آغاز پیش‌فروش سکه‌های ۱۳۸۶ از امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) برنامه بانک مرکزی برای افزایش عرضه ارز از امروز (شنبه، ۱۲ مهر ۱۴۰۴) عملیاتی می‌شود خطر سرمازدگی محصولات کشاورزی در خراسان رضوی از فردا تا سه‌شنبه (۱۲ تا ۱۵ مهر ۱۴۰۴) گرانی طلا و رونق بازار نقره | سرمایه‌گذاری خاکستری جذاب و پرریسک رئیس کل بانک مرکزی خبر داد: افزایش عرضه ارز با نرخ توافقی در مرکز مبادله پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴) حباب سکه ۱.۲ میلیون تومان بیشتر شد چرا سود سهام عدالت برخی‌ها واریز نشد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۴) رشد ۳۴ درصدی صادرات خراسان رضوی در نیمه نخست ۱۴۰۴ | تراز بازرگانی خارجی استان به ۸۳۰ میلیون دلار رسید کشف بیش از ۲۶ هزار کیلوگرم برنج احتکارشده در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) رشد ۴ درصدی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ یکصد و بیست و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۱۳ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود +جزئیات قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش بی‌سابقه قیمت طلا متوقف شد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد | طلا وارد کانال ۱۱ میلیون تومان شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) ۵ هزار و ۳۲۰ قطعه پلاک طلای پارسیان غیراستاندارد در مشهد جمع‌آوری شد بررسی لایحه تخصیص حق عائله‌مندی به کارمندان زن، در مجلس شورای اسلامی آیا طلای دست دوم مشمول مالیات می‌شود؟ پرداخت ۹۶ درصد مطالبات گندمکاران در خراسان رضوی رشد قابل‌توجه آسفالت راه‌های خراسان رضوی در نیمه نخست سال چالش‌های سرمایه گذاری در گفت‌و‌گو با فعالان اقتصادی خراسان رضوی | صنعت گرفتار خودتحریمی‌ها مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان کشور: ۴۸ درصد گاز و ۴۲ درصد برق کشور را ساختمان‌ها مصرف می‌کنند تخصیص بیش از ۴۲ هزار قطعه سکه طلا در حراج اخیر مرکز مبادله تردد ناوگان حمل و نقل در مرز دوغارون از سرگرفته می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ رئیس نظام مهندسی ساختمان کشور: ایمنی آسانسور شرط صدور پایان‌کار شود| شهرداری‌ها با تخفیف عوارض، اجرای مبحث ۲۲ را تشویق کنند رئیس اتاق ایران: شورا‌های گفت‌و‌گو چراغ راه توسعه پایدار و تحقق منافع ملی هستند قیمت طلا وارد کانال ۱۱ میلیون تومان شد! (۹ مهر ۱۴۰۴) | افزایش ۲ میلیونی سکه بهار آزادی
سرخط خبرها

بانک‌ها دینار زائران را با نرخ مرکز مبادله بازخرید می‌کنند

  • کد خبر: ۲۴۷۴۷۳
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
بانک‌ها دینار زائران را با نرخ مرکز مبادله بازخرید می‌کنند
بنابر اعلام مسئولان، زائران می‌توانند ارز مازاد خود را از تاریخ ۵ شهریور ۱۴۰۳ تا ۲۱ شهریور به همان بانکی که ارز را از آنجا خریداری کردند، بدون کارمزد به فروش برسانند.

به گزارش شهرآرانیوز، بانک مرکزی از جمله دستگاه‌هایی است که هر سال در ایام اربعین، برای تأمین ارز زائران برنامه‌ریزی می‌کند. امسال هم از ۷ مردادماه تا ۳ شهریورماه به هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق در ۳۰۲ شعبه بانک ملی ایران، ۲۰۰۷ شعبه و باجه پست‌بانک، ۲۸۰ شعبه بانک ملت، ۲۲۱ شعبه بانک صادرات، ۱۸۹ شعبه بانک سپه، ۱۰۶ شعبه بانک تجارت و ۶۳ شعبه بانک پارسیان فروخته شد.

متقاضیان هم برای خرید ارز اربعین باید ابتدا در سامانه سماح ثبت نام می‌کردند و ثبت نام آنها حتماً با موفقیت انجام می‌شود که ثبت نام در این سامانه هم از روز ۱۷ تیرماه، همزمان با نخستین روز محرم آغاز شده بود.

حالا با پایان یافتن اربعین حسینی چند روزی است که موج بازگشت زائران به ایران آغاز شده است و بنابر اعلام قبلی بانک مرکزی، امسال امکان عودت ارز از سوی زائران پس از اربعین فراهم شده است.

امکان عودت ارز اربعین زائران امسال فراهم شد

امکان عودت ارز مازاد زائران که در خصوص جزئیات آن کامیار چگینی کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پایش‌ها و رصد‌هایی که سال گذشته انجام شد مشخص کرد تعدادی از زائران دینار مازاد پس از بازگشت از عراق به ایران داشتند که می‌خواستند آن را به شبکه رسمی بفروشند و ریال دریافت کنند بر همین اساس تقاضای زائران از شبکه بانکی این بود که برای فروش مازاد ارز اربعین بستری رسمی فراهم شود تا با خیال آسوده ارز خود را به فروش برسانند به همین دلیل هم امسال امکان عودت ارز اربعین از سوی زائران فراهم شد.

او افزود: بر اساس موارد مطرح شده زائران از روز گذشته یعنی ۵ شهریور تا ۲۱ شهریورماه می‌توانند به همان بانکی که ارز اربعین خود را خریداری کرده مراجعه کنند و مازاد ارز خود را به قیمت روز مرکز مبادله ارز و طلای ایران به فروش برسانند.

نرخ خرید دینار مازاد زائران همان نرخ مرکز مبادله است

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: نرخی که بانک‌ها از زائران ارز اربعین را خریداری می‌کنند همان نرخ روز مرکز مبادله است و هیچ کارمزد و هزینه اضافی این فرآیند نخواهد داشت و مجدد این ارز برای خود زائران استفاده خواهد شد.

گفتنی است، قیمت یکصد دینار عراق روز گذشته ۵ شهریور هم (مانند ایام تعیین شده برای فروش ارز اربعین) در مرکز مبادله ۳۶.۷۱۴ ریال بود.

ارز دینار

همچنین پیش از این هم بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود عملیات بازخرید اسکناس فروخته شده در سرفصل ارز اربعین فاقد هرگونه کارمزد است و بنابر اطلاعیه این بانک بازخرید ارز فروخته شده در سرفصل مزبور صرفاً توسط بانک اولیه عامل فروش مجاز است.

در نهایت باید اشاره کرد، بر اساس آمار اعلامی از ابتدای فروش ارز اربعین یعنی ۷ مردادماه ۱۴۰۳ تا ۱ شهریورماه بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از شبکه بانکی ارز اربعین دریافت کرده‌اند این در حالی است که سال گذشته حدودا یک میلیون نفر توانستند ارز خودشان را از طریق شبکه بانکی تهیه کنند، اما یکی از نکات حائز اهمیت در خصوص ارز اربعین امسال هم استقبال ۹۷ درصدی زائران برای خرید غیر حضوری بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->