قوای سه‌گانه در پی کشف آشفتگی‌ بازار کالاهای اساسی پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ زمان قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو در آبان ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات و لینک هشدار درباره افزایش کشتار دام به دلیل کمبود نهاده‌های دامی (۶ آبان ۱۴۰۴) کشف ۱۴۵ تن برنج و نیم تن چای احتکاری در جنوب تهران | متهم ۶.۸ میلیارد تومان جریمه شد (۶ آبان ۱۴۰۴) تورم مهرماه اعلام شد | تورم نقطه به نقطه به ۴۸.۶ درصد رسید بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت مرغ در مشهد افزایش یافت (۶ آبان ۱۴۰۴) | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ افت شدید قیمت سکه‌های پارسیان درپی کاهش نرخ طلا (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول هشدار جدی بانک مرکزی: ۵ بانک ناتراز دیگر اصلاح یا انحلال را انتخاب کنند! بررسی قیمت گل زعفران در شهرستان‌های خراسان رضوی (۶ آبان ۱۴۰۴) فروش مخلوط برنج داخلی و خارجی با نام و قیمت برنج ایرانی پیشروی بورس با کمک پتروشیمی‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ آبان ۱۴۰۴) شیر خام گران شد (۶ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو، امروز (۶ آبان ۱۴۰۴) است دیپلماسی کریدوری، بازوی سیاست همسایگی و نگاه به شرق ایران حذف ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در دستورکار است؟ | صحبت‌های تکان‌دهنده رئیس سازمان برنامه و بودجه در مجلس + فیلم قیمت دلار امروز در مشهد چقدر است؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) افت قیمت طلا در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴، به ۱۵۳ هزار میلیارد تومان رسید مصرف برق در سال جاری، ۴ درصد کاهش یافت متوسط قیمت دلاری مسکن در تهران چقدر است؟ اونس جهانی طلا ۴ هزار دلار را از دست داد | انتظار بازار برای تصمیم فدرال رزرو (۶ آبان ۱۴۰۴) حذف ارز ترجیحی، سفره خانوارهای ایرانی را کوچک و تورم خدمات را تشدید می‌کند ۲۸ واحد نمونه استاندارد در خراسان رضوی معرفی خواهند شد سیگنال‌های منفی به بازار خودرو | رویافروشی یا خالی فروشی؟
سرخط خبرها

پلمب ۹ واحد صنفی متخلف در طرح تشدید نظارت دهه پایانی صفر در مشهدمقدس

  • کد خبر: ۲۴۹۳۴۲
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
پلمب ۹ واحد صنفی متخلف در طرح تشدید نظارت دهه پایانی صفر در مشهدمقدس
مدیریت بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی گفت: در طرح تشدید نظارت دهه پایانی صفر ۱۲ هزار و ۱۸۵ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت که در این بازرسی‌ها ۸۷۱ فرم گزارش به ارزش ۳۵ میلیارد و ۵۶۷ میلیون ریال تشکیل و ۹ واحد صنفی متخلف نیز پلمب شدند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

محسن صیادی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص طرح ویژه نظارتی دهه پایانی صفر اظهار کرد: با توجه به حضور زائرین و مجاورین حریم رضوی در ایام پایانی ماه صفر به خصوص در محدوده ثامن و خیابان‌های منتهی به حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع)، اقدامات و اهداف طرح ویژه نظارتی ایام پایانی ماه صفر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی انجام شد.

وی افزود: این اقدامات و اهداف با رویکرد نظارت ویژه و حضور مستمر با به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌ها به خصوص در منطقه ثامن جهت کنترل بازار و ارائه هرچه شایسته‌تر خدمات به زائرین و مجاورین و رسیدگی به شکایات و گزارشات مردمی انجام شد.

صیادی ادامه داد: جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی به شکایات و گزارشات مردمی در اسرع وقت، اجرای طرح تشدید برخورد با تخلف عدم درج قیمت، انجام بازرسی‌های منسجم و حضور مستمر در تمامی ساعات فعالیت اصناف در روز‌های طرح، استقرار تیم‌های بازرسی در چهار پایگاه در محدوده ثامن جهت دریافت و رسیدگی به شکایات و نظارت بر ارائه کالا و خدمات به زائرین و مجاورین، استقرار تیم رسیدگی به شکایات در واحد مرکزی اتاق اصناف جهت ارتباط و رسیدگی به گزارشات مردمی در طول طرح و استقرار دو تیم سیار بازرسی در مبادی ورودی شهر در مسیر کاروان‌های زائرین در ایام شهادت علی بن موسی الرضا (ع) از جمله اقدامات انجام شده است.

مدیریت بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی بیان کرد: در این طرح ۳۰ بازرس اصناف در دو نوبت کاری حضور داشتند که در گشت‌های مشترک با تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌ها شرکت کردند. از کارشناسان اتحادیه‌های صنفی در گشت‌های مشترک استفاده و از ظرفیت بسیج اصناف در اجرای طرح بهره‌گیری شد.

وی اضافه کرد: اخذ تعهد و نصب بنر در ۸۰۰ واحد صنفی منتخب منطقه ثامن پیرامون تامین و عرضه کالا‌های اساسی به قیمت مصوب و مندرج روی کالا، نصب برچسب عفاف و حجاب در ۱۰ هزار واحد صنفی و جانمایی واحد‌های منتخب در نشان از دیگر اقدامات بوده است.

صیادی در خصوص آمار عملکرد طرح تشدید نظارت دهه پایانی صفر عنوان کرد: در این طرح ۱۲ هزار و ۱۸۵ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت که در این بازرسی‌ها ۸۷۱ فرم گزارش به ارزش ۳۵ میلیارد و ۵۶۷ میلیون ریال تشکیل شد. همچنین ۹ واحد صنفی متخلف نیز پلمب شدند. میزان استرداد وجه نیز ۱۲ میلیارد و ۳۴ میلیون و ۱۸۵ هزار ریال بود. در این طرح ۶۵ گشت مشترک هم انجام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->