گلایه‌ از محدودیت‌‌های درمان بیماران روانی دارای بیمه سلامت | برای دردهای بی ‌درمان چرتکه نیندازید! فرونشست  زمین در کش و قوس قوانین مجلس پیگیر پرداخت حق اولاد به بازنشستگان زن است بهترین رژیم غذایی برای کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات مثبت شدن تست ۲ نفر به تب کریمه کنگو در تربت جام و صالح آباد خراسان رضوی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عذرخواهی آموزش و پرورش برای اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها آتش‌سوزی جنگلی در کانادا همچنان ادامه دارد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که ویتامین C آن‌ها از مرکبات بیشتر است بهترین وضعیت خواب برای افزایش طول عمر کدام است؟ اوج فعالیت کنه‌ها در فصل گرما | توصیه وزارت بهداشت برای پیشگیری از ابتلا به «تب کریمه کنگو» میوه‌هایی که بیماران دیابتی باید بااحتیاط مصرف کنند صدور مجوز تردد با خودروی شخصی به کربلا از مرز خسروی پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا زلزله، زمان‌آباد مرز خراسان رضوی و سمنان را لرزاند (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند نسل زِد، مدرسه‌گریز یا آینده‌نگر؟ | چرا نسل زد علاقه‌ای به تحصیل و مدرسه ندارد؟ فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن
سرخط خبرها

چهار حادثه واژگونی پژو ۲۰۶ در مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته

  • کد خبر: ۲۴۷۶۹۴
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴
چهار حادثه واژگونی پژو ۲۰۶ در مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته
معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد چهار حادثه واژگونی خودرو پژو ۲۰۶ در نقاط مختلف شهر مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

آتش پاد دوم حسن نجمی در گفتگو با شهرآرانیوز گفت: ساعت ۲۳:۵۰ دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودرو ۲۰۶ در بلوار فکوری (حدفاصل سرافرازان به هاشمیه) بلافاصله تیم امداد و نجات ایستگاه‌های ۲۳ و ۲۶ به محل حادثه اعزام شدند.

چهار حادثه واژگونی خودرو پژو ۲۰۶ در مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته

وی افزود: آتش نشانان پس از حضور در محل محبوسان این حادثه را از خودرو خارج کردند و تحویل عوامل اورژانس دادند.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد در ادامه گفت: ۱۸ دقیقه بامداد امروز سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳ نیز در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودرو ۲۰۶ در زیرگذر میدان آزادی بلافاصله تیم امداد و نجات ایستگاه ۳ جهت بررسی حادثه و نجات محبوسان احتمالی به محل حادثه اعزام شد.

چهار حادثه واژگونی خودرو پژو ۲۰۶ در مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته

نجمی عنوان کرد: آتش نشانان پس از ایمن سازی محل و انجام اقدامات پیشگیرانه در خصوص حوادث بعدی این سانحه با برگشت به ایستگاه پایان ماموریت خود را اعلام کردند.

وی در خصوص سومین حادثه واژگونی گفت: ساعت ۱۵:۳۰ امروز سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳ در پی تماس شهروندان با مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ روی پل شهید ناصری بلافاصله آتش نشانان ایستگاه ۴۰ به محل حادثه اعزام شدند.

چهار حادثه واژگونی خودرو پژو ۲۰۶ در مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد اضافه کرد: خانم جوانی که در این حادثه داخل خودرو محبوس شده بود توسط تیم امداد و نجات از خودرو خارج و بعلت جراحات سطحی تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل شد.

تصادف و واژگونی خودرو ۲۰۶ در بزرگراه هاشمی رفسنجانی مشهد چهارمین حادثه مشابهی بود که معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد به آن اشاره و اظهار کرد: ساعت ۱۶ عصر امروز سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳ در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ در بزرگراه هاشمی رفسنجانی بلافاصله تیم امداد و نجات ایستگاه‌های ۷ و ۳۵ به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: دو سرنشین خودرو که در این حادثه محبوس و دچار مصدومیت شدید شده بودند با حضور به موقع تیم امداد و نجات از خودرو خارج تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل شدند.

طبق گفته معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد، تیم امداد و نجات پس از ایمن سازی محل و اقدامات پیشگیرانه به مأموریت خود پایان دادند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->