فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها
سخن‌گوی دولت:

تصمیمی برای بازگشایی اماکن مذهبی گرفته نشده است

  • کد خبر: ۲۵۶۱۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶
تصمیمی برای بازگشایی اماکن مذهبی گرفته نشده است
سخن‌گوی دولت گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند که در پابوسی حضرت امام رضا(ع) مشتاق‌تر از دیگری است. قطعا اعضای دولت، اعضای ستاد ملی، اعضای کارگروه‌ها، کادر وزارت بهداشت و درمان که در این زمینه مشورت می‌دهند، در برخی مواقع از مدعیان اشتیاقشان برای زیارت بیشتر است. خود دولت و رئیس جمهور در این زمینه حساسیت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی ربیعی با بیان اینکه از سوی نهاد‌های رسمی مثل حوزه علمیه قم فشاری برای بازگشایی اماکن مذهبی بر دولت نیست، درباره سؤالی مبنی بر تصمیم دولت برای بازگشایی اماکن مذهبی و آموزشی گفت: ما از سوی نهاد‌های رسمی که متولی این کار هستند، مثل مدیریت حوزه علمیه قم فشاری نداشتیم. سپاسگزاری می‌کنیم از همکاری کاملی که با ما دارند. من فکر می‌کنم در تاریخ حمایت مراجع از تصمیماتی که متخصصان امر در این زمینه اتخاذ کردند، بی‌نظیر بوده است. البته برخی‌ها هم در این حوزه اظهار نظر می‌کنند که هیچ مسئولیتی ندارند.

 

وی ادامه داد: ما توصیه می‌کنیم افرادی که تریبون‌های رسمی دستشان هست اجازه دهند کارگروه‌های مربوط با فراغ بال و با آرامش تصمیم خود را بگیرند.

 

سخن‌گوی دولت تصریح کرد: ما نمی‌توانیم درباره زیارتگاه‌ها تصمیم بگیریم. چون فقط بحث زیارتگاه‌ها نیست که بگوییم همان‌جا را کنترل می‌کنیم. مسیر سفر، هتلداری، رستوران‌داری میان راه و مقصد، مسیر برگشت و دید و بازدید‌ها هم هست. مجموعه بزرگی است.

 

ربیعی با بیان اینکه مرجع اصلی تصمیم‌گیری درباره بازگشایی مجدد اماکن مذهبی و آموزشی وزارت بهداشت است، گفت: از آقای اعرافی سپاسگزاری می‌کنم که به عنوان نماینده حوزه خودشان و نمایندگانشان در این جلسات مشارکت می‌کنند. با نظر هم، پروتکل‌های بهداشتی اخذ می‌شود و تصمیاتی که تاکنون اخذ شده درباره شهر‌های سفید و مساجد بوده است.

 

وی گفت: در صورت گزارش‌های جدید و پروتکل‌های اطمینان بخش جدید، تصمیمات جدید را اعلام می‌کنیم.
قطعا این تصمیمات جدید در راستای دیدگاه‌های کارشناسی وزارت بهداشت و مورد توافق نمایندگان رسمی نهاد‌های مسئول که در مورد جان مردم هم پاسخگو هستند گرفته می‌شود. افرادی هم هستند اظهار نظر می‌کنند، اما مسئولیتی در قبال جان مردم ندارند.



سخن‌گوی دولت در پایان در ارتباط با مراکز آموزشی هم گفت که هماهنگی‌های لازم میان دو وزارتخانه آموزش‌وپرورش و آموزش عالی با همکاری وزارت بهداشت انجام می‌شود، اما الان تصمیم جدیدی اتخاذ نشده است.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->