نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احتمال استیضاح بایدن قوت گرفت

  • کد خبر: ۲۴۶۱۸۸
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴
احتمال استیضاح بایدن قوت گرفت
سه کمیته جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا گزارش دادند «جو بایدن» و خانواده‌اش از نفوذ خود برای زد و بند و کسب نفع شخصی بهره برده‌اند، اتهامی که ممکن است به استیضاح بایدن منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سه کمیته مجلس نمایندگان آمریکا که تحت رهبری جمهوری‌خواهان قرار دارند، گزارشی منتشر کردند که در آن مدعی شدند «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از نفوذ و قدرت خود سوءاستفاده کرده است، اتهامی که می‌تواند بایدن را به استیضاح بکشاند.

«جیمز کورمر» رئیس کمیته نظارت و پاسخگویی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بایدن از زد و بند‌های خانواده‌اش آگاه بوده، از آن نفع برده و در آنها مشارکت کرده است.»

بر اساس این گزارش‌ها، از سال ۲۰۱۴ تا کنون، اعضای خانواده بایدن و شرکایشان بیش از ۲۷ میلیون دلار از افراد یا نهاد‌های خارجی دریافت کرده‌اند و شرکت‌های پوشالی و جعلی را برای پنهان‌کردن منابع مالی خود راه‌اندازی کرده‌اند.

همچنین ادعا شده است که بایدن در دوران معاونت خود در دولت «باراک اوباما» در معاملات تجاری «هانتر بایدن» پسر خود با افراد و شرکت‌های روسی، رومانیایی، چینی، قزاقستانی و اوکراینی کمک کرده است، از جمله از طریق ملاقات یا گفتگو با نمایندگان این شرکت‌ها.

علاوه بر این، گزارش شده است که در دوران ریاست‌جمهوری بایدن، وزارت دادگستری آمریکا و اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) در جریان تحقیقات جنایی درباره هانتر بایدن، با او رفتار ویژه‌ای داشته‌اند و کاخ سفید نیز با مخفی نگه داشتن اسناد و شاهدان مهم، مانع از پیشرفت تحقیقات کمیته نظارت کنگره برای استیضاح شده است.

کاخ سفید مدعی است که بایدن مدت‌هاست که با پسر خود ملاقات نکرده است، اما قانون‌گذاران آمریکایی گفتند این اطلاعات را برای ارزیابی و بررسی بیشتر به مجلس نمایندگان ارائه خواهند کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->