آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
دبیر ستاد حقوق بشر ایران:

کرامت انسانی و حقوق بشر مبنای تصمیمات و سیاست‌های ایران است

  • کد خبر: ۲۵۳۴۸
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: کرامت انسانی و حقوق بشر، مبنا و معیار همه­ تصمیم­‌ها، سیاست‌­ها و اقدام­‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه­‌های ملی، منطقه‌­ای و بین‌المللی است تا جایی که حتی راهبرد‌های امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران بر اساس شاخص‌های حقوق بشری تنظیم می‌­شود.
به گزارش شهرآرانیوز، چهارمین اجلاس بین‌المللی اتحادیه آمبودزمان‌های اوراسیا پیش امروز، چهارشنبه، از طریق ویدئوکنفرانس آنلاین با حضور عالی‌ترین مقامات آمبودزمانی و حقوق بشری ۹ کشور جهان، شامل ایران، روسیه، مغلوستان، ارمنستان، تاجیکستان، قزاقستان، ازبکستان و صربستان به میزبانی روسیه برگزار شد.

در این اجلاس، علی باقری‌کنی، معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضائیه، کرامت انسانی و حقوق بشر را مبنا و معیار همه­‌ تصمیم­‌ها، سیاست­‌ها و اقدام­‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه­‌های ملی، منطقه‌­ای و بین­‌المللی برشمرد و اظهار کرد: تمام راهبرد‌ها از جمله راهبرد‌های امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران بر اساس شاخص­‌های حقوق بشری تنظیم می­‌شود.

وی افزود: هفتادوپنج سال پیش جنگ جهانی دوم پایان یافت، ولی از آن زمان تاکنون جهان، هفتادوپنج ساعت بدون جنگ را پشت سر نگذاشته است، چرا که هنوز ویروسی که جنگ جهانی دوم را آغاز کرد، از بین نرفته است. امروز جهان و جهانیان کماکان از وجود و شیوع ویروس خودبرتربینی، نژادپرستی و فزون­‌خواهی قدرت­‌طلبان در رنجند. این ویروس با زیر پاگذاشتن «حق» و قربانی کردن «عدالت»، هیچ شأن و جایگاهی برای «کرامت انسانی» و «حقوق بشر» قائل نیست.

باقری‌کنی ادامه داد: بر این اساس، سه سال پس از پایان جنگ جهانی دوم، امریکا و چند کشور اروپایی از جمله انگلیس و فرانسه حقوق ملت فلسطین را زیرپا گذاشتند و رسماً از اشغالگران صهیونیست حمایت و پشتیبانی کردند و عملاً با زیرپاگذاشتن «حق ملت فلسطین»، زیربنای یک جنگ بی­‌پایان را در منطقه­‌ی غرب آسیا بنیان گذاشتند و اکنون نیز رژیم امریکا با ارائه طرحی موسوم به معامله‌­ی قرن قصد دارد تا استمرار جنگ در این منطقه را نهادینه کند، چرا که در این طرح «حق فلسطینی­‌ها» برای تعیین سرنوشت و بازگشت به سرزمین خود و حاکمیت بر همه‌ سرزمین فلسطین به­ طور کامل زیرپاگذاشته شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران افزود: از سوی دیگر، هفتاد سال پس از پایان جنگ جهانی دوم، باز هم آمریکا و چند کشور اروپایی از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان و سوئد با حمایت و پشتیبانی از رژیم سعودی، با زیرپاگذاشتن حق ملت یمن و تجاوز به سرزمین­ آن‌ها جنگ دیگری را در منطقه­‌ی غرب آسیا بنیان نهادند و تا امروز که بیش از ۵ سال از تجاوز و جنایت سعودی­‌ها در یمن می­‌گذرد هم­چنان به طرف متجاوز کمک می­‌کنند و اجازه­ نمی­‌دهند تا جنگ علیه ملت یمن پایان یابد.

وی گفت: البته ملت ایران هیچ­گاه فراموش نمی‌­کند در طول تجاوز رژیم صدام به جمهوری اسلامی ایران، آمریکا و چند کشور اروپایی از جمله انگلیس و آلمان، سلاح­‌های کشتار جمعی شیمیایی را در اختیار دیکتاتور بغداد قرار دادند تا شهر‌های ایران در معرض بمباران شیمیایی قرار گیرد و امروز هزاران شهروند ایرانی به دلیل صدمات ناشی از به کارگیری سلاح­‌های شیمیایی هر لحظه با مرگ دست‌وپنجه نرم می‌­کنند.

