برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه بین‌المللی مشهد+ جزئیات ۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره میزان وجه قربانی و نحوه پرداخت آن برای حجاج چگونه است؟ نسخه قرآن برای خانواده متعالی چرا در سیره اهل بیت (ع) وفای به عهد در تربیت فرزندان مهم است؟ حکاکی دعای شرف‌الشمس؛ تلفیقی از هنر، عرفان و گردشگری اقدامات خودجوش مردم مشهد در خدمتگزاری به زائران رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ | به رسم میزبانی تولیت آستان قدس رضوی: زیارت باید به‌عنوان مسئله‌ای ملی مورد توجه قرار گیرد
سرخط خبرها

اجتماع جامعه قاریان همزمان با شب رحلت پیامبر اعظم (ص) در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۲۴۸۷۰۶
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
اجتماع جامعه قاریان همزمان با شب رحلت پیامبر اعظم (ص) در حرم مطهر رضوی
همزمان با شب رحلت ختم المرسلین حضرت محمد (ص) ویژه برنامه «اُسوه حسنه» با اجتماع جامعه قاریان مشهد در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، در شب رحلت نبی مکرم اسلام (ص) آئین اجتماع جامعه قاریان مشهد با عنوان اسوه حسنه با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی و جمع کثیری از چهره‌های قرآنی در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این اجتماع که بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء برگزار شد، ابتدا حامد علیزاده از قاریان بین‌المللی و ممتاز آستان مقدس رضوی آیاتی از کلام وحی را با صوتی زیبا تلاوت کرد و سپس زائران و مجاوران حریم ملکوتی رضوی میهمان ابتهال‌خوانی سید کریم موسوی؛ از چهره‌های قرآنی استان خوزستان شدند. در ادامه این مراسم سوگوران نبوی و عزاداران شهادت امام حسن مجتبی (ع) پای منبر حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی استاد و مفسر بزرگ قرآنی نشستند.

حجت‌الاسلام قرائتی در این مراسم با اشاره به آیه ۳۰ سوره مبارکه فرقان؛ "وَقَالَ الرَّسُولُ یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا" اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) با وجود اینکه پیامبر رحمت و مظهر مهربانی بودند، در این آیه از اینکه امت، قرآن کریم را مهجور گذاشته اند، شکایت می‌کند.

وی تصریح کرد: این آیه نشان می‌دهد که ما باید توجه بیشتری به قرآن داشته باشیم و به این کتاب به عنوان کتاب زندگی نگاه کنیم و تنها به خواندن آیات قرآن برای اجر و پاداش اکتفا نکنیم.

وی خطاب به فعالان قرآنی حاضر در این اجتماع بزرگ گفت: کسی که با قرآن مانوس است باید برای دیگران الگو باشد به همین خاطر باید ظاهری آراسته و اخلاقی نیکو داشته باشد تا دیگران با دیدن او جذب قرآن و فعالیت‌های قرآنی شوند.

لازم به ذکر است، عزاداران نبوی با نصب پرچم فلسطین در این مراسم بر آرمان‌های مقدس مردم مظلوم فلسطین و تا رهایی قدس شریف از دست رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کردند.گفتنی است؛ قرائت زیارت حضرت رسول (ص) با نوای حزین و دلنشین حسین خیرالدین از کشور عراق، اجرای برنامه همخوانی با موضوع فلسطین توسط گروه عروه‌الوثقی و مرثیه‌سرایی حزن انگیز احمد واعظی از دیگر برنامه‌های این اجتماع قرآنی بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->