جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

حمایت مالی از ۶ استارتاپ حوزه سلامت/ اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان به عاملان صندوق نوآوری

  • کد خبر: ۲۷۳۹۲
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
حمایت مالی از ۶ استارتاپ حوزه سلامت/ اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان به عاملان صندوق نوآوری
۶ استارتاپ حوزه سلامت ویژگی‌های محصول و مدل کسب‌وکار و نیاز‌های سرمایه‌گذاری خود را به سرمایه‌گذاران رویداد ارائه کردند.

به گزارش شهرآرا نیوز؛ رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت (Demo Day) امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت مجازی و حضوری از صندوق‌های پژوهش و فناوری و سرمایه‌گذارانی از بخش خصوصی حضور داشتند. در این رویداد ۶ استارتاپ حوزه سلامت در مجموع تقاضای حدود ۱۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داشتند.

یک استارتاپ‌ در زمینه زخم‌پوش برای بخش‌های درمانی، نانو هیدرو پلیمری، زخم بستر، دیابت و سوختگی فعالیت دارد، یکی از دستاوردهای آن پیشگیری از قطع عضو بیماران متعدد در طول مطالعات کلینیکی است. سرمایه مورد نیاز این اپلیکیشن یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عنوان شده و تاکنون یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان نیز در آن سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

یکی دیگر از استارتاپ‌ها اپلیکیشنی در حوزه طب سنتی عرضه کرده بود. این اپلیکیشن بعد از تست مزاج و دریافت اطلاعات متقاضی، افراد را به نزدیک‌ترین پزشک طب سنتی راهنمایی می‌کند. تمام امور از ویزیت و نوبت‌دهی تا دریافت دارو در این اپلیکیشن به صورت آنلاین انجام می‌شود. این اپلیکیشن اکنون ۴۱ هزار بار نصب شده و در ۱۰ کلینیک نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

تیم استارتاپی دیگر این رویداد تولید‌کننده صنعتی پروبیوتیک‌های تجاری مبتنی بر انواع سوشن‌های باکتریایی بومی‌ (ویژه فراورده‌های لبنی) است که نیاز سرمایه‌گذاری خود را در زمینه تولید ۲۰ هزار یونیت باکتری پروبیوتیک بومی ‌اعلام کرد. این طرح نیاز به سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد تومانی داشته و بازگشت سرمایه آن نیز به میزان ۱۳ میلیارد تومان تخمین زده شده است.

گروه استارتاپی دیگر اپلیکیشن خدمات پزشکی و پرستاری در منزل خود را ارائه کرد که در آن خدمات پزشکی از طریق واسطه این پلتفرم انجام می‌شود. گام اول فعالیت این اپلیکیشن، درخواست خدمات در منزل و اعزام افراد متخصص به منزل است و در گام دوم تجهیزات مانیتورینگ در منزل بیماران ارائه می‌شود. تاکنون ۱۰۰۰ نفر این اپلیکیشن را نصب کرده‌اند و بیش از ۳۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شده است. این اپلیکیشن برای تبلیغات و مانیتورینگ در منزل نیازمند سرمایه‌گذاری یک میلیارد تومانی است.

یکی دیگر از استارتاپ‌های شرکت کننده، طرح خود را در زمینه تولید صنعتی کانال‌های بیوپلیمری زیست تخریب‌پذیر نارسایی اعصاب محیطی دانست و تا کنون یک میلیارد و ۷۰۰ تومان در آن سرمایه‌گذاری شده است. این طرح نیازمند یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی مجموعه‌ای با ظرفیت ۲۴ هزار کانال است. درآمد ناخالص این طرح در حدود ۱۲ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. ظرفیت بازار آن در ایران در حدود ۲۰ هزار کانال است و قرار است با ظرفیت تولید صنعتی ۶۰۰۰ کانال در سال اول آغاز شود.

استارتاپ دیگر اپلیکیشنی با هدف اصلاح سبک زندگی افراد و ارائه راهکار تغذیه و ورزشی برای تأمین سلامت افراد عرضه کرد. این نرم‌افزار تا کنون ۱۳ هزار نصب طی یک‌سال داشته و ماهانه ۲۰۰۰ کاربر فعال دارد. سرمایه‌گذاری مورد نیاز این استارتاپ، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که ۸۰ درصد آن صرف تبلیغات و مارکتینگ و ۲۰ درصد باقی برای نگهداری و توسعه محصول صرف خواهد شد. این استارتاپ در گام اول فعالیت خود علاقه‌مندان به رژیم ورزش، بیماران دیابتی و کبد چرب و شرکت‌ها و ارگان‌ها را هدف قرار داده است.

در این رویداد دکتر علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، با تشریح خدمات سرمایه‌گذاری این صندوق گفت: در نیمه دوم سال ۹۸ بسته ابزارهای سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری طراحی آماده شد و از آن زمان تا پایان سال، ۱۶۲ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش بنیان صورت گرفت.

وی افزود: صندوق نوآوری در نظر دارد امسال ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های مختلف از طریق مدل هم‌سرمایه‌گذاری با عاملان بخش خصوصی به حوزه سرمایه‌گذاری تخصیص دهد.

ناظمی ادامه داد: در این طرح چنانچه عاملان صندوق نوآوری و شتاب‌دهنده‌ها ۲۰ درصد از هزینه مورد نیاز طرح‌های فناورانه را تأمین کنند صندوق نوآوری ۸۰ درصد باقی‌مانده را تأمین خواهد کرد.

وی افزود: اگر سرمایه‌گذاران درخواست همراهی صندوق نوآوری و شکوفایی را داشته باشند، در کمتر از ۲ ماه طرح ارزیابی می‌شود و در صورت تأیید قرارداد سرمایه‌گذاری منعقد خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->