دستیار رئیس جمهور: تجاوز رژیم صهیونیستی را با نگاه عاشورایی ببینیم بررسی میراث دعایی زین‌العابدین(ع) در صحیفه سجادیه | امام چهارم، مبارزی خستگی‌ناپذیر بسیج خیرین در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ایران امام حسین (ع) در مکتب امام سجاد (ع) رئیس بنیاد شهید کشور: رسیدگی به اسکان خانواده‌های شهدای حمله صهیونیستی در اولویت قرار گیرد مراسم بزرگداشت پاسدار شهید «مرتضی میثمی» امروز در مشهد برگزار می‌شود (۱۸ تیر ۱۴۰۴) یادگار «رکن‌الدوله» در حرم‌مطهر‌ رضوی | درباره رواق «دارالذکر» که روزگاری مدرسه «علینقی‌میرزا» بوده است صدای آشنای حرم بچه‌های هیئتی چرا واردات خودروی جانبازان هنوز به سرانجام نرسیده است؟ شهید اقتدار ملی | درباره «شهید سردار بهنام شهریاری» که سال‌ها در مسیر اباعبدالله(ع) گام برداشت کمی از کربلا در همین اتاق | روضه‌های خانگی، برکت خانه‌ها و شهرمان هستند گردهمایی پُرشور ۴ هزار عزادار افغانستانی در حرم امام‌رضا(ع) تشییع و خاکسپاری پیکر جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری اجتماع «یک ایران زینب(س)» در حرم مطهر امام‌رضا(ع)، امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۴) اعلام جزئیات مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران در حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بیش از ۴۰ هزار جانباز قطع عضو، نیازمند خدمات پروتز و اروتز هستند جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس به همرزمان شهیدش پیوست آیت الله مروی: روایت انسجام و همدلی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه باید برای آیندگان حفظ شود آغاز اعزام زائران عمره به سرزمین وحی از اول شهریورماه
سرخط خبرها

اجتماع جامعه قاریان همزمان با شب رحلت پیامبر اعظم (ص) در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۲۴۸۷۰۶
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
اجتماع جامعه قاریان همزمان با شب رحلت پیامبر اعظم (ص) در حرم مطهر رضوی
همزمان با شب رحلت ختم المرسلین حضرت محمد (ص) ویژه برنامه «اُسوه حسنه» با اجتماع جامعه قاریان مشهد در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، در شب رحلت نبی مکرم اسلام (ص) آئین اجتماع جامعه قاریان مشهد با عنوان اسوه حسنه با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی و جمع کثیری از چهره‌های قرآنی در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این اجتماع که بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء برگزار شد، ابتدا حامد علیزاده از قاریان بین‌المللی و ممتاز آستان مقدس رضوی آیاتی از کلام وحی را با صوتی زیبا تلاوت کرد و سپس زائران و مجاوران حریم ملکوتی رضوی میهمان ابتهال‌خوانی سید کریم موسوی؛ از چهره‌های قرآنی استان خوزستان شدند. در ادامه این مراسم سوگوران نبوی و عزاداران شهادت امام حسن مجتبی (ع) پای منبر حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی استاد و مفسر بزرگ قرآنی نشستند.

حجت‌الاسلام قرائتی در این مراسم با اشاره به آیه ۳۰ سوره مبارکه فرقان؛ "وَقَالَ الرَّسُولُ یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا" اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) با وجود اینکه پیامبر رحمت و مظهر مهربانی بودند، در این آیه از اینکه امت، قرآن کریم را مهجور گذاشته اند، شکایت می‌کند.

وی تصریح کرد: این آیه نشان می‌دهد که ما باید توجه بیشتری به قرآن داشته باشیم و به این کتاب به عنوان کتاب زندگی نگاه کنیم و تنها به خواندن آیات قرآن برای اجر و پاداش اکتفا نکنیم.

وی خطاب به فعالان قرآنی حاضر در این اجتماع بزرگ گفت: کسی که با قرآن مانوس است باید برای دیگران الگو باشد به همین خاطر باید ظاهری آراسته و اخلاقی نیکو داشته باشد تا دیگران با دیدن او جذب قرآن و فعالیت‌های قرآنی شوند.

لازم به ذکر است، عزاداران نبوی با نصب پرچم فلسطین در این مراسم بر آرمان‌های مقدس مردم مظلوم فلسطین و تا رهایی قدس شریف از دست رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کردند.گفتنی است؛ قرائت زیارت حضرت رسول (ص) با نوای حزین و دلنشین حسین خیرالدین از کشور عراق، اجرای برنامه همخوانی با موضوع فلسطین توسط گروه عروه‌الوثقی و مرثیه‌سرایی حزن انگیز احمد واعظی از دیگر برنامه‌های این اجتماع قرآنی بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->