اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق فروشگاه موادغذایی در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای
سرخط خبرها

شیوع «آبله میمونی» در آفریقا می‌تواند ظرف ۶ ماه پایان یابد

  • کد خبر: ۲۴۸۴۶۹
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶
شیوع «آبله میمونی» در آفریقا می‌تواند ظرف ۶ ماه پایان یابد
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) بر این باور است که شیوع بیماری «ام پاکس» (آبله میمونی) در آفریقا ممکن است در ۶ ماه آینده متوقف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «تدروس آدهانوم قبریسوس»، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری گفت: با رهبری دولت‌ها و همکاری نزدیک بین شرکا، ما معتقدیم که می‌توانیم این شیوع را در شش ماه آینده متوقف کنیم.

تا به امروز، آفریقا تنها بخش کوچکی از واکسن‌های مورد نیاز برای کاهش سرعت گسترش ویروس را دریافت کرده است، به ویژه در کنگو که بیشترین موارد ابتلا را دارد.

آدهانوم در این نشست همچنین تاکید کرد اولین محموله واکسن این آژانس باید ظرف چند روز به کنگو برسد.

وی گفت: در حالی که عفونت‌های ام پاکس در چند هفته اخیر به سرعت در حال افزایش بوده، اما مرگ و میر نسبتا کمی وجود داشته است. تدروس همچنین اشاره کرد که ۲۵۸ مورد از جدیدترین نسخه ام پاکس وجود دارد که بیماران در بروندی، رواندا، کنیا، اوگاندا، سوئد و تایلند شناسایی شده‌اند.

اوایل این ماه، سازمان جهانی بهداشت شیوع مداوم ام پاکس در آفریقا را یک وضعیت اضطراری جهانی اعلام کرد. در ماه مه، دانشمندان نسخه جدیدی از این بیماری را در کنگو شناسایی کردند که فکر می‌کنند می‌تواند راحت‌تر گسترش یابد.

ام پاکس که به عنوان آبله میمونی نیز شناخته می‌شود، مربوط به آبله است، اما معمولاً علائم خفیف تری از جمله تب، سردرد و بدن درد ایجاد می‌کند. در موارد شدید، افراد ممکن است دچار زخم‌ها و تاول‌های دردناک در صورت، قفسه سینه و دست‌ها شوند. ام پاکس معمولاً از طریق تماس نزدیک پوست به پوست پخش می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت تخمین زده است که حدود ۲۳۰ هزار واکسن می‌تواند فورا به کنگو و مناطق دیگر ارسال شود. این آژانس همچنین گفت در حال کار روی کمپین‌های آموزشی برای افزایش آگاهی مردم در مورد اینکه چگونه می‌توانند از انتشار ام پاکس جلوگیری کنند، است.

«ماریا ون کرخوف»، مدیر بخش اپیدمی و بیماری‌های همه گیر سازمان جهانی بهداشت گفت که آژانس در حال کار برای تسریع دسترسی به واکسن برای کشور‌های آسیب دیده است.

در همین حال دانشمندان قبلاً اشاره کرده‌اند که بدون درک بهتر از نحوه انتشار ام پاکس در آفریقا، ممکن است دانستن بهترین روش استفاده از واکسن‌ها دشوار باشد.

اخیرا رئیس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا گفت این قاره امیدوار است که حدود ۳۸۰ هزار دز واکسن ام پاکس را دریافت کند که توسط اهداکنندگان از جمله ایالات متحده و اتحادیه اروپا وعده داده شده است. با این حال این مقدار کمتر از ۱۵ درصد از دز‌هایی است که مقامات گفته اند برای پایان دادن به شیوع ام پاکس در کنگو لازم است.

در همین حال سازمان جهانی بهداشت یک طرح آمادگی استراتژیک و واکنش جهانی را با هدف جلوگیری از شیوع انتقال فرد به فرد ام پاکس از طریق تلاش‌های هماهنگ جهانی، منطقه‌ای و ملی راه‌اندازی کرده است.

این اقدام پس از اعلام وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین المللی توسط تدروس آدهانوم قبریسوس در ۱۴ اوت، اجرا شد.

این طرح ۱۳۵ میلیون دلاری، یک دوره ۶ ماهه تا فوریه ۲۰۲۵ را پوشش می‌دهد تا بودجه مورد نیاز برای پاسخ توسط سازمان جهانی بهداشت، کشور‌های عضو، شرکا از جمله مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا (CDC آفریقا)، جوامع و محققان و سایرین را تامین کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->