میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی
سرخط خبرها

۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری

  • کد خبر: ۲۵۱۷۴۲
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری
علی‌رغم وعده داده شده از سوی وزیر رفاه مبنی بر وصل شدن یارانه و مستمری ۱۳ هزار معلول، با گذشته چند هفته هنوز خبری از واریز این یارانه به حساب معلولان کشور نبوده و مشخص نیست آیا یارانه این افراد در شهریور ماه جاری پرداخت می‌شود یا خیر؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ در تاریخ سوم شهریورماه ۱۴۰۳، خبری با عنوان "مستمری ۱۳ هزار مددجوی بهزیستی توسط سازمان هدفمندی قطع شد! " منتشر شد. علیرضا آنجلاسی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، در توضیح این موضوع گفته بود که از ابتدای سال ۱۴۰۳، مستمری مددجویان به‌ طور مستقیم از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها به حساب آنها واریز می‌شود؛ تعداد مستمری‌بگیران به‌ طور مداوم براساس تخصیص صادره از سوی سازمان برنامه و بودجه و نقدینگی سازمان هدفمندی تنظیم می‌شود. در مردادماه، مطابق با پرداختی تیرماه، آمار مددجویان به سازمان هدفمندی ارائه شد، اما تخصیص صادره از سوی سازمان برنامه و بودجه کافی برای پرداخت مستمری نبود. به همین دلیل، تعداد مستمری‌بگیران براساس تخصیص صادره و نقدینگی موجود تنظیم و اعلام شد.

احمدی میدری، وزیر رفاه نیز در تاریخ ۷ شهریورماه با اشاره به رایزنی‌های خود با حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، در مورد عدم پرداخت یارانه به حدود ۱۳ هزار نفر از افراد دارای معلولیت، اعلام کرده بود که از او خواسته است تا با توجه به انتظارات موجود، کمک کنند تا هرچه زودتر پرداخت‌ها انجام شود. او همچنین افزود که با علی‌محمد قادری، رئیس سازمان بهزیستی، برای پیگیری وضعیت مستمری‌ها صحبت کرده و خواسته است تا نتایج این رایزنی‌ها به اطلاع عموم رسانده شود.

با این حال، علی‌رغم وعده‌های داده‌ شده از سوی وزیر رفاه، تا به امروز یارانه ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی به حساب آنها واریز نشده است. حسین‌علی حاجی‌دلیگانی، نماینده مجلس شورای اسلامی، در صحن علنی مجلس به وزیر تعاون تذکر داد و از عدم پرداخت مستمری به دلیل اختلافات میان سازمان هدفمندی یارانه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و سایر نهاد‌ها انتقاد کرد.

علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس نیز با انتقاد از این وضعیت به وزیر تعاون و معاون پارلمانی این وزارتخانه گفت که پرداخت نکردن مستمری به این مددجویان در نظام مقدس اسلامی و دولتی که باید عدالت را برقرار کند، دور از انصاف و مروت است.

در حال حاضر، با وجود آغاز فرایند پرداخت مستمری به معلولان، هنوز خبری از واریز یارانه و مستمری این ۱۳ هزار معلول در شهریور ماه نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->