شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مهرماه کمبود معلم نداریم

  • کد خبر: ۲۴۵۸۳۹
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مهرماه کمبود معلم نداریم
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: کمبود نیروی انسانی برای مهر با استفاده از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی، جذب از طریق آزمون استخدامی، نیرو‌های خرید خدمات و حق‌التدریس و به‌کارگیری بازنشستگان رفع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی فرهادی در خصوص تعداد معلمان جدیدی که امسال وارد مدارس می‌شوند، اظهار کرد: امسال در آزمون استخدامی آموزگاری برای مهرماه، ۲۱ هزار نفر به صورت قطعی پذیرفته شده‌اند و تا ۳۰۰۰ نفر هم در مرحله تکمیل ظرفیت اضافه می‌شوند که در مجموع حدود ۲۳ تا ۲۴ هزار آموزگار خواهیم داشت.

وی افزود: پیش‌بینی ما این است که در آزمون دبیری و هنرآموزی حدود ۱۷ هزار نفر قبول شوند و ۱۸ هزار نفر هم فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان را داریم. امسال حدود ۶۹ هزار معلم در مقاطع ابتدایی و متوسطه در آموزش و پرورش جذب خواهند شد. امسال آزمون استخدامی را زودتر اعلام نتیجه کردیم تا این نیرو‌ها برای مهر ساماندهی شوند.

فرهادی با بیان اینکه در مجموع ۱۷۶ هزار کمبود معلم داریم، عنوان کرد: با ۶۹ هزار معلم جذب شده جدید بخشی از نیروی انسانی تامین می‌شود و همچنین اینکه همیشه بخشی از کسری معلم با به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس رفع می‌شود. امید است با به‌کارگیری بخشی از بازنشستگان و کارمعین شدن نیرو‌های خرید خدمات، باقی‎مانده این کسری را رفع کنیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای مهرماه از نظر کمبود معلم نگرانی نداریم، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که بالای ۷۰ هزار نفر بازنشسته داشته باشیم، اما امید است که بسیاری از این افراد استمرار خدمت داشته باشند. معلمان در سن جوانی ۴۸ تا ۵۲ سالگی بازنشسته می‌شوند و دستور قطعی کارمعین شدن نیرو‌های خرید خدمات هم برای استان سیستان و بلوچستان را داریم، همچنین برای کارمعین شدن خرید خدماتی‌های سایر استان‌ها تلاش می‌کنیم تا قرارداد کارمعین آنها انجام شود.

وی در خصوص اصلاحیه بخشنامه برای ادامه فعالیت معلمان بازنشسته گفت: بخشنامه‌ای که ما ارسال کرده بودیم براساس نامه سازمان اداری و استخدامی مبتنی بر ماده ۱۰۳ قانون خدمات کشوری بود که عنوان می‌کرد تا شرایط بازنشستگی اجباری ایجاد نشده، آموزش و پرورش می‌تواند به استمرار خدمت بازنشستگان اقدام کند، اما با توجه به اعلام برنامه هفتم پس از تاریخ ابلاغ آن بخشنامه، ما باید این مورد را اصلاح کنیم.

فرهادی ادامه داد: اصلاحیه مبنی بر این است که حالت اجبار برداشته شود، اما عموما تعداد بسیاری از فرهنگیان در شرف بازنشستگی تمایل به استمرار خدمت دارند و ما هم از آنها دعوت می‌کنیم که استمرار داشته باشند تا در یکی دو سال آینده کمبود نیروی انسانی مرتفع شود. همچنین معلمان بازنشسته در اوج تجربه توانمندی و مهارت‌های معلمی هستند و نباید از وجود آنها محروم شویم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آموزش و پرورش چه مشوق‌هایی برای بازنشستگان و نیرو‌های حق‌التدریس در نظر گرفته است، بیان کرد: با کمک دولت چهاردهم، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی مصوب شد که آن دسته از معلمانی که به بازنشستگی استمرار دهند، یک ماه حقوق به عنوان پاداش خدمت آنها تقدیم کنیم و به جای ۱۲ ماه در حکم کارگزینی آنها ۱۳ ماه حقوق لحاظ شود، ضمن اینکه اگر هم بخواهند سال بعد می‌توانند بازنشسته شوند و استمرار خدمت آنها الزامی ندارد.

وی در خصوص مشوق برای معلمان حق‌التدریس خاطرنشان کرد: امسال حق‌التدریس‌ها را به طور کامل پرداخت کردیم، در سال آینده هم یک ماه حقوق حق‌التدریس به عنوان مشوق پرداخت خواهیم کرد؛ یعنی معلمان به جای ۹ ماه حق‌التدریس، ۱۰ ماه حقوق دریافت می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->