نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

شهری افسانه ای که نه خیابان دارد و نه اتومبیل! +تصاویر

  • کد خبر: ۲۶۹۸۸
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۶
شهری افسانه ای که نه خیابان دارد و نه اتومبیل! +تصاویر
هلند کشوری نیست که اتومبیل به عنوان یک نماد فرهنگی در آن شناخته شود. البته آن‌ها مردمانی بسیار متفکر و پیشرو هستند و قصد دارند تا سال ۲۰۳۰ تمام ماشین‌های خود را به صورتی طراحی کنند که گاز گلخانه‌ای تولید نکند.

به گزارش شهرآرانیوز، هلند کشوری نیست که اتومبیل به عنوان یک نماد فرهنگی در آن شناخته شود. البته آن‌ها مردمانی بسیار متفکر و پیشرو هستند و قصد دارند تا سال 2030 تمام ماشین‌های خود را به صورتی طراحی کنند که گاز گلخانه‌ای تولید نکند. آن‌ها حتی اولین خودروی دوستدار محیط زیست جهان را توسعه داده‌اند. اما مردم این کشور کوچک و پرجمعیت، ترجیح می‌دهند از دوچرخه و حمل و نقل عمومی به جای اتومبیل استفاده کنند. مالکیت خودرو در هلند حدود نیم اتومبیل به ازای هر نفر است که از بسیاری از کشورهای اروپایی کمتر است. اما جالبترین جای هلند، شهر کوچکی است که اصلا اتومبیل در آن جایی ندارد، زیرا اصلا جاده‌ای ندارد! همراه ما باشید تا بیشتر با این شهر کوچک آشنا شویم.

شهری افسانه‌ای با کانال‌های آب زیبا

شهری در هلند که به جای جاده کانال آب دارد!

خیت‌هورن شهری کوچک با حدود ۲۶۰۰ نفر جمعیت است. این شهر در استان اوریسل فاصله‌ای حدودا 90 دقیقه‌ای با آمستردام دارد و در شمال شرقی این شهر واقع شده است. البته خیت‌هورن دسترسی جاده‌ای ندارد و با قایق باید در این شهر رفت و آمد کرد.

هر جا بروید، کانال آبی کشیده شده است

​​​​​​​​خیت‌هورن به ونیز هلند نیز شهرت دارد. این شهر دارای بیش از 80 کیلومتر مسیر آبی است که خانه‌های کنار کانال، اغذیه‌فروشی‌ها، هتل‌ها و موزه‌ها را در اطراف و مرکز شهر بهم متصل می‌کند. همچنین برای افرادی که قصد دارند کمی پیاده روی نیز کنند و یا طبق فرهنگ خاص هلندی از وسیله نقلیه دورخه استفاده کنند، حدود ۱۸۰ پل چوبی بر روی کانال‌ها و قسمت‌های مختلف شهر ایجاد شده است تا این بخش‌ها را به هم متصل کند، اما در هر صورت با استفاده از قایق بسیار سریع‌تر و راحت‌تر می‌توان به بسیاری از مناطق و خانه‌ها دسترسی پیدا کرد.

در سفر به هلند حتما به بازدید این شهر کوچک بروید

شهری در هلند که به جای جاده کانال آب دارد!

​​​​​​​​کانال‌های آب آرام خیت‌هورن و کلبه‌های خاص و زیبایش شهرتی جهانی پیدا کرده‌اند. جالب است بدانید هرساله فقط حدود ۲۰۰ هزار توریست چینی از این منطقه دیدن می‌کنند. یعنی با یک حساب سر انگشتی حدودا 75 توریست چینی به ازای هر شهروند خیت‌هورنی سالانه به بازدید این شهر می‌روند. این شهر در چین بسیار مشهور و محبوب گشته است و طرفداران چینی آن نقش بسیار مهمی در شهرت خیت‌هورن  ایفا کرده‌اند. به همین دلیل امروزه خیت‌هورن  به عنوان یک مقصد بسیار جذاب در کنار شهرهای بزرگ جهان مانند لندن، نیویورک و توکیو در زمره پرطرفداران صنعت گردشگری قرار گرفته است.

خیت‌هورن از زندگی آرام لذت می‌برد

​​​​​​​​از آنجا که خودروها باید در خارج از شهر پارک شوند، بازدیدکنندگان خیت‌هورن اغلب یک قایق یا قایق موتوری کرایه می‌کنند تا از مناظر این شهر بازدید کنند. بنابراین شهر از ماشین خالی است و سروصدایی اهالی را اذیت نمی‌کند، ضمن اینکه اکثر قایق‌ها نیز با انرژی برق کار می‌کنند و موتوری برقی دارند، پس دیگر جای هیچ نگرانی نیست.

نظر شما درباره سفر به این شهر رویایی چیست؟

منبع: cntraveler.com

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->