باقری‌کنی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که راه نجات بشریت از همه‌ بلا‌ها و سختی­‌ها و گرفتاری­‌ها آن است که در مقابل شیوع ویروس خودبرتربینی و فزون­‌خواهی قدرت­‌طلبان ایستاد و اصالت «حق» و مسیر دستیابی به آن یعنی «عدالت» را محترم شمرد تا «کرامت انسانی» جایگاه و منزلت خود را بیابد و خدشه به «حقوق بشر» به­ عنوان خط قرمز هر سیاست و تصمیم و اقدامی قلمداد شود.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران افزود:‌ بر این اساس جمهوری اسلامی ایران «راهبرد مقاومت» را کارآمدترین گزینه برای مقابله با شیوع ویروس جنگ­‌طلبی یک­جانبه­‌گرایان قدرت­‌طلب می­‌داند، چراکه همین راهبرد بود که هم رژیم متجاوز صهیونیستی را مجبور کرد تا دست از توسعه­‌ی سرزمینی و گسترش اشغال‌گری باز دارد و هم رژیم جنگ‌طلب امریکا را مجبور به خروج از عراق نمود.

وی گفت: راهبرد مقاومت که بر مبنای آموزه‌­های دینی شکل گرفته است، اجازه نمی‌­دهد تا در مسیر دستیابی به حق، عدالت زیر پاگذاشته شده و یا کرامت انسانی مخدوش گردیده و یا حقوق بشر نقض شود. به همین دلیل در طول جنگ هشت­ ساله رژیم صدام به ایران، با وجود این که بار‌ها و بار‌ها مدرسه­‌ها، مسجد‌ها و ورزشگاه‌­ها و دیگر اماکن تجمع شهروندان عادی در شهر‌های ایران با توپخانه و بمب و موشک هدف قرار گرفته شد، اما جمهوری اسلامی ایران، با وجود برخورداری از تسلیحات و تجهیزات لازم، حتی یک‌­بار هم مدرسه‌ها، مسجدها، ورزشگاه­‌ها و دیگر اماکن تجمع مردم عادی عراق را مورد هدف قرار نداد، ولی با این وجود توانست ریشه تجاوز را بخشکاند و پیروز میدان شود.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: آمریکا و چند کشور اروپایی که قدرت و منافع خود را در گرو ایجاد و استمرار جنگ می‌­بینند، با «راهبرد مقاومت» مخالفند، چراکه در عمل مشاهده کرده‌اند که این راهبرد موجب ریشه­‌کنی جنگ و ازبین ­رفتن نقشه و برنامه­‌ی آن‌ها برای زیاده‌­طلبی و فزون­‌خواهی می­‌شود و به همین دلیل تلاش می‌کنند تا «مقاومت» را «تروریسم» جلوه دهند، در حالی که نقش‌­آفرینی مقاومت با هدایت سردار سپهبد شهید سلیمانی، مقتدرترین فرمانده مدافع حقوق ملت‌­های منطقه بود که توانست تروریسم تکفیری مورد حمایت غربی­‌ها یعنی داعش را در عراق و سوریه از بین برده و به جنگ و خون­ریزی تروریست­ها در این دو کشور پایان داده و امنیت و آرامش را برای ملت­‌های عراق و سوریه و دیگر ملت­‌های منطقه به ارمغان بیاورد.

وی ادامه داد: کرامت انسانی و حقوق بشر، مبنا و معیار همه­‌ی تصمیم­‌ها، سیاست‌­ها و اقدام­‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه­‌های ملی، منطقه‌­ای و بین‌المللی است تا جایی که حتی راهبرد‌های امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران بر اساس شاخص­‌های حقوق بشری تنظیم می‌­شود. در همین چارچوب، نه ­تن‌ها حمایت جمهوری اسلامی ایران از ملت­‌های فلسطین و یمن به دلیل صیانت از حقوق این ملت­‌ها است، بلکه فتوای حرمت ساخت، نگه‌داشت و کاربرد سلاح هسته‌­ای از سوی رهبر جمهوری اسلامی که در عین حال فرمانده­ی کل نیرو‌های مسلح نیز هستند، به دلیل آن است که به­ کارگیری این سلاح­‌ها موجب نابودی حرث و نسل (انقراض نسل انسان) می­‌شود.

باقری‌کنی گفت: آن چیزی که به جنگ جهانی دوم پایان داد مقاومت ملت‌های مستقل در برابر زیاده طلبی قدرت‌ها و عدم پذیرش اشغالگری و تجاوزگری بود. از این‌رو ما کشور‌های شرکت کننده در اجلاس اتحادیه‌ی آمبودزمان‌های اوراسیا ایستادگی در برابر یک جانبه‌گرایی آمریکا و مقاومت در قبال نقض حق استقلال و نقض حق پیشرفت ملت‌های آزاده جهان را تنها راهکار رهایی از جنگ و دستیابی به صلح پایدار می‌دانیم.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران افزود: بر این اساس ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، آمادگی دارد تا برای ارتقای کرامت انسانی و صیانت از حقوق ملت­‌ها با نهاد‌های مسئول حقوق بشر در حوزه‌­ی اوراسیا تعامل دوجانبه و همکاری منطقه‌­ای داشته باشد و در این مسیر از هرگونه تبادل تجربیات و دستاورد‌های حقوق بشری استقبال می‌­کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->