دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

فاش شدن اسرار جدید از آزار اسرای فلسطینی در زندان‌های صهیونیستی (۱۶ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۹۴۳۵
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
فاش شدن اسرار جدید از آزار اسرای فلسطینی در زندان‌های صهیونیستی (۱۶ شهریور ۱۴۰۳)
منابع رسانه‌ای تصاویر تازه‌ای را از آزار و جنایت علیه اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی منتشر کردند که واکنش جنبش حماس را به همراه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» ویدئویی را از آزار و اذیت اسرای فلسطینی در زندان صهیونیستی «مجدو» توسط زندانبانان منتشر کرد.

در ویدئو منتشر شده زندانبانان صهیونیست به وسیله یک سگ به آزار اسرای فلسطینی می‌پردازند.

جنبش حماس در بیانیه‌ای در واکنش به این اقدام غیرانسانی صهیونیست‌ها تاکید کرد: تحقیر اسرای فلسطینی در زندان مجدو توسط نیرو‌های اشغالگر و سرویس زندان نازی آنها بیانگر نفرت و سادیسم زندانبانان از فلسطینی‌ها است.

فاش شدن اسرار جدید از آزار اسرای فلسطینی در زندان‌های صهیونیستی (۱۶ شهریور ۱۴۰۳)

حماس اعلام کرد: آنچه در مجدو اتفاق افتاد بیانگر زشتی اقداماتی است که علیه اسرا انجام شده و توسط ایتامار بن گویر وزیر تروریست افراطی تأیید شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: این جنایات در چارچوب اقدامات وحشیانه رژیم اشغالگر علیه اسرای ما در زندان‌ها صورت می‌گیرد و ما از نهاد‌های بین‌المللی می‌خواهیم که اقدامات فوری برای تحت فشار قرار دادن کابینه رژیم اشغالگر و رهبر جنایتکار جنگی آن، نتانیاهو، انجام دهند تا این تخلفات متوقف شود.

پیش از این نیز برخی از اسرای فلسطینی جزئیاتی را درخصوص شرایط نامساعد و شکنجه‌هایی که در زندان‌های ارتش رژیم صهیونیستی با آن مواجه هستند، افشا کرده بودند.

پیشتر نیز گزارش‌های زیادی از اقدامات تجاوزکارانه رژیم اشغالگر علیه اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی منتشر شد؛ از جمله این گزارش‌ها، تجاوز جنسی سربازان به یک اسیر در زندان سدیه تیمان بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->