تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

اعلام آمادگی ایران برای تبادل تجربیات در حوزه کودکان و خانواده با چین (۲۰ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۰۲۸۷
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
اعلام آمادگی ایران برای تبادل تجربیات در حوزه کودکان و خانواده با چین (۲۰ شهریور ۱۴۰۳)
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نخستین روز سفر به چین از مرکز فعالیت زنان و کودکان شهر چینگدائو بازدید و بر تبادل تجربیات بین ایران و چین در این حوزه اعلام آمادگی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر روز سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ در نخستین روز سفر به چینگدائو چین که با هدف شرکت در اجلاس مجمع زنان سازمان همکاری شانگهای انجام شده، از مرکز زنان و کودکان شهر چینگدائو دیدن کرد و در جریان فعالیت آن مرکز قرار گرفت.

وی با اشاره به توانمندی‌ها و اقدامات مشابه انجام شده در جمهوری اسلامی ایران در عرصه آموزش به کودکان و خانواده‌ها، برای تبادل تجربیات بین دو کشور در این حوزه اعلام آمادگی کرد.

بر اساس این گزارش، مرکز فعالیت زنان و کودکان چینگدائو متشکل از ۱۲ واحد ارتقاء مهارت است و به کودکان و خانواده‌ها نحوه عملکرد صحیح را در مواجهه با حوادث و سوانح و بحران‌ها آموزش می‌دهد و زنان با روش‌های کارگاهی و عملیاتی ساده و شبیه‌سازی شده، آموزش کمک‌های اولیه، اطفای حریق، آشنایی با علائم راهنمایی و رانندگی و... را حین بازی و فراغت دریافت می‌کنند.

اعلام آمادگی ایران برای تبادل تجربیات در حوزه کودکان و خانواده با چین (۲۰ شهریور ۱۴۰۳)

این مرکز ذیل ایده «خانواده خوشبخت» قرار دارد و در راستای تحقق به این ایده از سوی از سوی فدارسیون زنان چین ایجاد شده است.

آموزش صنایع دستی، خوشنویسی، ساز‌های سنتی چین، پخت غذا‌های ساده و نظایر آن، مهارت‌هایی هستند که کودکان به تنهایی یا در کنار مادر آموزش می‌بینند و همزمان مادر نیز از آموزش‌های مورد علاقه خود بهره‌مند می‌شود.

رسیدن به خانواده‌ای دوستدار محیط زیست، اهل ورزش و امن، از مولفه‌های «خانواده خوشبخت» در این مرکز معرفی شدند.

بر اساس این گزارش، اجلاس مجمع زنان شانگهای با موضوع «توانمندسازی دیجیتال و مشارکت اقتصادی زنان» از ۲۰ تا ۲۲ شهریور سال ۱۴۳۰ به میزبانی جمهوری خلق چین در شهر چینگدائو برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->