بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

گلایه معاون آموزش‌وپرورش از اجرایی‌نشدن مواد حمایتی قانون تأسیس مدارس غیردولتی

  • کد خبر: ۲۴۹۷۶۸
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
گلایه معاون آموزش‌وپرورش از اجرایی‌نشدن مواد حمایتی قانون تأسیس مدارس غیردولتی
معاون وزیر آموزش‌وپرورش گفت: مدارس غیردولتی جهت استقبال از مهر و سال تحصیلی آمادگی لازم را دارند. توسعه هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای، توسعه کیفی مدارس غیردولتی و بررسی کارشناسانه محتوای کتب آموزشی مراکز غیردولتی متناسب با فرهنگ ملی و اسلامی از برنامه‌های جدی سازمان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد محمودزاده در همایش کشوری آموزشی‌توجیهی رؤسای ادارات و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آماده‌سازی مدارس غیردولتی جهت استقبال از مهری باشکوه اظهار کرد: سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با تبعیت از اسناد بالادستی، اقدام به تنظیم سند راهبردی کرده و تمامی برنامه‌های خود را در راستای ارتقای نظام تعلیم و تربیت کشور به کار بسته است.

وی با بیان اینکه سیاست‌بخشی خود را در قالب تنظیم‌گری و تسهیل‌گری، اتخاذ کرده‌ایم، عنوان کرد: اصلی‌ترین وظایف ما در حوزه نرم‌افزاری آموزش و پرورش است و همه چیز باید در خدمت ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرایی نشدن مواد حمایتی قانون تاسیس مدارس غیردولتی تصریح کرد: طبق قانون، ۷ بند حمایتی در نظر گرفته شده که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته و باید توجه بیشتری به آن شود.

محمودزاده بیان کرد: همه دانش‌آموزان برای آینده نظام جمهوری اسلامی تربیت می‌شوند، باید از قطبی‌سازی در این راستا پرهیز کرد و تمامی برنامه‌های ما در راستای اجرای قانون و رسیدن به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باشد.

وی بازنگری در قانون با نگاه حمایتی را از اقدامات مهم این سازمان دانست و گفت: تقویت حوزه‌های نظارتی، توجه به حقوق معلمان مدارس غیردولتی، تدوین مدرسه مجازی و سامان‌بخشی مدارس ویژه بزرگسالان، ساماندهی مراکز آزمون با استفاده از ظرفیت شورای نظارت مرکزی، تعامل فعال و کنشگرانه با رسانه‌ها، نظارت فرایندی بر مدارس و مراکز، بازنگری و تعیین شاخص‌های ارزیابی شورا‌های آموزش و پرورش، استفاده از ظرفیت شورا‌های آموزش و پرورش استان‌ها، ارتقای توانمندی و دانش‌افزایی معلمان مدارس غیردولتی و بیمه تکمیلی معلمان مدارس غیردولتی، همگی در راستای ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی در مدارس غیر دولتی صورت گرفته است.

معاون وزیر آموزش و پرورش برنامه‌های مشترک با معاونت‌های تخصصی را از دیگر برنامه‌های سازمان دانست و خاطرنشان کرد: توسعه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای، توسعه کیفی مدارس غیردولتی و استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌های انقلابی از برنامه‌های پیش‌روی این سازمان است.

محمودزاده برگزاری جشنواره آفرینو در راستای تسری ابتکارات مدارس غیردولتی با سایر مدارس را حرکتی مهم در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دانست و افزود: بررسی کارشناسانه محتوای کتب آموزشی مراکز غیر دولتی متناسب فرهنگ ملی و اسلامی از دیگر برنامه‌های جدی سازمان بوده که در حال مراحل کارشناسی است.

وی با تاکید بر آماده‌سازی مدارس جهت بازگشایی باشکوه در مهرماه، اضافه کرد: همگی برنامه‌های ما در راستای فراهم کردن یک سال تحصیلی بانشاط برای دانش‌آموزان بوده و برنامه‌ریزی لازم در این راستا صورت گرفته است. همه استان‌ها باید با همدلی و هم‌افزایی در این مسیر اقدامات لازم را انجام دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->