تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رقابت ۱۱ فیلم در بخش مسابقه جشنواره لندن ۲۰۲۴

  • کد خبر: ۲۴۸۲۶۰
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
رقابت ۱۱ فیلم در بخش مسابقه جشنواره لندن ۲۰۲۴
جشنواره فیلم لندن (BFI) عناوین فیلم‌های حاضر در بخش مسابقه ۲۰۲۴ را معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شصت و هشتمین جشنواره فیلم لندن اسامی ۱۱ فیلمی را که در بخش مسابقه رسمی این جشنواره با هم رقابت می‌کنند، اعلام کرد. در این مجموعه، فیلم‌هایی از ۱۳ کشور که طیفی از فیلمسازی بین‌المللی را دربرمی گیرد، گرد آمده‌اند.

فیلم‌های منتخب شامل این موارد هستند:

«خاطرات یک حلزون» از استرالیا به کارگردانی آدام الیوت؛ این انیمیشن استاپ موشن درباره دوقلو‌های جدا شده استرالیایی در دهه ۱۹۷۰ است که طنز و احساسات را در هم می‌آمیزد. این فیلم که سارا اسنوک و اریک بانا صداپیشگان آن هستند، برنده بهترین فیلم انسی امسال شده است.

«آن‌ها را پایین بیاور» محصول مشترک ایرلند-بریتانیا-بلژیک به کارگردانی کریستوفر اندروز؛ فیلمی درباره ۲ خانواده کشاورز دشمن یکدیگر در روستایی ایرلند است که بری کیوگان و کریستوفر ابوت بازیگرانش هستند. این فیلم در جشنواره تورنتو نیز حضور دارد.

«درباره تبدیل شدن به مرغ دریایی» محصول مشترک زامبیا-بریتانیا-ایرلند به کارگردانی رانگانو نیونی؛ فیلمی درباره سنت، سوء‌استفاده و قدرت در یک خانواده زامبیایی است. این فیلم اولین بار در جشنواره کن به نمایش درآمد و جایزه بهترین کارگردانی را دریافت کرد.

«آوریل» محصول مشترک فرانسه-گرجستان-ایتالیا به کارگردانی دئا کولومبگاشویلی؛ درباره زندگی روستایی در گرجستان و با تمرکز بر یک پزشک است که برای مرگ نوزادی در طی یک زایمان سخت با سرزنش روبه‌رو می‌شود. لوکا گوادانینو تهیه کننده فیلم است و فیلم در ونیز نیز برای کسب شیر طلایی در صف مدعیان است.

«خانم فلاور فوق‌العاده» از بریتانیا به کارگردانی ایین فورسیث، جین پولارد؛ زندگی جرالدین فلاور که نامه‌های عاشقانه‌اش اشاره‌ای به زندگی احتمالی جاسوسی وی دارد.

«چهار مادر» محصول ایرلند-بریتانیا به کارگردانی دارن تورنتون؛ داستان یک رمان‌نویس عجیب و غریب که از مادر پیرش و سه زن مسن دیگر مراقبت می‌کند و با اقتباس از «ناهار اواسط آگوست» ساخته شده است.

«زندگی در دو جهان» از ژاپن به کارگردانی میپو او؛ سفر درونی پیچیده فرزند والدینی ناشنوا را دنبال می‌کند.

«از اینکه با ما بانکداری می‌کنید متشکرم» محصول فلسطین-آلمان به کارگردانی لیلا عباس؛ داستان دو خواهر در حال رقابت با زمان برای حفظ ارث خود در مواجهه با نظام‌های ناعادلانه مردسالارانه.

«گرگ‌ها همیشه شب می‌آیند» محصول استرالیا-مغولستان-آلمان به کارگردانی گابریل برادی؛ مستندی داستانی از زندگی یک خانواده در روستایی از مغولستان که با تغییرات آب و هوایی مواجه است. این فیلم در جشنواره تورنتو در بخش پلتفرم نمایش داده می‌شود.

«زیر آتشفشان» از لهستان به کارگردانی دامیان کوکور؛ درباره تعطیلات یک خانواده اوکراینی درکنار ساحل که با وقوع جنگ مختل می‌شود و موجب پناهنده شدن آنها می‌شود. این فیلم پس از نمایش در تورنتو راهی جشنواره لندن می‌شود.

«سرخابی» محصول مشترک ایتالیا-فرانسه-بلژیک به کارگردانی مائورا دلپرو؛ درباره یک دهکده کوهستانی دورافتاده ایتالیایی است که با ورود یک سرباز فراری آرامشش به هم می‌خورد. این فیلم در جشنواره ونیز در بخش رقابت اصلی برای کسب شیر طلایی حضور دارد.

فیلم برنده جشنواره لندن، ۲۰ اکتبر تعیین می‌شود.

 «شیطان وجود ندارد» هاماگوچی ریوسو که برنده بخش رقابتی سال ۲۰۲۳ و «کورساژ» ماری کروتزر برنده سال ۲۰۲۲ این جشنواره بوده اند.

جشنواره لندن بخش رقابتی برای انتخاب بهترین مستند، اولین فیلم بلند و فیلم کوتاه هم دارد.

این جشنواره از ۹ تا ۲۰ اکتبر (۱۸ تا ۲۹ مهر) برگزار می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->