رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده مشکل ثبت گوشی آیفون‌های ۱۴و ۱۵ به زودی حل می‌شود ذخیره سود یا ترس از ریسک‌های سیاسی | حرکت رفت و برگشتی بازار سهام (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) تشدید جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین، ریزش بورس‌های جهان از سرگرفته شد حذف کروکی در تصادفات تا خسارت ۵۳ میلیون تومان افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | طلا گرمی چند شد؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | اوج گیری دوباره نرخ دلار نوبرانه‌ای با قیمت نجومی | گوجه‌سبز کیلویی ۱۱ میلیون تومان! ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ مشروط شد قیمت و کیفیت نان رها شده است | اجاره دادن نانوایی پای دلالان را به این صنف باز کرده است قیمت جهانی نفت امروز (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | نفت برنت به ۶۰ دلار سقوط کرد صنعت روی موج نگرانی از قطعی برق قیمت طلای جهانی امروز (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی کاهشی شد اعتبار کالابرگ الکترونیکی امروز واریز شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | مشمولانی که حسابشان شارژ نشد، چه کنند؟ پیش‌بینی نرخ دلار در سال جاری | قیمت دلار واقعی نیست ارزش روز سهام عدالت به چقدر رسید؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در میادین تره بار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | توت فرنگی به بازار مشهد آمد چالش‌های افزایش حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۴ | نمایندگان کارگران و کارفرمایان چه می‌گویند؟ قیمت خرید و اجاره مسکن فراتر از توان مالی مستاجران است
سرخط خبرها

بازار طلا روی هوا

  • کد خبر: ۲۵۱۷۰
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
بازار طلا روی هوا
سایه کرونا بر بازار طلا در مشهد؛ مردم فروشنده‌اند، اما بازاری‌ها به دلیل کمبود نقدینگی توانایی خرید ندارند
در‌حالی‌که همواره در زمان افزایش قیمت طلا و سکه تقاضا برای خرید آن‌ها افزایش می‌یابد، در روز‌های گذشته هم‌زمان با رشد قیمت سکه و طلا مراجعه مردم به طلافروشی‌های مشهد برای فروش طلا افزایش یافت. در این میان کاهش تمایل طلافروشان مشهدی برای خرید طلا و سکه سبب شده است این روز‌ها بازار خرید و فروش طلا در فضای مجازی داغ شود، فضایی که به گفته یوسف تقی‌زادگان، دبیراتحادیه طلا و جواهر مشهد، امن نیست و معمولا در آن به دلیل نیاز مردم طلا و سکه از شهروندان بسیار ارزان خریداری می‌شود.
مشاهدات میدانی شهرآرا از بازار طلای خیابان خسروی از کاهش تمایل طلافروشان برای خرید طلا و سکه حکایت دارد. دیروز از هر ۲ واحد صنفی، یکی با اکراه و فقط به شرط داشتن فاکتور خرید حاضر به خرید طلا از فروشندگان بود. قیمت‌هایی نیز که برای خرید پیشنهاد می‌شد، متفاوت بود. در ساعت مراجعه ما به واحد‌های طلافروشی، قیمت عرضه هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۶۳۶ هزار تومان و سکه تمام بهارآزادی، ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود. بااین‌حال طلافروشان قیمت‌های خرید طلای ۱۸ عیار را از ۶۱۹ هزار تا ۶۲۵ هزار تومان اعلام می‌کردند. قیمت خرید سکه نیز ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تا ۶ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان اعلام شد که با قیمت فروش سکه ۲۰۰ تا ۱۳۰ هزار تومان تفاوت داشت.
به گفته فعالان بازار قیمت خرید سکه در فضای مجازی شکاف بیشتری با نرخ فروش دارد و به قیمت ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان خریداری می‌شود. «کمبود نقدینگی» دلیل اعلام شده از سوی تمام واحد‌هایی صنفی طلافروشی برای خودداری از خرید طلا بود. فروشنده یکی از این واحد‌ها که به گفته خودش هر روز ۴ تا ۵ مراجعه‌کننده برای فروش دارد، محترمانه با گفتن شرمنده نقدینگی ندارم، سعی کرد نشان دهد هرچند مایل به خرید طلا‌های پیشنهادی ماست، اما در عمل به دلیل نداشتن پول کافی این مسئله برای او امکان‌پذیر نیست. او در پاسخ به این سؤال که چرا بیشتر طلا فروشی‌ها خرید طلا ندارند، گفت: با توجه به افزایش ۸۰ هزار تومانی قیمت طلای ۱۸ عیار از اواخر اسفندماه تاکنون، بعد از بازگشایی مجدد طلافروشی‌ها مردم کمتر طلا می‌خرند، ازاین‌رو طلافروشی‌ها برای خرید طلا از مردم به دلیل کمبود نقدینگی با مشکل مواجه شده‌اند.
همچنین مشاهدات شهرآرا نشان می‌دهد دیروز تشنگی بازار طلا برای نقدینگی به حدی بود که برخی از فروشنده‌ها حاضر بودند طلای نو را به اجرت ساخت کمتر و حتی در حد قیمت طلای مستعمل به شهروندان بفروشند.

فروش طلا برای پاس کردن چک‌ها
رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه مراجعه بی‌حد و اندازه مردم مشهد به طلافروشی‌ها برای فروش طلای خود در چند روز گذشته به‌شدت نمایان بوده است، گفت: مردم مجبورند برای گذران زندگی و پاس‌کردن چک‌های برگشتی و پرداخت بدهی‌های خود طلاهایشان را بفروشند.
باقرمعبودی‌نژاد افزود: کمتر از یک هفته از بازگشایی بازار طلای مشهد می‌گذرد و بیشترین مراجعه مردم به طلافروشی‌ها، برای فروش طلای خود، نه به شکل زیاد و انبوه، بلکه برای کوچک‌ترین و کمترین طلا‌ها از جمله سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه بوده است.
او بیان کرد: متأسفانه هیچ درخواست و سفارشی برای خرید طلا و مصنوعات آن در مشهد ارائه نشده است. از بازار طلا در این ماه انتظاری بیشتر از این نداریم، زیرا سایه سنگین کرونا بر ماه رجب و شعبان که ماه‌های پرتقاضا برای خرید طلا بود، بازار طلافروشان را کساد کرد و اکنون هم ماه رمضان بازار طلا را دچار رکود کرده است.
به گفته وی، موضوع نقدینگی و کمبود بودجه برای طلافروشان نیز معضلی است که متأسفانه این روز‌ها طلافروشان مشهدی با آن دست‌به‌گریبان‌اند. مشتریان به اتحادیه مراجعه می‌کنند و از اینکه به طلافروشان مراجعه کرده‌اند و طلای آن‌ها را خریداری نکرده‌اند گله و شکایت می‌کنند. هم مشتری حق دارد و هم فروشنده، زیرا مشکل مالی هر ۲ را تهدید می‌کند. معبودی‌نژاد همچنین از تعطیلی فعالیت کارگاه‌های تولیدی طلا در مشهد خبر داد و گفت: متأسفانه هیچ درخواست و سفارشی برای ساخت طلا وجود ندارد و تقریبا از اول اسفندماه هیچ خبری در کار تولید طلا نیست.  
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->