صالحی امیری: باید اسناد فرهنگی میان ایران و آذربایجان را عملیاتی کنیم رئیس کمیسیون آموزش مجلس: کیفیت دانشگاه‌ها خوب نیست اما تقویتش می‌کنیم لاله‌های در خون خفته میدان ژاله | بازخوانی واقعه ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ چند نکته مهم درمورد انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ + تعداد داوطلبان | فرصت ویرایش انتخاب‌ها محدود است نیاز فوری انتقال خون خراسان رضوی به گروه‌های خونی A و AB مثبت و O منفی تشدید نظارت‌ها بر تجهیزات بازی مهدکودک‌های خراسان رضوی آیا قرص‌های جلبک واقعاً لاغر می‌کنند؟ | چه کسانی نباید آنها را مصرف کنند؟ وضعیت بحرانی سدهای حیاتی مشهد | پر شدگی سد‌ها به کمتر از ۱۵ درصد رسید عوارض خطرناک و کُشنده مصرف زیاد گوشت قرمز | چقدر باید گوشت قرمز مصرف کنیم؟ با ۷ پروتکل ساده جلوی سرماخوردگی و آنفلوآنزا را بگیرید | ویروس‌های پاییزی را چطور تشخیص دهیم؟ تأکید نماینده مجلس بر احیای دریاچه ارومیه یک خوردنیِ شیرین با ارزش غذایی فراوان جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ اعلام شد | در چه شرایطی محدودیت ترمیم نمره حذف می‌شود؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی مشهدی به ۶ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) از محیط‌بانان حمایت قضائی می‌شود خبر خوش برای بیماران پیوند: دارو‌ها درب منزل تحویل خواهد شد مردان در خراسان رضوی، ۴.۷ درصد باسوادتر از زنان هستند | نرخ باسوادی در استان به ۹۸.۷ درصد رسید تغییرات دفترچه‌ انتخاب رشته‌ کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد + مشاهده (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) جراحی کوتاه کردن قد، عمل زیبایی عجیب زنان در استانبول ! نقشه ایران در ۲۸۶ سال قبل شامل کدام کشورهای همسایه بود؟ برقی کردن راه‌آهن تهران - مشهد روی میز ایران و چین جان باختن ۲ کارگر بر اثر جان باختن در چاه افزایش چشمگیر روز‌های هوای ناسالم مشهد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ کاهش ۲۵ درصدی آب سد‌های مهم کشور افزایش ظرفیت کاروان‌های حج عمره مهر ۱۴۰۴ در برخی استان‌ها خواب نوجوان را پیش از آغاز مدارس اصلاح کنید افزایش اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در مشهد وزارت بهداشت: فرصت طلایی جبران عقب‌ماندگی جمعیت فقط ۵ سال است
سرخط خبرها

زن شیادی که مدعی ارتباط با ائمه بود در مشهد بازداشت شد

  • کد خبر: ۲۶۶۶۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
  • ۷
زن شیادی که مدعی ارتباط با ائمه بود در مشهد بازداشت شد
این زن با ترفند ادعای ارتباط با ائمه اطهار(ع) و مکاشفات و رؤیاها، به سر‌کیسه‌کردن مردم می‌پردازد و پول‌های میلیاردی به دست می‌آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، زنی که با راه‌اندازی یک تشکیلات سازمان‌یافته و برگزاری جلسات صد‌ها نفری خانگی در مشهد، اعتقادات مذهبی مردم را دستاویزی برای کلاهبرداری‌های میلیاردی شبکه‌ای قرار داده بود با صدور دستورات ویژه قضایی به چنگ عدالت افتاد.

سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات خراسان رضوی به اخباری دست یافتند که نشان می‌داد زنی میان‌سال با هم‌دستی اطرافیانش و راه‌اندازی یک شبکه سازمان‌یافته به بهانه برگزاری جلسات خانگی، به سوءاستفاده از عقاید دینی می‌پردازد، به‌گونه‌ای که افراد زیادی را در سراسر کشور فریب داده است.

