شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید اقتصاد درست باشد تا مردم در بستر آن رشد معنوی و تعالی داشته باشند  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست
سرخط خبرها

«مشهد» برای فردا آماده است | مدیریت شهری آماده استقبال از ماه مهر

  • کد خبر: ۲۵۱۹۳۱
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
  • ۴
«مشهد» برای فردا آماده است | مدیریت شهری آماده استقبال از ماه مهر
مدیریت شهری مشهد در آستانه ماه مهر، تمهیدات لازم را جهت تردد روان دانش آموزان و دانشجویان تدارک دیده است.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، تابستان با همه خاطرات خوب در یک چشم برهم زدنی تمام شد و حالا از فردا شمارش معکوس شروع پاییز و فصل مدارس آغاز شده و قرار است سال تحصیلی جدید رسما از یکشنبه اول مهر برگزار شود.

همه ساله با آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی در مشهد همه ی دستگاه‌های مرتبط از چندین ماه قبل از شروع سال تحصیلی جلسات متعددی برای استقبال از مهر ماه برگزار کرده و تمهیدات ویژ‌های در نظر می گیرند تا در این ماه شاهد تردد روان دانش آموزان و دانشجویان باشیم.

از همین رو در بخش‌های مختلف مدیریت شهری مشهد برنامه‌های استقبال از مهر با ایجاد بستر‌های مناسب حمل ونقلی طرح ریزی شده و بنا بر اعلام معاون عمران، حملونقل و ترافیک شهرداری مشهد اکنون مدیریت شهری مشهد آماده استقبال از روز اول مهرماه و روز‌های آغازین مدارس است.

سرویس دهی رایگان قطار شهری و اتوبوسرانی در روز اول مهر

طبق مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد و به مناسبت بازگشایی مدارس، در روز اول مهرماه ۱۴۰۳، خدمات ناوگان اتوبوسرانی، خطوط یک و دو قطارشهری و دوچرخه‌های اشتراکی (بایدو) رایگان خواهد بود.

 کاهش سرفاصله زمانی در زمان پیک مسافری به میزان ۲ دقیقه از یکم تا هفتم مهرماه از دیگر اقدامات برنامه ریزی شده در بخش مترویی برای تسهیل حضور دانش آموزان در مدارس است.

همچنین در حوزه اتوبوسرانی و قطارشهری در ساعت اوج سرویس دهی به دانش آموزان ناوگان تقویت می شود و با تمام ظرفیت و توان سرویس دهی انجام خواهد شد تا دانش آموزان در رفت و برگشت با کمترین تأخیر سرویس حمل ونقل عمومی مواجه باشند.

اقدامات ناوگان اتوبوسرانی برای استقبال از مهر

در بخش سازمان اتوبوسرانی، مهمترین اقدام؛ ابلاغ و نظارت بر کاهش توقف اتوبوس‌ها در بازه زمانی ساعت ۶:۳۰ تا ۸:۳۰ صبح برای به کارگیری حداکثر ناوگان و انتقال سریع دانش آموزان و دانشجویان است. در این راستا تمام خطوط شهری از اول مهرماه تا پایان سال تحصیلی به جز در روز‌های تعطیل مشمول این طرح هستند.

سرویس دهی ویژه مدارس دخترانه در ایستگاه‌های پرتراکم دانش آموزی در هنگام تعطیلی مدارس در سی نقطه شهری از اول مهرماه تا پایان سال تحصیلی به جز در روز‌های تعطیل، سرویس دهی فوق العاده (کارگری) از ساعت ۴:۵۰ صبح در خطوط تعیین شده در ۳۸ خط شهری از ۳۱شهریورماه تا پایان سال تحصیلی به جز در روز‌های تعطیل است.

