متقاضیان نهضت ملی مسکن منتظر باشند از شرکت‌های هرمی تا طلای آنلاین پیش‌فروش ایران‌خودرو با عرضه ۶ محصول ویژه بهمن ۱۴۰۳ + جدول و شرایط ثبت‌نام افزایش خریدوفروش آنلاین طلا، زنگ خطر خالی‌فروشی را به صدا درآورد | قمار طلا قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ چهارشنبه، ۱۷ بهمن‌ ۱۴۰۳، عرضه اولیه داریم | میزان نقدینگی مورد نیاز برای خرید «خیمن» چقدر است؟ پیش بینی سقوط بیت کوین تا ۷۶ هزار دلار | بازار رمزارز‌ها قرمزپوش شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + نمای بازار معاون وزیر نیرو: برای تأمین آب شرب مشهد دچار زحمت شده‌ایم | وضعیت نابسامان سد دوستی قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | سبزی کیلویی ۲۰ هزار تومان پژو ۴۰۸x در ایران‌خودرو تولید خواهد شد + مشخصات فنی برگزاری چهارمین جلسه کمیته مزد امروز (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آغاز محاسبات سبد معیشت کارگران؟ متقاضیان دو خودرو سورن پلاس و پژو ۲۰۷ بخوانند رئیس شورای عالی استان‌ها: قانون مالیات بر ارزش افزوده در گمرک اجرایی شد خانی: توصیه‌های FATF از سال‌ها پیش در ایران به اجرا درآمده است میزان عیدی کارمندان دولت تعیین شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اعلام کرد: بخشودگی جرائم مالیاتی به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۳ افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در ایران قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ، گوشت و دام سبک و سنگین (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ۱۳ تفاوت کفش ونس اصل و فیک که باید بشناسید! امکان تمدید و اصلاح پروانه‌های کسب از درگاه ملی مجوز‌ها انعقاد ۴ تفاهم‌نامه در سفر استاندار خراسان رضوی به پاکستان سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) افت اندک قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) علت افزایش قیمت سیب زمینی چه بود؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | رشد ۲۰ میلیونی هایما S۵
سرخط خبرها

تعطیلی کارگاه‌های ساختمانی و خواب صنعت ساخت‌وساز در مشهد/ نان کوره‌های آجرپزی آجر شده است

  • کد خبر: ۲۴۵۸۳
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۶
تعطیلی کارگاه‌های ساختمانی و خواب صنعت ساخت‌وساز در مشهد/ نان کوره‌های آجرپزی آجر شده است
رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی مشهد با اشاره به اینکه افزایش نرخ دستمزد کارگران بر افزایش قیمت مصالح ساختمانی تأثیر زیادی دارد، گفت: باتوجه به اینکه مقرر شد نرخ دستمزد کارگران تا ۲۱درصد افزایش یابد، طبیعی است که قیمت مصالح ساختمانی نیز به همان نسبت گران شود.

نجمه سرباز- غلامرضا سلطانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درباره وضعیت بازار ساخت‌وساز در مشهد در روز‌های کرونایی می‌گوید: هم‌زمان که صنعت ساخت‌وساز در این روز‌ها راکد شده، قدرت خرید مردم برای ساخت‌وساز نیز کاهش یافته است. به‌طوری که شاید بتوان گفت این صنعت این روز‌ها خوابیده است.


وی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا در روز‌های گذشته بخش زیادی از اقتصاد را درگیر خود کرده که از مهم‌ترین این بخش‌ها کارگاه‌های ساختمانی و ساخت‌وساز مسکن است، ادامه داد: در پی شیوع این ویروس بیشتر کارگاه‌های ساختمانی تعطیل شده‌اند.


به گفته وی تعطیلی کارگاه‌ها و کارخانه‌های تولید مصالح ساختمانی باعث تعطیلی کار ساخت‌وساز شد. مشکل اساسی فروشندگان مصالح ساختمانی گردش نقدینگی است، زیرا فعالیت ساختمانی این روز‌ها تعطیل است و فروش مصالح بسیار اندک شده است.


عرضه و تقاضا، قیمت مصالح ساختمانی را تعیین می‌کند


رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی مشهد با اشاره به اینکه قیمت مصالح ساختمانی را باید عرضه و تقاضا تعیین کند و نه تولیدکنندگان، خاطرنشان کرد: برخی تولیدکنندگان مصالح ساختمانی برای فروش کالاهایشان ترفند‌های جدیدی را از جمله کاهش قیمت محصولات یا ارائه تخفیف بر روی برخی کالا‌ها اعمال خواهند کرد که این موضوع نیز به ضرر تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان خواهد بود.


سلطانی با بیان اینکه قیمت مصالح ساختمانی بستگی به عرضه و تقاضا دارد، گفت: در همین حال اولین معیاری که در افزایش قیمت مصالح ساختمانی تأثیرگذار است، افزایش کرایه حمل بار است. به شکلی که هزینه‌های حمل بیشتر بار‌هایی که این روز‌ها از شهرستان‌ها به مشهد فرستاده می‌شود، افزایش چشمگیری داشته است.


به گفته وی علاوه بر افزایش کرایه حمل بار، افزایش قیمت برخی مصالح ساختمانی از جمله بتن، ماسه شسته، موزاییک، خاک‌سنگ و پودر خاک‌سنگ از اسفندماه سال گذشته آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
وی مهم‌ترین مشکل صنف فروشندگان مصالح ساختمانی را در این شرایط چک‌های برگشتی دانست که متأسفانه این روز‌ها به‌دلیل کمبود نقدینگی وصول نمی‌شود و فروشندگان و مشتریان با مشکل مواجه می‌شوند.


وی ادامه داد: اکنون بیشتر کارگاه‌های ساختمانی ضرر را هم تقبل کرده‌اند و بدون هیچ‌گونه سودی فقط تولید می‌کنند تا از گردونه خارج نشوند.


تعطیلی ۹۰درصدی کوره‌های آجرپزی مشهد


سلطانی در ادامه با ابراز تأسف از تعطیلی ۹۰درصدی کوره‌های آجرپزی و فخاران در شهر مشهد، گفت: این روز‌ها فخاران تعطیل و راکد شده است؛ مکانی که روزگاری منبع درآمد و محل کسب‌وکار چندین هزار کارگر بود، کسب‌وکاری سنتی که کرونا این روز‌ها نان کارگران کوره‌هایش را آجر کرده است.


وی با اشاره به اینکه کارگران این کارگاه‌ها نیز برای پیشگیری از کرونا به مهاجرت به شهر خود مجبور شده‌اند، افزود: سرمایه‌های عظیم و دستگاه‌های پیشرفته‌ای در این کوره‌ها وجود دارد که اکنون همه این کوره‌ها تعطیل هستند و اوضاع اسفباری دارند.


رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی در مشهد گفت: اکنون ۷۸۰واحد صنفی مصالح ساختمانی در شهر مشهد هستند که علاوه بر این تعداد، ۱۵۰واحد غیرمجاز و بدون پروانه فعالیت می‌کنند که دراین‌باره نیز اخطار‌های لازم از سوی سازمان بازرسی داده شده و تعدادی پرونده نیز تشکیل شده و در دست اقدام است. بقیه این واحد‌های متخلف نیز در مراحل اماکن، اخطار، پلمب و... هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->