نرخ طلا امروز در مشهد چند اعلام شد؟ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر اقتصاد: راه‌اندازی صندوق‌ها و اوراق ارزی برای جذب نقدینگی مردم از صنایع غذایی تا چاپ و بسته‌بندی | مشهد از دو رویداد نمایشگاهی میزبانی می‌کند گرانی مرغ قطعه‌بندی و عدم نظارت قیمت جهانی طلا امروز (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | قیمت بالای سیر در تره‌بار تضمین قانونی وام مسکن همچنان باقی می‌ماند کاهش ۴۰ درصدی فروش و ۳۸ درصدی تولید لوازم خانگی در سال ۱۴۰۴ اثر پروانه‌ای افزایش قیمت طلا بر بازارهای نوظهور ۶۰ درصد کالاهای صادراتی ایران از دوغارون به افغانستان صادر می‌شود پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ مجوز برای خرید ۲ فروند هواپیمای ایرباس صادر شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) قیمت خودرو امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | موتور معاملات بازار خودرو خاموش ماند سکه‌های پارسیان ارزان شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت افت قیمت گل تازه زعفران (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تکلیف مغایرت چک‌ها چه شد؟ شمش نقره ایرانی چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بورس منفی شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ مهر ۱۴۰۴) نسخه جهانی برای بازگشت تعادل به بازار مسکن چیست؟ هزینه‌های تعمیر گیربکس اتوماتیک درسال (۱۴۰۴) چقدر است؟ دومین مرحله فروش خودروهای خارجی از امروز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | پول‌های مرحله قبل بلوکه شد، اما خودرو‌های وارداتی نیامد پتروشیمی ها و فولادی ها به جای تأمین مواد اولیه صنعت، آن ها را صادر می کنند | تولید زیر فشار خصولتی‌ها دلار امروز در مشهد چند؟ (۲۸ مهر ۱۴۰۴) آیا آبیاری گیاهان با آب قند باعث رشد آنها می‌شود؟ شرط دریافت وام جدید ۵ میلیارد تومانی اشتغال چیست؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شریعتمداری: یک میلیون کارگاه، تسهیلات کرونا دریافت می کنند

  • کد خبر: ۲۷۱۰۰
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴
شریعتمداری: یک میلیون کارگاه، تسهیلات کرونا دریافت می کنند
- وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی گفت: یک میلیون کارگاه ثبت‌شده با سه میلیون و ۲۰۰ هزار کارگر مشمول که از شیوع کرونا آسیب دیدند تسهیلات دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد شریعتمداری» افزود: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و ستاد اقتصادی دولت، با همکاری بانک مرکزی و از محل منابع شبکه بانکی، ۵۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه‌هایی تخصیص خواهد یافت که در ۱۳ رسته‌ای که مستقیم یا غیر مستقیم از شیوع کرونا آسیب دیده اند فعال هستند.
وی بیان کرد: بر اساس اطلاعات سازمان تامین اجتماعی، یک میلیون کارگاه ثبت شده، با ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار کارگر و نیروی انسانی مشمول این مصوبه می‌شوند و این واحدها به شرط قبول تعهد حفظ نیروی کار خود که بر اساس فهرست بیمه ارسالی به تامین اجتماعی در ماه‌های دی و بهمن سال ۱۳۹۸ محاسبه می‌شود، مشمول دریافت پیامک مراجعه به سامانه کارا و ثبت نام دریافت وام خواهند شد.

۱۶ میلیون تومان تسهیلات به ازای هر نیروی انسانی

وزیر کار در حاشیه نشست با رییس بنیاد مستضعفان گفت: به ازای هر نفر از نیروی انسانی کارگاه‌هایی که مستقیم از کرونا لطمه دیده اند مبلغ ۱۶ میلیون تومان و به ازای هر کارگر کارگاه‌هایی که غیر مستقیم لطمه خورده اند، مبلغ ۱۲ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۱۲ درصد تعلق می‌گیرد؛ این واحدها باید بعد از دریافت پیامک به سامانه کارا مراجعه و ثبت نام کنند.
وی ادامه داد: پس از ثبت نام، واحدهای صنعتی از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت، واحدهای گردشگری از طرف وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و واحدهای فرهنگی از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تایید نهایی قرار می‌گیرند و پس از تایید نهایی، به بانک‌های عامل مراجعه و تسهیلات خود را از هفته دوم خرداد به بعد دریافت می‌کنند.

ساخت ۸۷ هزار واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی

شریعتمداری اظهارکرد: از ابتدای تشکیل سازمان بهزیستی تا امروز ۱۲۳ هزار واحد مسکونی در انواع گوناگون در اختیار مددجویان و مرتبطین با سازمان بهزیستی قرار گرفته است که ساخت ۸۷ هزار از این واحدها در این دولت انجام شده است.
وی افزود: مقدمات مذاکره برای ساخت چهار هزار واحد مسکونی که قبلا یادداشت تفاهم آن با بنیاد مستضعفان امضا شده بود، انجام شد.

  ۱۵۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای ساخت واحد مسکونی شهری

وزیر کار گفت: تحویل واحدهای مسکونی بخشی از تعهد بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برای ساخت ۱۴ هزار واحد مسکونی به خانواده‌های دارای دو معلول و بیشتر است.

وی افزود: تحویل حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی در سطوح روستایی با متوسط ۶۵ متر مربع مساحت با قبول تعهد از سوی بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در قالب کمک بلاعوض، تسهیلات و همچنین آورده سازمان بهزیستی مورد تعهد طرفین است و امیدواریم این واحدها تا پایان سال تکمیل و تحویل خانواده‌ها شود.

وزیر  کار ادامه داد: در سطوح شهری هم سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی با متوسط ۷۵ متر مربع مساحت که هم اکنون نیمه کاره و در مراحل مختلف ساخت و ساز است با کمک بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی شامل ۱۵۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض نقدی و ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای تکمیل و تحویل به خانواده‌ها تامین مالی شده و عملیات تکمیل آن‌ها اجرا می‌شود.

وی گفت: با ساخت ۱۴ هزار واحد ثبت‌نام شده خانواده‌های دو معلول خانه‌دار می‌شود.  

منبع: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->