تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت
سرخط خبرها

دریادار سیاری اعلام کرد: پاسخ به شهادت هنیه قطعی است

  • کد خبر: ۲۵۱۲۴۶
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۸
دریادار سیاری اعلام کرد: پاسخ به شهادت هنیه قطعی است
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با شبکه‌ای چینی گفت: «پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه قطعی است اما زمانش در اختیار ماست.»

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار سیاری در ابتدای گفتگوی خود با شبکه «سی ام جی» چین که عصر دوشنبه منتشر شد گفت: «قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، بیشتر متخصصان ارتش کشور، در نیروی زمینی، هوایی و دریایی، در خارج از کشور تحصیل کرده بودند. اما امروز، با توجه به همه ویژگی‌هایی که برای نیروی انسانی خود قائل هستیم، همه آموزش‌ها در داخل کشور صورت می‌گیرد.»

او تصریح کرد: «قبل از انقلاب اسلامی، همه تجهیزات ارتش ساخت کشور‌های غربی بودند، اما امروز، با پیشرفت در بعد تجهیزات، شرایط تغییر کرده و در بحث سامانه‌های پدافند هوایی، به تجهیزاتی دسترسی پیدا کرده‌ایم که نیاز ما را مرتفع می‌کند.»

امیر دریادار سیاری همچنین به بحث حفظ امنیت منطقه غرب آسیا پرداخت و گفت: «بار‌ها گفته‌ایم که در بحث امنیت منطقه، ما و دیگر کشور‌های منطقه می‌توانیم امنیت را حفظ کنیم و نیازی به حضور کشور‌های فرامنطقه‌ای در غرب آسیا نیست. آنهایی که بی‌مورد آمده‌اند و در منطقه حضور پیدا کرده‌اند، بدانند که حضور آنها تن‌ها موجب بی‌نظمی است و امنیتی برقرار نمی‌کنند.»

او همچنین به عملیات وعده صادق و حمایت برخی از کشور‌های منطقه و متحدان غربی رژیم صهیونیستی از این رژیم برای خنثی سازی عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: «عملیات وعده صادق، فقط برای نشان دادن توانمندی ایران برای آسیب رساندن به اسرائیل است. اما آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس و اردن، همگی آمدند سامانه‌های پدافند هوایی خود را به کار گرفتند تا بتوانند به گنبند آهنین رژیم صهیونیستی کمک کنند و در مقابل حمله ایران مقاومت کنند. اما آیا آنها می‌توانند همیشه از آمادگی لازم برای مقابله با حملات غافلگیرانه برخوردار باشند؟ نمی‌توانند.»

دریادار سیاری در ادامه به واکنش قطعی ایران به شهادت «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس، پرداخت و تصریح کرد: «واکنش به شهید شدن اسماعیل هنیه قطعی است، اما این دفعه، اعلام نمی‌شود. پس از شهادت هنیه، از غرب آمریکا بیش از ده‌ها پیام آمده و خواستار عدم واکنش ایران شده‌اند اما، جواب شهید کردن هنیه قطعی است، اما زمان آن کاملا در اختیار ما خواهد بود.»

او افزود: «این جواب باید با تدبیر و حکیمانه باشد.»

امیر دریادار سیاری که به منظور شرکت در اجلاس امنیتی شیانگ‌شان پکن به عنوان نماینده کشورمان به کشور چین سفر کرده است، در ادامه گفتگوی خود با شبکه سی ام جی چین گفت: «آشنا شدن با مواضع کشور‌های مختلف و حرکت در سمت‌وسویی که بتواند اهداف این اجلاس را تأمین کند، کار مهمی است.»

او روز گذشته (یکشنبه) با «الکساندر فومین» معاون وزیر دفاع فدراسیون روسیه دیدار کرد.

در این دیدار، امیر دریادار سیاری با بیان اینکه دریای خزر دریای صلح و دوستی است، بر ضرورت اهتمام کشور‌های حاشیه دریای خزر برای مشارکت در تامین امنیت جمعی این دریا بدون نیاز به حضور بیگانگان تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، توسعه همکاری در حوزه دریایی (در شمال و جنوب) نظیر گشت دریایی مشترک و برگزاری رزمایش‌های تخصصی مرکب از دیگر موارد مطرح شده در این دیدار بود.

همچنین در این دیدار، دو طرف بر ارتقاء تعاملات در موضوعات آموزشی از جمله تبادل استاد و دانشجو تأکید داشتند.

ضرورت تقویت راه‌های گسترش همکاری و حفظ منافع راهبردی دو کشور در بهره‌برداری از کریدور شمال - جنوب از دیگر موارد مطرح شده در این دیدار بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->