تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

افزایش علائم کرونا/جدیدترین عوارضی که تا ۲ماه بعد از ابتلا به کرونا بروز می‌کند

  • کد خبر: ۲۶۰۹۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۷
افزایش علائم کرونا/جدیدترین عوارضی که تا ۲ماه بعد از ابتلا به کرونا بروز می‌کند
متخصص عفونی، التهاب و کبودی انگشتان، اختلال بویایی و چشایی، سردرد‌های خیلی شدید و قرمزی چشم را از عوارضی دانست که ممکن است تا ۲ماه بعد از ابتلا به کرونا بروز کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر آیدین پورکاظمی افزود: این علائم عوارض بیماری کووید۱۹ محسوب می‌شود و برخی به اشتباه آن را علائم حاد بیماری می‌دانند.

وی با اشاره به راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، اظهار کرد: ویروس کرونا در جامعه بشری شیوع یافته و در تمام دنیا توجه محافل بهداشتی را به خودش جلب کرده است.

وی با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی به صورت ویژه به مسئله کرونا نگاه می‌کند و درصدد جلوگیری از انتشار آن است، افزود: ویروس کرونا سالیان سال است که شناخته شده و یک خانواده بزرگ از ده‌‌ها ویروس کرونا با اسامی و نام‌های مختلف دارد. ویروس‌های کرونا هم در انسان و هم در حیوان بیماری ایجاد می‌کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی، با اشاره به وجود چند نوع از ویروس‌های کرونا در انسان طی سالیان سال، تصریح کرد: این ویروس‌ها در بدن ایجاد علائم سرماخوردگی معمولی می‌کند و همه ما بار‌ها به آن‌ها مبتلا و بدون هیچ تمهید خاصی درمان شده ایم.

پورکاظمی، با بیان اینکه کروناویروس جدید از بدن یک حیوان به انسان منتقل شده است، بیان کرد: سیستم ایمنی بدن انسان ویروس کرونای جدید را خوب نمی‌شناسد و در قبال آن نمی‌تواند دفاع خوبی انجام دهد بنابراین باعث ایجاد بحران در جهان شده است.

وی دوره نهفتگی این بیماری را ۱۰ روزه دانست و متذکر شد: از زمانی که فرد به ویروس آلوده می‌شود تا زمانی که علائم ایجاد می‌کند، ۱۰ روز طول می‌کشد و متأسفانه طی این ۱۰ روز ویروس می‌تواند منتشر شود.

این متخصص عفونی، علائم کرونا را متفاوت از سایر عفونت‌های ویروسی تنفسی ندانست و اضافه کرد: کرونا معمولا با تب و سردرد و کوفتگی و خستگی و بدن درد شروع می‌شود، اما در انتهای هفته اول در تعدادی از افراد علائم به سمت ایجاد سرفه‌های بیشتر و احساس تنگی نفس و سنگینی قفسه‌سینه پیش می‌رود و در نهایت ممکن است کار به بستری در بیمارستان به علت تشدید مشکل تنفس بکشد، اما خوشبختانه تعداد افرادی که به این مرحله می‌رسند بسیار کم هستند.

پورکاظمی، با بیان اینکه از هر پنج نفر مبتلا به ویروس کرونا چهار نفر یا علامت ندارند یا علامت بسیار خفیف است، گفت: یک نفر باقی‌مانده معمولا با بیماری‌های زمینه‌ای و متابولیک همچون قلبی، کلیوی، تنفسی، دیابت، پیوند عضو و... دارد یا تحت دیالیز و شیمی درمانی است. این افراد بسیار مستعد هستند و بیماری کرونا در آنان شدت پیدا می‌کند.

وی با اشاره به بهبود تعداد چشمگیری از مبتلایان به کرونا، یادآور شد: این بیماری برخلاف شیوع بالا میزان کشندگی پایین دارد و درصد کمی از افراد مبتلا ممکن است که نتوانند این مرحله را طی کنند، بنابراین به‌زودی می‌توان این ویروس را تحت کنترل قرار دارد و خوشبختانه اقدامات خوبی درخصوص تولید دارو انجام شده است.

این متخصص عفونی، کرونا را یک بیماری جدید با روش‌های درمانی ناشناخته دانست و اظهار کرد: ویروس کرونا سرعت انتشار بالایی دارد و بنابراین پیشگیری از آن و رعایت نکات بهداشتی بهترین راهکار کنترل این بیماری است. همچنین حفاظت صورت در مواجهه با ذرات تنفسی آلوده بسیار مهم است، بنابراین هنگام عطسه و سرفه حتما با دستمال یا داخل آرنج جلو انتشار قطرات تنفسی را بگیرید. کاهش حضور در اجتماع و اماکن پرازدحام و مسقف نیز ضرورت دارد.

پورکاظمی، با اشاره به عوارض جدید کرونا، تصریح کرد: علائمی مانند التهاب و کبودی انگشتان، اختلال بویایی و چشایی، سردرد‌های خیلی شدید، درد شکم، گرفتگی عضله قلب و قرمزی چشم که ممکن است تا ۲ماه بعد از ابتلا به کرونا بروز کند، عوارض بیماری کووید۱۹ محسوب می‌شود و برخی به اشتباه آن را علائم حاد بیماری می‌دانند.

وی نشانه‌های پوستی مانند تغییر رنگ پوست و کهیر و تاول را الزاما ناشی از بیماری کووید۱۹ ندانست و متذکر شد: این بیماری جدید است و علائم و نشانه‌های آن قطعیت ندارد، اما ممکن است برخی از افراد بیماری دیگر را هم‌زمان با کرونا داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->