آماده باش ناوگان تاکسیرانی

از اول تا ۳۰ مهرماه گشت خودرویی سازمان تاکسیرانی در نواحی آموزش وپرورش و مجتمع‌های آموزشی مهم مستقر خواهند شد.
 ۲۶۰۰ دستگاه تاکسی شبکه بیسیم شهر از اول تا ۳۰ مهرماه آماده باش هستند،  در همین راستا اپراتور‌های شبکه بیسیم تاکسیرانی اعم از ۱۳۳، ۱۸۳۰، ۱۸۲۹ و ۱۸۶۰ از اول تا ۳۰ مهرماه آماده فعالیت مضاعف خواهند بود.

ساماندهی تقاضای حمل ونقل دانش آموزی از طریق سامانه سپند، انتخاب و فعالیت شرکت‌های مجری سرویس مدارس و ثبت اطلاعات در سامانه سپند، ساماندهی و پذیرش خودروی سرویس مدارس و هماهنگی با شرکت‌های ارائه دهنده خدمات هوشمند سفر اینترنتی برای سرویس دهی مطلوب به شهروندان از دیگر اقدامات حوزه تاکسیرانی است .

تمهیدات ترافیکی اول مهر

رئیس پلیس راهور مشهد گفت: برای اول مهر از هفته‌ها قبل تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های لازم را اتخاذ کرده و جلساتی را با شهرداری و دستگاه‌های متولی در حوزه ترافیک برگزار کردیم؛ بنابراین آمادگی کامل داریم و امیدواریم بتوانیم مدیریت ترافیک را انجام دهیم.

سرهنگ محسن موسی‌آبادی گفت:نقاط و محله‌های پرتراکم و مشکل‌دار را شناسایی کردیم. به مدیران مدارسی که براساس تجربیات سنوات قبل مشکل داشتند، تذکر دادیم و درخواست کردیم همکاری کنند. اگر امکان دارد وسایل و سرویس‌های دانش‌آموزان را به داخل حیاط مدارس یا مکان‌های مناسب ببرند تا گره‌های نقطه‌ای را که مقابل مدارس ایجاد می‌شود، مدیریت کنیم.

بهسازی و هم سطح سازی معابر شهری

طبق گفته معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهدپیگیری برای لکه گیری و بهسازی معابر و همسطح سازی دریچه‌های خدماتی شهر به ویژه معابر منتهی به مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشگاهی، ابلاغ کنترل و محدودسازی صدور مجوز‌های حفاری در معابر منتهی به محل استقرار مراکز آموزشگاهی با توجه به ترافیک سطح شهر از سوی مناطق شهرداری، نصب علائم هشداردهنده و ایمن سازی کارگاه‌های عمرانی و پروژه‌های حفاری جاری منتهی به معابر اطراف مدارس بهویژه کارگاه‌های بزرگ و تأمین آسفالت لازم برای مناطق برای لکه گیری معابر منتهی به مدارس منتخب از طریق مناطق در حال انجام است.

اعمال قانون تردد خودرو‌های باری در محدوده قرمز

در بخش سازمان حمل ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد نیز اجرای گشت مشترک با پلیس راهور از اول تا ۳۰ مهرماه و کنترل و اعمال قانون خودرو‌های باری مرکز شهر و کاهش گره‌های ترافیکی برای تردد سرویس مدارس در محدوده قرمز از اول تا ۳۰مهرماه اجرایی می شود.


استان خراسان رضوی دارای بیش از یک ونیم میلیون دانش آموز است که این تعداد، حدود ۹ درصد جمعیت دانش آموزی کشور را تشکیل میدهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۳۱
0
0
شمالطف کنید بقیه سال درست سرویس دهی کنید بقیه پیشکش. نمونه خط ۸۴بسیار بی نظم. شب هر۴۵دقیقه.یک اتوبوس میاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۳۱
0
0
یعنی عاشق قطار شهری ام .تقی به توقی میخوره رایگان میکنن ..خخخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۳۱
0
0
باز آمد بوی ماه مدرسه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۳۱
0
0
تا فرهنگ رانندگی درست نشه ترافیک همچنان هس
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->