حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در تمامی مشاغل و صنوف

  • کد خبر: ۲۵۰۰۱۹
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۶
  • ۱
ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در تمامی مشاغل و صنوف
جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مبارزه با ورود و نگهداری سلاح غیرمجاز از مأموریت‌های اصلی فراجاست، گفت: ورود اتباع بیگانه به صورت غیر مجاز جرم بوده و هر گونه به کارگیری از آنان در هر شغل و صنفی نیز ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار قاسم رضایی روز دوشنبه با حضور در استان بوشهر ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول و عرض خداقوت و خسته نباشید خدمت کلیه همکاران در مجموعه فرماندهی انتظامی و فرمانده مرزبانی استان بوشهر، بیان داشت: خوشبختانه فرماندهی انتظامی بوشهر را بر اساس شاخصه‌های اعلامی، مجموعه‌ای پویا در فراجاست.

وی افزود: بحمدالله در بازگشایی مدارس تجارب خوبی در مباحث طرح ترافیک و ساماندهی سرویس‌های مدارس و همچنین زمان تعطیلی مدارس داشته‌ایم، لذا دغدغه‌ای در این خصوص نداریم و فراجا آمادگی کامل جهت اجرای این طرح‌ها را دارد.

جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در بحث جرایم سرقت که یکی از دغدغه‌های مردم است، خاطر نشان کرد: برابر آمار‌های ارائه شده بحمدالله استان بوشهر دارای کاهش وقوع سرقت می‌باشد. البته این توفیقات با همکاری و نقش موثر مردم و پشتیبانی دستگاه قضائی حاصل شده است.

وی استان بوشهر را پیشانی نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: اگر سابقه ۱۰۷ سال پیش را مثال بزنیم می‌بینید که یکی از مرزبان‌های معروف کشور به‌نام شهید رئیسعلی دلواری در این استان بوده است. اینک نیز اقدامات بسیار خوبی در بحث کنترل دریا و تردد‌های دریایی و مبارزه با قاچاق در این استان صورت گرفته است.

جانشین فرمانده کل انتظامی مبارزه با ورود و نگهداری سلاح غیر مجاز را از اولویت‌های اصلی فراجا برشمرد و بیان داشت: از مردم تقاضا داریم با تحویل داوطلبانه هر نوع سلاح غیرمجاز به مراجع انتظامی یا اعلام خبر در خصوص نگهداری این کالای غیرمجاز به پلیس، ما را در تامین امنیت کشور یاری نمایند.

رضایی در ادامه تصریح کرد: ورود اتباع بیگانه به صورت غیرمجاز جرم بوده و هر گونه به کارگیری از آنان در هر شغل و صنفی نیز ممنوع بوده و جرم تلقی می‌گردد. ورود کالای قاچاق، انتقال و جابجایی آن توسط خودرو‌های به اصطلاح شوتی ممنوع بوده و جرم محسوب می‌شود و همکاران ما در مجموعه فرماندهی انتظامی استان بوشهر با جدیت این موضوع را دنبال خواهند کرد.

سردار رضایی در پایان از دستگاه‌ها و مسئولان استانی درخواست کردند که ملی فکر کنند و ملی اظهار نظر کنند و از اظهارنظر‌های صنفی و محلی خودداری کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۹
0
0
ازمسئولان انتظار داریم در طرد اتباع بیگانه وجایگزین کردن نیروهای بومی به جای اتباع بیگانه در هرکار وشغلی محکم پای کار باشند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->