کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی
سرخط خبرها

قتل فجیع کارگر افغانستانی توسط همکار جوانش

  • کد خبر: ۲۴۶۲۱۵
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
قتل فجیع کارگر افغانستانی توسط همکار جوانش
قتل کارگر شیفت‌شب در کارگاه تولیدی غرب تهران، یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، عقربه‌ها ساعت ۱۰ صبح را نشان می‌داد که کارگران یک کارگاه تولیدی در جاده مخصوص کشف جسد خونین همکار خود را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش کردند.

طولی نکشید که ماجرای این مرگ مشکوک در بی‌سیم کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ پیچید و خیلی زود تیم بررسی صحنه جرم برای تحقیقات میدانی راهی محل حادثه شدند.

ماشین‌های کلانتری ۱۵۰ تهرانسر، کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی، مأموران تیم تشخیص هویت، آمبولانس پزشکی قانونی و خودروی بازپرس ویژه قتل در محل حضور داشتند؛ جمعیت زیادی نیز اطراف حلقه زردرنگ امنیتی جمع شده و با نگرانی به‌دنبال اخبار تازه‌ای از این جنایت هولناک بودند.

تیم جنایی به‌محض ورود به کارگاه با جسد مردی ۲۳ ساله افغانستانی مواجه شدند که براثر برخورد کپسول آتش‌نشانی به سر و بریدگی گردن با چاقو به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که مقتول با یکی از دوستان خود به‌نام نعمت شب‌ها در این کارگاه می‌خوابیده است و کارگران شیفت صبح هنگامی که قصد داشتند به سر کار خود بروند جسد را مشاهده کردند و موضوع را پلیس اطلاع دادند.

کارآگاهان اداره دهم که در جریان تحقیقات متوجه دوربین‌های مداربسته شده بودند و به بازبینی فیلم آن پرداختند و مشاهده کردند که ساعت ۲ بامداد نعمت به‌صورت هراسان با لباس و دستان خونی روی دیوار رفته و پس از اینکه به پایین پریده متواری شده است.

تحقیقات ابتدایی نیز حکایت از آن داشت که مقتول و نعمت که همشهری بودند و از گذشته با هم اختلاف داشتند با یکدیگر درگیر شدند و نعمت پس از اینکه دست به جنایت زده جسد را داخل یک گونی قرار داده و قصد داشته است با آن فرار کند، اما از این تصمیم منصرف شده و به‌خاطر اینکه درب کارگاه طبق روال همیشه قفل بوده است، با پریدن از روی دیوار از مهلکه گریخته است.

کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی پس از پایان بررسی میدانی صحنه قتل، مأموریت یافتند با اقدامات اطلاعاتی گسترده ابتدا مخفیگاه متهم را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.

جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم در رابطه با دستگیری مرد جنایتکار ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->