با به دست آمدن این اطلاعات، بررسی‌های غیرمحسوس آغاز و مشخص شد که این زن با ترفند ادعای ارتباط با ائمه اطهار(ع) و مکاشفات و رؤیاها، به سرکیسه‌کردن مردم می‌پردازد و پول‌های میلیاردی به دست می‌آورد. نیرو‌های عملیاتی اداره کل اطلاعات خراسان رضوی، چهار تن از عوامل اصلی این باند را به دام انداختند و تحویل مراجع قضایی دادند.

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی روز گذشته با تأیید دستگیری مروجان افکار انحرافی برای زراندوزی با سوءاستفاده از عقاید مذهبی گفت: سرکرده این متهمان که زنی حدود ۵۰ ساله به نام «زهرا-ق» است با ادعا‌های حیله‌گرانه، بسیاری از افراد را فریب داده و مبالغ هنگفتی را کلاهبرداری کرده است.

قاضی سیدجواد حسینی افزود: ترفند‌های فریبکارانه این زن با توجه به اظهارات شاکیان، تا آنجا پیش رفته بود که داماد خود را فرمانده سپاه امام زمان(عج) در زمان ظهور آن حضرت معرفی می‌کرد او نه‌تنها ادعای ارتباط با امام زمان(عج) و اولیاءا... را داشت بلکه حتی مدعی طی‌الارض بود.

این مقام ارشد قضایی تصریح کرد: او چنان افکار و عقاید خطرناک خود را در میان افراد به اصطلاح مریدش گسترش داده بود که حتی یک زن شهروند، منزل بزرگی را در خیابان ابوذر غفاری منطقه احمدآباد مشهد، وقف سرکرده این باند کرده بود.

قاضی حسینی همچنین به بخشی دیگر از تحقیقات صورت گرفته در پرونده اشاره کرد و گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد در یک مورد نیز مردی مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان برای مصارف امور خیریه به سرکرده باند داده و آن زن نیز این مبلغ را برای خرید منزل فرزندش صرف کرده است. سرپرست مجتمع قضایی دادسرای عمومی وانقلاب ناحیه ۲ مشهد خاطرنشان کرد: متهمان تعداد زیادی از شهروندان را سرکیسه کرده‌اند و مقادیر زیادی طلا و مبالغ نقدی از آنان گرفته‌اند.

معاون دادستان مشهد با بیان این که قاضی شعبه ۲۰۴ دادسرای عمومی و انقلاب، هم اکنون اتهاماتی از قبیل: مشارکت در کلاهبرداری‌های شبکه‌ای، توهین به مقدسات، تبانی و اجتماع علیه اعراض و اموال مردم را به چهار عضو دستگیر شده این پرونده تفهیم کرده است، افزود: با توجه‌به گستردگی فعالیت‌های متهمان، تحقیقات همچنان ادامه دارد و شهروندانی که فریب ادعا‌های این زن (متهمه) را خورده و اموال خود را از دست داده‌اند به شعبه ۲۰۴ دادسرای عمومی و انقلاب واقع در خیابان کوهسنگی مشهد مراجعه کنند و یقین بدانند که هویت و اسامی آنان به صورت محرمانه در پرونده باقی می‌ماند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
امیرحسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
4
6
حقشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
2
8
به نظر من اون زن گناهکار نیست گناهکار اون احمقهایی هستن که به این خرافات گوش دادن و حقشون هست
تاجیک
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
3
2
وقتی که مذهب ضعیف باشه همینه دیکه خدارارهامیکنه به مردگان وغیره تکیه میکنه
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
4
2
پس چی, فقط اقا با ائمه در ارتباطه.... بیشرفا سر مردمو کلاه میذارن فک میکنن ما خریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
2
1
از فرزندان گمنام امام زمان عج الله ممنونم وبرای آنها عمر با عزت خواستاریم،انشاالله به زودی دست منافقین این چنینی از سر مردم مظلوم این کشور کم شود.
ناشناس
United States of America
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
1
1
ببخشید کسی نمیدونه دادگاه عمومی داره یا نه؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
0
0
هنوزم هرچی سرمردم بیادبازم کمه چون این چرت وپرت هاروباورمیکنن اون زن بایدداربزنن که ازمردم سواستفاده کرده
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->