در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟
سرخط خبرها

تجویز شیر مصنوعی در روستاهای سبزوار ۵۶ درصد کاهش یافت

  • کد خبر: ۲۵۰۵۴۴
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷
تجویز شیر مصنوعی در روستاهای سبزوار ۵۶ درصد کاهش یافت
معاون فنی و مدیر گروه مرکز جوانی جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: بهبود ۵۶ درصدی شاخص تجویز شیر مصنوعی در حوزه روستایی مرکز بهداشت سبزوار در راستای تدوین برنامه عملیاتی دانشگاهی شیر مادر در سال ۱۴۰۳ بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر قاسم روکی روز جمعه به خبرنگاران اظهار کرد:‌ بهبود ۵۶ درصدی شاخص تجویز شیر مصنوعی در حوزه روستایی مرکز بهداشت سبزوار در راستای تدوین برنامه عملیاتی دانشگاهی شیر مادر در سال ۱۴۰۳ و پیاده سازی مداخلات اجرایی لازم در مسیر ترویج تغذیه با شیر مادر صورت گرفته است.

وی افزود:‌ در مدت یاد شده شاخص تجویز شیر مصنوعی در در حوزه شهری سبزوار نیز با کاهش ۳۴/۹ درصدی مواجه شده که این بهبود شاخص قابل توجه است.

وی اجرای برخی مداخلات کارشناسی شده را در بهبود شاخص مصرف شیر مصنوعی تاثیرگذار خواند و گفت:‌ حضور و به کارگیری کارشناس برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر در معاونت بهداشتی، برگزاری کارگاه های عملی دونفره برای ماماها و مراقبان سلامت در کلینیک شیردهی، توانمندسازی مشاوران شیردهی شبکه ها، برگزاری کلاس های آمادگی برای زایمان و آموزش ترویج تغذیه با شیر مادر در بخش بهداشت و درمان از جمله این اقدامات بوده است.

دکتر روکی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت و پتانسیل داوطلبان سلامت و سفیران سلامت در راستای ترویج تغذیه با شیرمادر، توانمندسازی ناظران مراکز شهری و روستایی از دیگر برنامه هایی بوده است که با این هدف به اجرا درآمده است.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->