یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در مشهد: در آینده نزدیک پیروزی جبهه مقاومت را جشن می‌گیریم

  • کد خبر: ۲۵۱۹۱۶
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در مشهد: در آینده نزدیک پیروزی جبهه مقاومت را جشن می‌گیریم
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در آینده نزدیک پیروزی جبهه مقاومت را جشن می‌گیریم و این مقاومت به نتیجه می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ ستاد «نوذر نعمتی» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در مراسم رژه ۳۱ شهریور یگان‌های منتخب نیرو‌های مسلح استان خراسان رضوی در مشهد با یادآوری روز‌های حماسه و ایثار دوران دفاع مقدس، یاد و خاطره بیش از ۱۷ هزار شهید استان خراسان و ۶ هزار شهید لشکر ۷۷ پیروز ثامن الائمه را گرامی داشت و گفت: ۱۸ ماه پیش از آغاز جنگ تحمیلی توطئه ایادی شرق و غرب در کشور نیرو‌های مسلح را به خود مشغول کرده بود. دشمن پیش از پیروزی انقلاب توطئه خود را آغاز کرده بود که انقلاب به پیروزی نرسد و اگر به پیروزی رسید هم نتواند به کار خود ادامه دهد.

وی افزود: در سال ۱۳۵۹ و در چنین روزی، رژیم بعث عراق با پشتیبانی همه جانبه شرق و غرب حمله وحشیانه خود را به مرز‌های جمهوری اسلامی آغاز کرد. هر چند کارشناسان و تحلیلگران در آن زمان معتقد بودند همراهی شرق و غرب موجب پیروزی استکبار خواهد شد، اما رهبری امام و وحدت مردم خواب آنها را به هم ریخت.

امیر نعمتی تاکید کرد: آنها نمی‌دانستند اگر ملت پشت سر امام خود حرکت کند، هیچ قدرتی نمی‌تواند با آنها هم‌آوردی کند.

وی با اشاره به حضور نیرو‌های نظامی کشور‌های مختلف در همراهی با رژیم بعث عراق گفت: ما فقط با رژیم بعث عراق درگیر نبودیم. همه ایادی استکبار با همه توان خود رژیم بعث را پشتیبانی می‌کردند. آن هم در حالی که از پیروزی انقلاب اسلامی هم مدت چندانی نگذشته بود.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه گفت: مهمترین عامل پیروزی ایران، اتکای مردم ایران به خدا بود و رهبری امام و پیروی مردم از ایشان، وحدت و اتحاد همه اقشار مردم و نیرو‌های مسلح، مولفه‌های دیگری است که باعث پیروزی مردم ایران شد.

وی افزود: اتکا به معنویت در جبهه‌ها و در جای جای کشور، انگیزه و روحیه‌ای بی‌بدیل را در مردم ایجاد کرد تا موتور محرک پیروزی رزمندگان در دفاع مقدس باشد.

امیر نعمتی با گرامیداشت رزمندگان رزمندگان استان خراسان در جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس، قریب به ۳۰۰ هزار رزمنده داوطلب علاوه بر رزمندگان نیرو‌های مسلح داشتیم که از افتخارات این استان در آن دوران به شمار می‌آید.

وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر در منطقه و تجاوز‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی گفت: در این روز‌ها دشمن اقدامات وحشی‌گرانه‌ای علیه جبهه مقاومت انجام می‌دهد و حدود یک سال از حمله رژیم تا بن دندان مسلح صهیونیستی به غزه می‌گذرد. ضمن این که ایادی استکبار هم با این رژیم همراهی داشته‌اند. اما آنها از این غافل هستند که همانند دوره دفاع مقدس، این همراهی هم کار به جایی نخواهد بود.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: وحشی‌گری رژیم صهیونیستی، حاکی از استیصال و دست و پا زدن‌های این رژیم در حال غرق شدن است. در آینده نزدیک پیروزی جبهه مقاومت را جشن می‌گیریم و این مقاومت به نتیجه می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->