غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می‌کند نتایج وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد + لینک نتایج توزیع اینترنتی شیرخشک و آلبومین به صورت آزمایشی در ۳ استان افزایش موارد ابتلا به مِرس در عربستان | حجاج نکات بهداشتی را رعایت کنند  معاون وزیر علوم در مشهد: از جمله ویژگی‌های شاهنامه «اعتدال» شاهنامه است آشنایی با اختلالات غده تیروئید و راه های پیشگیری از آن | تیروئید، مغز دوم بدن قتل فجیع سه کودک توسط پدر در شهرستان میانه | قاتل خودکشی کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) آلودگی هوا استان یزد را فردا (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل کرد سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای مرگ تلخ تاجر مقیم آلمان با اعتراف هولناک مادر: جسد را آتش زدیم ۵۰ بار قسم برای اثبات بی گناهی در پرونده قتل هشدار کمیسیون بهداشت مجلس به دولت درباره خطر فروپاشی نظام سلامت کشف ۱۸۰ میلیارد ریال دارو و ملزومات پزشکی در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد
سرخط خبرها

تردد بیش از ۱۰ هزار زائر اربعین به صورت هوایی

  • کد خبر: ۲۴۶۳۶۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
تردد بیش از ۱۰ هزار زائر اربعین به صورت هوایی
رئیس ستاد اربعین شرکت فرودگاه‌ها گفت: جمعه پیک بازگشت زائران خواهد بود و تا آخر هفته آینده نیز ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدحسین آجیلیان در نشست خبری با بیان اینکه امسال اولین سالی بود که در شرکت فرودگاه‌های کشور ستاد اربعین تشکیل و دستورالعملی برای آن تنظیم شد، اظهار کرد: ۳۳ فرودگاه کشور آمادگی پرواز اربعین را داشتند که از این تعداد ۲۷ فرودگاه مجوز پرواز از سازمان هواپیمایی دریافت کردند.

وی افزود: بازه زمانی ۲۴ مرداد تا ۹ شهریور برای پرواز‌های اربعین تعیین شد تا بلیت‌ها کنترل و شرایط مسافران ارزیابی شود؛ البته عملیات اعزام مسافر از ۱۶مرداد آغاز شد و تا آخر ماه صفر ادامه دارد.

رئیس ستاد اربعین شرکت فرودگاه‌ها با اشاره به اینکه اقدامات فرهنگی خوبی در فرودگاه‌های کشور در این ایام رقم خورد، تصریح کرد: کار اربعین کار مردمی بوده و کار دولتی نیست. به همین دلیل همه پای کار آمدند. از فرودگاه‌هایی که انجام عملیات دارند، بازدید و نقایص برطرف شد تا کیفیت خدمات افزایش و ایستایی مسافران کاهش یابد.

آجیلیان بیان کرد: هدف ما انجام پرواز ایمن با رعایت استاندارد‌ها است. در برخی فرودگاه‌ها تاخیراتی وجود دارد که ممکن است به دلیل شرایط جوی یا وضعیت ناوگان باشد؛ اما به طور کل گزارش‌های دریافتی از مردم نشان می‌دهد که رضایت در این بخش حاصل شده است.

وی ادامه داد: تاکنون از فرودگاه‌های اردبیل، اصفهان، بندرعباس، بوشهر، رامسر، رشت، ساری، شاهرود، شیراز، کرمان، کرمانشاه، لامرد، مشهد، مهرآباد، همدان، یزد و لارستان در ایام اربعین پرواز انجام شده است. از جمعه پیک بازگشت زائران شروع خواهد شد و تا آخر هفته آینده ادامه خواهد داشت.

رئیس ستاد اربعین شرکت فرودگاه‌ها گفت: ۱۷شرکت هواپیمایی داخلی و دو شرکت خارجی پرواز‌های اربعین را انجام داده‌اند. نجف بیشترین تعداد پرواز را به خود اختصاص داده است و بعد از آن بغداد و بصره در جایگاه‌های بعدی هستند. از ۲۴ مرداد تا روز گذشته تعداد ۷۱ پرواز به نجف، ۲۷ پرواز به بغداد و دو پرواز به بصره از ۱۷ فرودگاه کشور انجام شده است.

آجیلیان اضافه کرد: حمل‌ونقل ترکیبی نیز پیش‌بینی شده است؛ به طوری که مسافران به چهار فرودگاه غرب کشور بیایند و بعد از آن با سایر وسایل حمل‌ونقلی به عراق بروند. بیشترین میزان مسافر از فرودگاه مشهد و کمترین میزان از بوشهر بوده است. از ۲۴ مرداد تا روز گذشته ۱۶ هزار و ۷۵۲ زائر از فرودگاه‌های کشور اعزام شدند و ۱۰ هزار و ۶۸۲ زائر نیز به کشور بازگشته‌اند. رشد خدمات فرودگاه‌ها افزایش یافته و کمترین ایستایی زائران را در فرودگاه‌ها داریم.

وی خاطرنشان کرد: به مردم توصیه می‌کنیم که بلیت رفت و برگشت را از سایت‌ها تهیه کنند، زیرا فرودگاه محل تهیه بلیت نیست. همچنین اگر زائران زودتر به کشور بازگردند به زمان اوج بازگشت نمی‌خورند و راحت‌تر سفر آنها انجام خواهد شد. زائران توصیه‌های بهداشتی فرودگاه‌ها را در خصوص برخی بیماری‌ها رعایت کنند. همچنین به دستورالعمل حمل دارو و برخی مواد ممنوعه نیز توجه لازم را داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین شرکت فرودگاه‌ها در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه سازمان بهداشت جهانی در خصوص شیوع یک بیماری شرایط اضطرار اعلام کرده چه تدابیری در فرودگاه‌های کشور در این خصوص اندیشیده شده است، عنوان کرد: به فرودگاه‌های کشور که عملیات حج و اربعین داشتند اعلام کردیم که با شبکه بهداشت و درمان هماهنگ باشند و دستورالعمل‌های لازم در این خصوص را رعایت کنند.

آجیلیان بیان کرد: در خصوص بیماری کرونا و آئدس دستورالعمل‌ها رعایت شد. در خصوص بیماری ام‌پاکس نیز به فرودگاه‌ها اعلام شده که با شبکه بهداشت و درمان هماهنگ باشند. همچنین از مسافران نیز درخواست شده که ماسک بزنند و ایستایی مسافران نیز به حداقل رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->