تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

آغاز به‌کار مراکز شماره‌گذاری و آموزشگاه‌های رانندگی از شنبه

  • کد خبر: ۲۴۷۴۱
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
آغاز به‌کار مراکز شماره‌گذاری و آموزشگاه‌های رانندگی از شنبه
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اعلام کرد که از روز شنبه مراکز شماره‌گذاری و آموزشگاه‌های رانندگی آغاز به کار خواهند کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدکمال هادیانفر در این باره گفت: به‌دنبال شیوع ویروس کرونا و در راستای قطع زنجیره انتقال این ویروس از سال گذشته و به پیشنهاد پلیس و موافقت ستادملی مقابله با کرونا، آموزشگاه‌های رانندگی و مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک تعطیل شد.

وی ادامه داد: در سال ۹۸ نیز یکسری از پروتکل‌ها و موارد مورد تاکید ستادملی مقابله با کرونا به این مراکز و آموزشگاه‌ها ابلاغ شد و با توجه به انجام تمامی این موارد و رعایت آن بنا شد که از روز شنبه ششم اردیبهشت ماه تمامی مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک فعالیت خود را آغاز کنند.

هادیانفر با اشاره به احتمال ازدحام جمعیت در مراکز شماره گذاری گفت: باتوجه به تدابیر اتخاذ شده فعلا و تا اطلاع ثانوی مراکز تعویض پلاک به شکل زوج و فرد فعالیت خواهند کرد، به این ترتیب پلاک‌های زوج در روز‌های زوج و پلاک‌های فرد هم در روز‌های فرد خدمات را دریافت خواهند کرد.

وی در مورد ساعت فعالیت این مراکز نیز گفت: ساعت فعالیت مراکز مانند قبل و شرایط عادی بوده و تا کنون تصمیمی به تغییر در آن اتخاذ نشده است، اما لازم است شهروندان زمان حضور خود را مدیریت کنند.

رییس پلیس راهور ناجا در مورد فعالیت آموزشگاه‌های رانندگی نیز گفت: آموزشگاه‌هایی که تاکنون موارد مربوط به فاصله گذاری اجتماعی و استاندارد‌های بهداشتی را رعایت کرده باشند، اجازه فعالیت خواهند داشت. دیگر آموزشگاه‌ها نیز به شرط رعایت موارد ضروری و بهداشتی و تایید بازرسان می‌توانند فعالیت کنند.

وی از مراجعه کنندگان به این مراکز نیز خواست که حتما دستکش و ماسک به همراه داشته باشند و در صورتی که دارای علائم بیماری هستند، به هیچ عنوان به این مراکز مراجعه نکنند. همچنین در صورتی که قصد انجام کار ضروری ندارند و امکان صبر کردن برایشان وجود دارد حضورشان در این مراکز را به زمان بعدی موکول کنند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->