پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت رئیس سازمان برنامه و بودجه: تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم + فیلم امیر دریادار ایرانی با فرماندهان نیروی دریایی آذربایجان و قزاقستان گفت‌وگو کرد قائم پناه: تغییر وزیر جز ضرر به معیشت مردم هیچ کمکی نمی‌کند قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، محور گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و سوئیس در حمله شبه‌نظامیان به کاروان نظامیان پاکستانی، ۱۱ تن کشته شدند منابع مصری: مرحله اول «توافق غزه» می‌تواند قبل از جمعه نهایی شود ویتکاف و کوشنر هم‌زمان با آغاز بررسی لیست اسیران فلسطینی وارد شرم‌الشیخ شدند فرمانده کل سپاه به مناسبت روز نیروی دریایی: هر خطای محاسباتی در خلیج فارس پاسخی فوری و کوبنده دارد مجلس با بررسی دوفوریتی طرح استفساریه انتخابات تناسبی شورا‌ها موافقت کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مرزبانی به تجهیزات مدرن نیاز دارد الاخبار: مصر، عربستان و امارات بر سر مذاکرات آتش‌بس در غزه باهم اختلاف دارند تهدید رژیم صهیونیستی از سوی ژاپن احتمال توافق اولیه در شرم الشیخ | اسرائیل باید عملیات نظامی را متوقف کند داوطلبان انتخابات شورا‌ها تا ۲۷ مهر ۱۴۰۴ باید استعفا دهند + فیلم سهم خراسان رضوی از ۲۴۰۰ کیلومتر آزادراه بعد از انقلاب، فقط ۳۰ کیلومتر | ۷ استاندار آمدند و رفتند، آزادراه حرم تا حرم به فرجام نرسید گشت‌های مخفی پلیس طی ۲ سال گذشته احیا شدند | رشد ۱۵ درصدی آمار کشف جرائم نسبت‌به سال ۱۴۰۳ درخواست نماینده مجلس درخصوص بررسی مسئله تصویب CFT طرح پیشنهاد تشکیل کمیسیون تخصصی هوش مصنوعی در مجلس راهپیمایی «بشارت نصر» جمعه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) در سراسر کشور برگزار می‌شود دولت درباره اعمال تغییر در سازمان عشایر، باید با مجلس هماهنگ باشد ترامپ: ۴۸ ساعت آینده برای غزه حیاتی است
سرخط خبرها

۴ گروه کارشناسی در حال بررسی علت سانحه شناور کُنارک

  • کد خبر: ۲۶۷۱۶
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳
۴ گروه کارشناسی در حال بررسی علت سانحه شناور کُنارک
فرمانده کل ارتش از اعزام ۴ گروه کارشناسی به محل بروز سانحه شناور کنارک برای بررسی علت این سانحه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سر لشکر سید عبدالرحیم موسوی افزود: معمولا در این نوع حوادث کار خیلی پیچیده است و اینکه چه بخشی مربوط به فناوری و چه بخشی مربوط به نیروی انسانی است، کار بسیار دقیقی است؛ اکنون چهار گروه کارشناسی از ستادکل نیروهای مسلح، وزارت دفاع، ارتش و نیروی دریایی ارتش از لحظه‌ای که اتفاق افتاده است در حال بررسی موضوع هستند.

وی در حاشیه مراسم استقبال از پیکر شهدای سانحه شناور کنارک نیروی دریایی ارتش در پایگاه یکم شکاری ترابری نیروی هوایی ارتش در تهران و در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه هرکسی که لباس سربازی می‌‌پوشد دنبال شهادت است، اظهار کرد: برخی مانند ما سی سال در کوه و دریا دنبال آن می‌گردند ‌و پیدا نمی‌کنند و برخی راه صد ساله را یک‌شبه می‌روند و شهید می‌شوند.

وی افزود: از اولین لحظاتی که این اتفاق افتاد برای همه کارهایی که باید انجام می شد، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شد؛ اکنون چهار گروه کارشناسی از ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع، ارتش و نیروی دریایی ارتش از لحظه‌ای که اتفاق افتاده است در حال بررسی موضوع هستند. معمولا در این دست حوادث کار خیلی پیچیده است و اینکه چه بخشی مربوط به فناوری و چه بخشی مربوط به نیروی انسانی است کار بسیار دقیقی است.

فرمانده ارتش گفت: یکی دیگر از کارهایی که باید انجام می‌شد، پیش‌بینی نجات باقی‌مانده خدمه بود که شناورهای نیروی دریایی به سرعت در منطقه حاضر شدند و توانستند ۱۶ نفر را نجات دهند که یکی از این ۱۶ نفر به شهادت رسید و حال سایران خوب است. پیکر شهدایی که نزدیک به محل سانحه بودند نیز شب گذشته از شناور خارج شدند.

سرلشکر موسوی تصریح کرد: در کنارک همه اقدامات برای انتقال پیکر شهدا انجام شد و نیروی هوایی برای انتقال آن‌ها و خانواده‌هایشان به هرجا که لازم بوده با تمام توان اقدام کرده است.

وی بیان کرد: کارهای دیگری که باید انجام شود، گرفتن آزمایش DNA برای شناسایی قسمت‌های مختلف پیکر شهداست؛ در این زمینه پیش‌بینی‌های لازم با پزشکی قانونی انجام شده تا از همین الان کار خود را انجام دهند.

فرمانده کل ارتش اظهار کرد: تمام فرماندهان نظامی در استان‌هایی که شهدا به آن‌ها تعلق دارند، آماده استقبال از پیکر شهدا هستند. البته در این ایام باید تا آنجا که می‌توانیم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

سرلشکر موسوی گفت: از نکاتی که ما باید خدا را بابت آن شاکر باشیم این است که پیش از تشییع شهدای ارتش در کنارک، جوانان به فرماندهان ما مراجعه می‌کردند و می‌گفتند ما آماده‌ایم جای این شهدا را پر کنیم و از مرزهای کشور دفاع کنیم. عزیزان ما در ارتش بر پیمان خونی‌ای که با ملت بسته‌اند تا آخر ایستاده‌اند.

وی در پایان با تأکید بر اینکه پیکر همه شهدای کنارک پیدا شده است، گفت: کارهایی که الان در حال انجام است برای پیدا کردن علت حادثه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->