بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

اجرای آزمایشی و بسیار محدود چند کتاب‌ درسی جدید در برخی استان‌ها

  • کد خبر: ۲۴۶۷۱۲
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
اجرای آزمایشی و بسیار محدود چند کتاب‌ درسی جدید در برخی استان‌ها
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال اجرای آزمایشی بسیار محدود بسته‌های پایه اول ابتدایی انجام می‌شود. بخش زیادی از تغییرات این بسته‌ها در فرایند طراحی و برنامه‌ریزی، تولید و تالیف انجام شده و اجرای آزمایشی بسیار محدود آن در حد حداکثر ۱۰ کلاس انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام علی لطیفی با بیان اینکه امسال تغییرات خیلی جدی در کتاب‌های درسی نداریم غیر از موارد جزئی که از جانب معلمان اصلاحات صورت گرفته و چند کتاب که به عنوان اجرای آزمایشی در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: سال گذشته اجرای آزمایشی کتاب کار و فناوری پایه ششم و پایه هفتم به صورت محدود انجام شد. امسال کتاب کار و فناوری پایه ششم متناسب با اجرای آزمایشی در فرایندی دیگر برای هشت یا ۹ استان تغییر خواهد کرد، اگر این اجرا موفقیت‌آمیز باشد، سال آینده این امر سراسری اجرا خواهد شد.

وی افزود: کتاب «از من تا خدا» به عنوان کتاب دینی پایه هفتم سال گذشته اجرا شد. این کتاب موازی کتاب دینی است؛ یعنی کتاب قبلی حذف نشده و برای یک سری از استان‌ها و مدارس در کنار کتاب اصلی قرار دارد. سال گذشته اجرای آزمایشی این کتاب به صورت محدود انجام شد که امسال گسترش می‌یابد و در حدود هفت تا هشت استان اجرای آزمایشی می‌شود.

لطیفی ادامه داد: کتاب آموزش خط تحریری برای دانش‌آموزان پایه چهارم به عنوان کتاب کار درس هنر، سال گذشته به صورت محدود و آزمایشی اجرا شد که امسال اجرای آزمایشی گسترده‌تر آن انجام می‌شود و برای پایه پنجم هم همین مسیر یعنی کتاب کار آموزش خط تحریری، ادامه می‌یابد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه علت انتخاب استان‌ها به عنوان اجرای آزمایشی برنامه‌ها براساس قلمرو، مناطق متعدد و متنوع از جهت جغرافیایی بود، تصریح کرد: توانمندی و وضعیت معلمان نیز در اجرای آزمایشی در نظر گرفته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال اجرای آزمایشی بسیار محدود بسته‌های پایه اول ابتدایی انجام می‌شود. بخش زیادی از تغییرات این بسته‌ها در فرایند طراحی و برنامه‌ریزی، تولید و تالیف انجام شده و اجرای آزمایشی بسیار محدود آن در حد حداکثر ۱۰ کلاس انجام خواهد شد؛ اگر این کار خوب پیش برود برای سال آینده در پایه اول ابتدایی به صورت جدی‌تر این تغییرات را شاهد خواهیم بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->