ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مسعود پزشکیان: با مردم عهد بستیم که صدای بی‌صدایان و کمک حال فقرا و دور افتادگان باشیم

  • کد خبر: ۲۴۶۸۴۵
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱
مسعود پزشکیان: با مردم عهد بستیم که صدای بی‌صدایان و کمک حال فقرا و دور افتادگان باشیم
رئیس جمهور گفت: ما با مردم عهد بستیم که صدای بی‌صدایان و کمک حال فقرا و دور افتادگان باشیم که به اعتقاد من گام اول برای تحقق این عهد تأمین سلامت کسانی است که در صورت بیماری، به دلیل فقر و ناتوانی در پرداخت هزینه‌های درمان جانشان به خطر می‌افتد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود پزشکیان عصر پنجشنبه (یکم شهریورماه) در آیین گرامیداشت روز پزشک که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، ضمن تبریک این روز به جامعه پزشکی و کادر درمانی کشور، اظهار داشت: بنده که امروز به عنوان یکی از اعضای جامعه پزشکی کشور در قامت رئیس جمهور خدمتگزار مردم هستم، از دوره دانشگاه و تحصیل دغدغه خدمت به مردم را داشتم و همواره به دنبال آن بودم که چگونه می‌توانم مشکلات مردم را حل کنم، چرا که باور و اعتقاد داشتم که باید علم و دانش خود را در این راه به کار بگیرم.

وی با بیان اینکه استمرار همین باور و اعتقاد در عملکرد ما بود که موجب اقبال جامعه شد و در انتخابات ریاست جمهوری به تایید و انتخاب مردم رسید، افزود: شما نخبگان نیز در صورتی که بخواهید و اراده کنید قطعاً خواهید توانست در این مسیر گام بردارید و با رفع مشکلات مردم، موجبات رضایتمندی آنها را فراهم کنید.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ما به عهد و پیمان خود با مردم در صداقت و راست‌گویی پایبندیم، درد و رنج مردم را درد و رنج خود می‌دانیم و برای کاستن از آلام آنان تلاش خواهیم کرد، اظهار داشت: معتقدم با هم‌افزایی، همدلی و اراده جمعی خواهیم توانست برای بسیاری از مشکلات مردم چاره اندیشی کنیم.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود در این مراسم تأمین سلامت و ارتقای خدمات درمانی به مردم را از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: ما با مردم عهد بستیم که صدای بی‌صدایان و کمک حال فقرا و دور افتادگان باشیم که به اعتقاد من گام اول برای تحقق این عهد تأمین سلامت کسانی است که در صورت بیماری، به دلیل فقر و ناتوانی در پرداخت هزینه‌های درمان جانشان به خطر می‌افتد.

وی همچنین رفع دغدغه‌ها و مشکلات معیشتی جامعه پزشکی و کادر درمان کشور را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: قطعاً تأمین معیشت و فراهم کردن شرایط برای زندگی آبرومندانه پزشکان و پرستاران که در صف اول خدمت‌رسانی به مردم هستند، مورد اهتمام دولت خواهد بود، چرا که معتقدیم کسانی که به دنبال رفع گرفتاری و مشکل مردم هستند، ابتدا خود باید دچار مشکل نباشند.

رئیس جمهور در ادامه نقش روشنفکران، عالمان، اندیشمندان و نخبگان برای برون‌رفت کشور از بحران‌ها و چالش‌ها را حائز اهمیت دانست و گفت: اگر جامعه نخبگانی کشور نتواند با علم و آگاهی خود خود کشور را از بحران‌ها و چالش‌ها نجات دهد، از دیگران انتظاری نیست.

پزشکیان تأکید کرد: پس بیایید همه با هم برای ایران‌مان و بازگرداندن عزت و سربلندی مردم عزیز کشورمان یکصدا و همدل شویم و یقین بدانید اگر با هم متحد شویم بر مشکلات غلبه خواهیم کرد و موفق خواهیم شد.

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->