اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت دستگیری مالک تلگرام مشخص شد| از سوءاستفاده از کودکان تا قاچاق مواد مخدر

  • کد خبر: ۲۴۷۴۵۰
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
علت دستگیری مالک تلگرام مشخص شد| از سوءاستفاده از کودکان تا قاچاق مواد مخدر
دادستانی فرانسه در بیانیه‌ای رسمی اتهامات پاول دوروف، مالک تلگرام را اعلام کرد

به گزارش شهرآرانیوز، گزارش‌ها حاکی از این است که دستگیری بنیانگذار تلگرام، بخشی از تحقیقات گسترده‌تر در مورد سوءاستفاده از کودکان و قاچاق مواد مخدر است.

دفتر دادستان پاریس اعلام کرده مقامات فرانسوی، پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام را به عنوان بخشی از تحقیقات گسترده‌تر مرتبط با اتهامات معاملات غیرقانونی، داشتن و توزیع تصاویر پورنوگرافی کودکان، دستگیر کردند.

این دفتر در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که این تحقیق در تاریخ ۸ جولای (۱۸تیر) آغاز شده و بر روی فردی که نام او مشخص نبوده متمرکز بوده است.

مقامات فرانسوی نیز گفتند این دستگیری مربوط به تحقیقات در مورد یک فرد ناشناس است که اکنون گفته شده که این فرد پاول دوروف بوده‌است.

دفتر دادستان اعلام کرد سایر اتهامات مرتبط با این تحقیق را به صورت زیر لیست کرده است:

  • مشارکت در جرم؛ تسلط بر یک پلتفرم آنلاین به منظور فعال‌کردن تراکنش غیر قانونی در گروه سازمان یافته
  • - ‏عدم همکاری در ارائه اطلاعات، مدارک یا اسناد لازم برای انجام و اجرای شنود‌های مجاز توسط قانون
  • - ‏مشارکت در جرم؛ نگهداری تصاویر پورنوگرافی کودکان
  • ‏- مشارکت در جرم؛ توزیع، ارائه یا در دسترس قرار دادن تصاویر پورنوگرافی کودکان در یک گروه سازمان یافته
  • ‏- مشارکت در جرم؛ به دست آوردن، انتقال، نگهداری، ارائه یا فروش مواد مخدر
  • - ‏مشارکت در جرم؛ ارائه، فروش یا در دسترس قرار دادن بدون دلیل موجه تجهیزات، ابزارها، برنامه‌ها یا داده‌های طراحی شده برای دسترسی یا تغییر عملیات یک سیستم داده‌های خودکار
  • ‏- مشارکت در جرم؛ جرایم سازمان‌یافته، ارتباط جنایی با هدف ارتکاب یک جرم یا یک تخلف که مجازات اون ۵ سال یا بیشتر زندان هست
  • - ‏پول شویی درآمد‌های حاصل از جرایم و جنایات گروه‌های سازمان یافته
  • - ‏ارائه خدمات رمزنگاری با هدف اطمینان از محرمانگی بدون اعلام رسمی
  • - ارائه یک ابزار رمزنگاری که صرفا تایید اعتبار یا نظارت بر یکپارچگی را بدون اعلام قبلی تضمین نمی‌کند
  • - ‏واردات یک ابزار رمزنگاری که اعتبارسنجی یا نظارت بر صحت اطلاعات را بدون اعلام رسمی انجام می‌دهد.

طبق این بیانیه بازداشت دوروف می‌تواند تا ۹۶ ساعت یعنی تا تاریخ ۲۸ اگوست طول بکشد. بعد از این تاریخ یا باید قاضی وی را آزاد کند یا علیه او اعلام جرم کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->