارو و سایر تجهیزات مورد نیاز، ارگان‌هایی مانند بهداری، وابستین نیرو‌های مسلح و سپاه، سازمان بسیج جامعه پزشکی در هر استان، خیرین و گروه‌های مردمی و جهادی و دانشگاه‌های علوم پزشکی و هلال احمر و اورژانس به ارائه خدمات می‌پردازند.

به گفته وی، به همت بسیج جامعه پزشکی، برای اورژانس در دو مرز ورودی و ۸ مرز خروجی ایران در موکب‌های شهر عراق (کاظمین، سامرا و نجف) تعدادی نیرو‌های انسانی (پزشک و پرستار) تامین شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->