رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی تصویب طرح تفصیلی توس در کمیسیون ماده‌۵ خراسان رضوی آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ شهروند خبرنگار | نمایی از روستای معدن فیروزه سفلی - نیشابور شهروند خبرنگار | درخواست افزایش ساعت فعالیت جمعه بازار کتاب مشهد + پاسخ درباره تاریخ ساختمان بوستان کوهسنگی مشهد | عمارتی که اعتبار شهر بود ضرورت توجه به پدیده فرونشست زمین در کلانشهرها
سرخط خبرها

همراهی تشکل‌های مردمی با خدمات شهری مشهد در دهه پایانی صفر ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۸۳۳۹
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
همراهی تشکل‌های مردمی با خدمات شهری مشهد در دهه پایانی صفر ۱۴۰۳
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از همراهی سمن‌ها و تشکل‌های مردمی با خدمات شهری برای پاک‌سازی مسیر تردد زائران هم‌زمان با دهه پایانی صفر خبر داد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با بیان این مطلب اظهار کرد: هم‌زمان با دهه پایانی صفر و ورود زائران به مشهد مقدس، سمن‌ها و تشکل‌های مردمی با شعار «همدل و هم‌قدم با پاکبانان شهرم» با خدمات شهری شهرداری مشهد برای پاک‌سازی مسیر تردد زائران همراه شده‌اند.

وی افزود: گروه خودجوش مردمی «نفس زمین» با همراهی دیگر سمن‌ها و تشکل‌های مردمی، پویشی تحت عنوان «نذر من» راه‌اندازی کردند که در این پویش با انتشار فراخوان عمومی برای شهروندان، اقدام به پاک‌سازی مسیر حضور زائران امام مهربانی در محورهای ورودی به مشهد و معابر منتهی به حرم مطهر رضوی می‌کنند.

یعقوبی ادامه داد: دانشگاه فردوسی نیز در این برنامه فرهنگی، اقدام به آموزش چهره به چهره شهروندان و زائران در رینگ اطراف حرم مطهر رضوی می‌کند. همچنین انجمن سفیران «زیست‌بوم پارس» از ظرفیت همراهی چهره‌های شاخص فرهنگی و هنری شهر به عنوان ظرفیت‌های مردمی در این اقدام بهره می‌برد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به فعالیت دیگر سمن‌ها در این زمینه تصریح کرد: سمن «هم‌رکابان» نیز با رکاب‌زنی، سفیر فرهنگی حمل‌ونقل پاک در مسیر زیارت آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) خواهند بود که در این مسیر به حمل پسماندهای جمع‌آوری‌شده کمک خواهند کرد.

وی بیان کرد: در چند حوزه تخصصی مانند آتش‌نشانی و محیط زیست اقداماتی توسط سمن‌ها و تشکل‌های مردمی هم‌زمان با این ایام انجام می‌شود که اکیپ امداد و نجات و اطفای حریق، برگزاری مسابقه دل‌نوشته زیست‌محیطی، تفکیک از مبدأ پسماندها و تحویل به کارخانه تولید ورمی و کمپوست، انبارش پسماند تر جهت تولید خشکاله و تحویل به دامداری‌ها از دیگر برنامه‌های این تشکل‌هاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->