انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی، لازمه یک انتخاب درست برای دانش‌آموزان است شرایط برگزاری مجازی دروس دانشگاه‌ها در تابستان ۱۴۰۴ جزئیاتی از خنثی‌سازی چهار عملیات انفجاری داعش در چهار استان کشور «انبه» میوه مفید برای سلامت قلب زنان ممنوعیت سگ‌گردانی در کاشمر «ذرت» انرژی‌ بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان بیش از ۲۰۰ هزار دُز واکسن ۵ گانه به کودکان در مشهد و خراسان رضوی تزریق شد  برنامه‌های جدید سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ محیط دریایی قند کدامیک در ایجاد دیابت مؤثرتر است؛ نوشیدنی‌ها یا غذا‌های جامد؟ سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس با هزینه خیرین راه‌اندازی می‌شوند ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۱۲ استان طی امروز پارکینگ بیمارستان یا همراه سرای بیمار؟ | همراه سرای بیمارستان اکبر مشهد در حال ساخت پیگیری مجدانه مدیریت شهری درباره حادثه تصادف پاکبان مشهدی از مراجع قانونی تعیین تکلیف تمدید پروانه مراکز ماده ۱۶  در خراسان رضوی طی یک ماه آینده آقای قانون، هوای «محمد اقبالی»‌ها را داشته باش! سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان مشهدی پایین‌تر از متوسط استانی و کشوری | تحصیل در  ۳.۵ مترمربع زندان، پایان قرار دزد و پلیس | پلیس مشهد برای سومین بار خودرو را به صاحبش بازگرداند مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب
سرخط خبرها

زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا چه وقت است؟

  • کد خبر: ۲۵۱۹۱۰
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا چه وقت است؟
یک متخصص بیماری‌های عفونی درباره افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا با فصل سرما و همچنین زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مینو محرز، با بیان اینکه برخی بیماری‌های عفونی قابلیت پیشگیری دارند، اظهار کرد: تزریق واکسن می‌تواند از برخی بیماری‌های عفونی جلوگیری کند؛ هنگامی که واکسن برای یک بیماری در دسترس است به طور حتم باید نسبت به تزریق آن بویژه برای گروه‌های پرخطر اقدام کرد.

وی با بیان اینکه در آستانه فصل سرد سال قرار داریم، گفت: به واسطه بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، میزان تجمع‌ها بیشتر می‌شود و احتمال انتقال بیماری در فصل سرد سال نیز افزایش می‌یابد. این بازه زمانی، بهترین زمان برای تزریق واکسن است.

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره گروه‌های پرخطر برای تزریق واکسن توضیح داد: تمام افراد می‌توانند نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. اما برخی گروه‌های پرخطر مانند بیماران قلبی‌عروقی، افراد دارای بیماری زمینه‌ای، بیماران کلیوی، افراد مبتلا به دیابت، بیماران شیمی‌درمانی، افراد با سن بالا و زنان باردار می‌بایست نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. 

محرز درباره افراد حساس به واکسن آنفلوانزا نیز گفت: واکسن آنفلوآنزا به طور معمول از تخم‌مرغ درست می‌شود، بنابراین افرادی که نسبت به تخم‌مرغ حساسیت دارند نسبت به واکسن آنفلوآنزا نیز حساسیت خواهند داشت. واکسن آنفلوآنزا را می‌توان پس از شش ماهگی تزریق کرد. 

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره میزان مراجعه افراد مبتلا به آنفلوآنزا به پزشک نیز گفت: افراد محدودی به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا به پزشک مراجعه می‌کنند و برخی نیز مبتلا به کووید هستند. به دلیل سفر‌ها و تجمعات اخیر، برخی افراد به آنفلوآنزا مبتلا شده‌اند؛ این احتمال وجود دارد که یک فرد به کشوری سفر کرده باشد که در آن کشور زمستان باشد. احتمال اپیدمی آنفلوانزا با سرد شدن هوا وجود دارد؛ بازهم تاکید می‌کنم که اواخر شهریور ماه بهترین زمان برای تزریق واکسن است که فرد تا پایان زمستان و اوایل فصل بهار در برابر آنفلوانزا مصون باشد. 

محرز در بخش دیگری از صحبت‌هایش به اظهاراتی علیه واکسن، اشاره کرد و با بیان اینکه جمعیت «ضد واکسن» در حال افزایش است، گفت: این درحالیست که براساس علم پزشکی و قوانین موجود، تزریق واکسن توصیه می‌شود. هنگامی که با تزریق واکسن می‌توان از ابتلا به بیماری پیشگیری کرد تزریق واکسن یک امر ضروری می‌شود؛ بنابراین هنگامی که تزریق واکسن می‌تواند از ابتلا به یک بیماری مرگبار جلوگیری کند، چرا باید از تزریق آن امتناع کرد؟؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت متاسفانه تعداد افراد ضدواکسن در حال افزایش است و این ایده می‌تواند به فرد، خانواده وی و جامعه آسیب وارد کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->