نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید
سرخط خبرها

مبارزه مرگبار دختر و پسر رزمی‌کار در قفس توری در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۴۷۳۳۷
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
  • ۲
مبارزه مرگبار دختر و پسر رزمی‌کار در قفس توری در مشهد + عکس
بررسی های کارشناسی و تحقیقات مقدماتی در پرونده «مرگ دختری در کما» نشان می دهد که وی در مبارزه ای مرگبار با یک پسر درون قفس توری یکی از مراکز آموزش هنرهای رزمی مشهد جان خود را از دست داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح شنبه (سوم شهریور) مرگ مشکوک دختری جوان در مشهد، پزشکان قانونی را به تکاپو انداخت و آنان را به سالن کالبدشکافی کشاند چراکه آثار کبودی ناشی از ضربه بر قفسه سینه و سر دختر ۲۲ ساله دیده می‌شد. طولی نکشید که معاینات تخصصی آغاز ومشخص شد «سارا-الف» بعد از آن که ۴ روز در یکی از مراکز درمانی در کما به سر می‌برد به دلیل خونریزی مغزی جان باخته است و احتمال وقوع جنایت وجود دارد.

با این فرضیه پزشکی، بلافاصله دکتر رضازاده (رئیس سالن تشریح پزشکی قانونی) ماجرا را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع داد و بدین ترتیب با حضور قاضی دکتر صادق صفری در پزشکی قانونی، تحقیقات قضایی اهمیت ویژه‌ای یافت. بررسی‌های مقدماتی بیانگر آن بود که «سارا» بیست ونهم مرداد هنگام مبارزه تمرینی در یکی از باشگاه‌های ورزشی با یک پسر جوان، دچار حادثه شده و با وضعیتی وخیم به بیمارستان انتقال یافته است، اما او به دلیل عوارض ناشی از ضربه به ناحیه سر به اغما رفته و بعد از گذشت ۴ روز در حالت کما، جان خود را از دست داده است.

حساسیت این ماجرا و تمرین مختلط در مرکز آموزشی هنر‌های رزمی، فرضیه جنایی را قوت بخشید و به همین دلیل تحقیقات موشکافانه درحالی ادامه یافت که پدر «سارا» به قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی وانقلاب مشهد گفت:دخترم مجرد بود و در باشگاه ورزشی اطراف چهارراه میلاد، در زمینه هنر‌های رزمی با چند دختر دیگر فعالیت می‌کرد، اما تصور من بر این بود که دخترم بر اثر فعالیت ورزشی صدمه دیده است تا این که چند دختر هم باشگاهی او نزد من آمدند و ماجرای مبارزه با یک پسر جوان را لو دادند.

مبارزه مرگبار دختر و پسر در قفس توری در مشهد + عکس

آن‌ها گفتند مالک باشگاه ورزشی، پسر جوانی به نام «شهروز» را برای مبارزه با دختران به باشگاه آورده است که در نهایت او با چند دختر با فنون رزمی مبارزه کرده و سپس دختر مرا بلند کرده و به زمین کوبیده است...

با لو رفتن مبارزه تمرینی مختلط، بلافاصله قاضی صفری دستورات ویژه‌ای را برای کنکاش‌های تخصصی در این باره صادر کرد و خود نیز به همراه گروهی از عوامل انتظامی و کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد عازم باشگاه ورزشی در منطقه آزادشهر شد، اما بررسی‌های نامحسوس نشان داد که مالک باشگاه به محض حضور عوامل انتظامی، محل را ترک کرده و تماس‌های تلفنی را نیز پاسخ نمی‌دهد.

این گونه بود که با دستور قاضی ویژه قتل عمد، کارآگاهان قفل‌ها را گشودند و با عبور از ۱۲ پله به زیرزمینی رسیدند که قفس توری جدال‌های رزمی در آن خودنمایی می‌کرد و کیسه‌های بوکس نیز در کنار تصاویر و بنر‌های قهرمانان ورزشی آرام گرفته بودند. در حالی که هنوز بررسی‌های تخصصی برای افشای زوایا وابعاد مختلف این ماجرای تکان دهنده ادامه داشت و دستور پلمب مکان ورزشی نیز به اداره ورزش و جوانان استان خراسان رضوی اعلام شده بود، خبر دستگیری شهروز (جوان ۲۳ ساله) در بیسیم‌های پلیس پیچید وبدین ترتیب قاضی دکتر صادق صفری برای انجام تحقیقات بیشتر به سوی کلانتری سجاد مشهد حرکت کرد.

با آن که اظهارات دختران رزمی کار در پرونده قضایی ثبت شده و شاهدان از مبارزه «شهروز» با «سارا» سخن گفته بودند که او را به زمین کوبیده است، اما متهم این پرونده جنایی پای مالک باشگاه را به میان کشید و به مقام قضایی گفت:من برای تکمیل کمربند‌های کیک بوکس (ورزش رزمی) به باشگاه مراجعه کردم و در این باشگاه مشغول تمرین بودم.

مالک باشگاه خودش به ما آموزش می‌داد و نکاتی را یادآوری می‌کرد و بعد از مدتی بازمی گشت و ایراد‌ها را می‌گرفت. آن جا فقط من پسر بودم و بقیه هنرآموزان دختر بودند. عصر روز حادثه هم مالک باشگاه آمد و برخی دفاع‌های شخصی را به ما آموخت و از ما خواست تا ساعت ۱۶ عصر کار کنیم ولی خانم (متوفی) در یک لحظه افتاد و تشنج کرد.

در این هنگام مالک باشگاه با من تماس گرفت که «بیایید گردن بگیرید!» ولی من با آن دختر مبارزه نکردم آن لحظه من کیسه بوکس کار می‌کردم که این حادثه رخ داد.

براساس این گزارش، اگرچه اظهارات و اعترافات متهم برای قاضی باتجربه ویژه قتل عمد باورپذیر نبود، اما در عین حال وی با دستور قضایی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرارگرفت تا مجریان قانون به بررسی زوایای تاریک مبارزه مرگبار دختر و پسر جوان در قفس توری بپردازند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۸
2
3
باعث تاسفه، دختران و پسران ما در پوشش فعاِلیت ورزشی چه بلاهایی به سرشان می اید،
خداوند که آفریننده انسان است باتوجه خصلتها و تمایلات انسان حریم ها را تعیین و باید و نبایدها را مشخص نموده برخی انسانهای ساده لوح و زودباور فریب تبلیغات رسانه های شیطان(در ماهواره) و اینترنت را می خورند و با تن دادن بی بندوباری با دست خودشان دختران و همسران خود را به کمینگاه شیطان می فرستند.
غیرت مردانه+عفت زنانه= حفظ نظام مقدس خانواده
آزادی و بی بندوباری مرد و زن= خیانت، تجاوز، سگ بازی، سیگار و مواد، مشروبات تنهایی، خودکشی، جهنم!!
با آرزوی عاقبت بخیری برای همه انسان‌ها بویژه هموطنان عزیز
بانو
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
1
2
همه این جنایت ها و فسادها زیر سر شبکه های اجتماعی مخصوصا اینستا هست . این دختر بیچاره هم احتمالا فیلم تمرین آیسا خانی رو دیده و خواسته مث اون معروف بشه !
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->