دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشورهای خارج از اوپک‌پلاس، تولید نفت را کاهش می‌‌دهند گشت‌های شبانه برخورد با نورپردازی‌های غیرضروری در مشهد فعال شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تکذیب ممنوعیت فروش نان یارانه‌ای به اتباع بیگانه

  • کد خبر: ۲۵۰۵۷۳
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
تکذیب ممنوعیت فروش نان یارانه‌ای به اتباع بیگانه
ممنوعیت فروش نان به اتباع بیگانه تکذیب شد و با دستور دادستانی بنر خبرساز در محل عرضه نان در۲ نانوایی یک شهرستان جمع آوری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز تصویری در فضای مجازی با عنوان «ممنوعیت فروش نان به اتباع بیگانه» با دستور دادستانی شهر بردسیر، منتشر شده بود که این تصویر به سرعت توسط این دستگاه تکذیب شد.

عماد بنی اسد دادستان بردسیر در این ارتباط گفت: با توجه به نارضایتی مردم از شلوغی صف‌های نانوایی یارانه‌ای در سطح شهر، دستوری صادر شده است که اتباع برای تهیه نان یارانه‌ای از نانوایی‌های تعیین شده در اردوگاه نگهداری اتباع که از آرد رایانه‌ای استفاده می‌کنند، به قیمت دولتی نان تهیه کنند.

وی روز جمعه در تشریح جزییات این خبر افزود: علاوه بر توزیع نان یارانه‌ای در نانوایی‌های پیش‌بینی شده در اردوگاه مذکور، فروش نان در نانوایی‌های آزادپز سطح شهر نیز برای اتباع بلامانع بوده است.

وی افزود: این دستور صرفا مربوط به نانوایی‌های عرضه نان یارانه‌ای در سطح شهر به منظور جلوگیری از ازدحام صف نانوایی بوده و سه نانوایی داخل اردوگاه را شامل نمی‌شود، ضمن اینکه با توجه به ممنوعیت حضور اتباع در سطح شهر و تامین نان یارانه‌ای مورد استفاده آنان که تکافوی مصرف آنان را می‌کند، نیازی به اینکه اتباع از نانوایی‌های سطح شهر استفاده کنند نیست.

دادستان بردسیر همچنین دستور جمع‌آوری بنر فوق که در محل عرضه نان در ۲ نانوایی سطح شهر بدون ذکر توضیحات نصب شده بود را صادر کرد و گفت: متاسفانه در بیان دستور قضایی و چاپ این بنر کج سلیقه‌ای صورت گرفته و متن کامل اطلاعیه آورده نشده بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->